Rankopedia - anketa o nejoblíbenějšího uživatele
Tak jsem založil anketu o nejoblíbenějšího uživatele na icefire.cz. Uvidíme, jestli podle předpovědí, vyhraje ten jehož-jméno.nesmíme-vyslovit.
Anketu jsem založil na Rankopedii zde:
http://www.rankopedia.com/Favorite-user-of-icefire.cz/Step1/26719.htm?refresh=21763215
Jak hlasovat?
Nemusíte být registrovaní. Stačí v pravém sloupci kliknout na žluté tlačítko "I want to vote!"
Vybrat vaše oblíbence a potvrdit. Můžete vybrat až 10 lidí, s tím že vyšší umístění v seznamu je lépe hodnocené. Pokud hlasujete jako nepřihlášený uživatel. Je vaše hlasování zcela anonymní.
Proč nejsem v seznamu?
V anketě je aktuálně přes 60 lidí. Snažil jsem se vybrat ty nejdůležitější a nejaktivnější pisálky.
Pokud jsem na někoho důležitého zapomněl, stačí říct a já ho přidám.
A abychom byly ještě blíže k tématu ságy. Zde jsou další ankety s tématikou Ice and Fire, které jsou na rankopedii k nalezení.
Nejlepší charakter
Nejlepší POV
Anketu jsem založil na Rankopedii zde:
http://www.rankopedia.com/Favorite-user-of-icefire.cz/Step1/26719.htm?refresh=21763215
Jak hlasovat?
Nemusíte být registrovaní. Stačí v pravém sloupci kliknout na žluté tlačítko "I want to vote!"
Vybrat vaše oblíbence a potvrdit. Můžete vybrat až 10 lidí, s tím že vyšší umístění v seznamu je lépe hodnocené. Pokud hlasujete jako nepřihlášený uživatel. Je vaše hlasování zcela anonymní.
Proč nejsem v seznamu?
V anketě je aktuálně přes 60 lidí. Snažil jsem se vybrat ty nejdůležitější a nejaktivnější pisálky.
Pokud jsem na někoho důležitého zapomněl, stačí říct a já ho přidám.
A abychom byly ještě blíže k tématu ságy. Zde jsou další ankety s tématikou Ice and Fire, které jsou na rankopedii k nalezení.
Nejlepší charakter
Nejlepší POV
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
No king rules forever
Naklikala jsem si prvních sedm a šokovalo mne zjištění, že těch dalších cca. devět na zbylá tři místa nenarvu. Strašlivé dilema. :)
(pche! Já Ti nedávala hlas za avatara :-p)
EDIT: aha, koukám, že to od pátku nabylo tak absurdních rozměrů, že už to ani není vtipné, zkusím vytáhnout Nevadu, Sarvena, Chmura a pár dalších kam patří, tj. přede mě..
Krisu nelze brát jako měřítko, protože by měla dost vysoký rating i tak (možná ještě lepší :-).
Tak to přijde mně. :)
Tak Krisa se může honosit krásným titulem Mam'zelle :-)
př. mág (a magička), kouzelník (a kouzelnice)