Rankopedia - anketa o nejoblíbenějšího uživatele

upraveno 27. října 2012 v Akce a hlasování
Tak jsem založil anketu o nejoblíbenějšího uživatele na icefire.cz. Uvidíme, jestli podle předpovědí, vyhraje ten jehož-jméno.nesmíme-vyslovit.
Anketu jsem založil na Rankopedii zde:
http://www.rankopedia.com/Favorite-user-of-icefire.cz/Step1/26719.htm?refresh=21763215

Jak hlasovat?
Nemusíte být registrovaní. Stačí v pravém sloupci kliknout na žluté tlačítko "I want to vote!"
Vybrat vaše oblíbence a potvrdit. Můžete vybrat až 10 lidí, s tím že vyšší umístění v seznamu je lépe hodnocené. Pokud hlasujete jako nepřihlášený uživatel. Je vaše hlasování zcela anonymní.

Proč nejsem v seznamu?
V anketě je aktuálně přes 60 lidí. Snažil jsem se vybrat ty nejdůležitější a nejaktivnější pisálky.
Pokud jsem na někoho důležitého zapomněl, stačí říct a já ho přidám.

A abychom byly ještě blíže k tématu ságy. Zde jsou další ankety s tématikou Ice and Fire, které jsou na rankopedii k nalezení.
Nejlepší charakter
Nejlepší POV
12467

Komentáře

• upraveno 13. května 2012
    Ta myšlenka asi někoho natolik vyděsila, že jsem se těžce propadl. A to je dobře, vždyt já tu už víc nejsem než jsem :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 13. května 2012
    Krisa ti tam ale furt tróni :D A Game of Ranks
    Krisa se šoupne - na trůnu místa dost :-) Může sedět Alekovi na klíně ;-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 13. května 2012
    Pst, nech sa tam len tlačia, Power resides, where the Men believe it resides, ja presvedčím ľudí, že mám moc ako Petyr a ako šedá eminencia si vytvorím svoj vlastný trón... The Frozen Throne residing on The Icecrown Citadel at The Ice Crown Island at the Northrend :D The King of the Lichs 4ever!!!
    Pff, Lich King. Ten je dávno v trapu a na jeho místě sedí Bolvar Fordragon :)

No king rules forever
    Uff! Tak tohle bychom měli.
    Naklikala jsem si prvních sedm a šokovalo mne zjištění, že těch dalších cca. devět na zbylá tři místa nenarvu. Strašlivé dilema. :)
    Uglo, Krisa to má zaslouženě - ona byla od začátku na druhém místě a pak se jen pošoupla na první, takže je to zasloužená královna plasu - o tom žádná :-))

(pche! Já Ti nedávala hlas za avatara :-p)
    Amaroun napsal(a):

JAIME a pátý? Není to ten hošan co začal šíleně nadávat Sarvenovy jako by se pomátl? :-)
    Tyhle internetový hlasování bohužel moc nefungují :-)

Ve světě ASOIF je JAIME holt pojem, viz. ta druhá anketa ;-) I já musím poděkovat "svým" cizincům ("Hey, cool avatar.. *CLICK!*").

EDIT: aha, koukám, že to od pátku nabylo tak absurdních rozměrů, že už to ani není vtipné, zkusím vytáhnout Nevadu, Sarvena, Chmura a pár dalších kam patří, tj. přede mě..

Krisu nelze brát jako měřítko, protože by měla dost vysoký rating i tak (možná ještě lepší :-).

Krisa je fajn. Milá a hodná. Navíc má zřejmě talent dostávat se do průšvihů a sbírá zranění jako jiní známky:-)) Jen by sis Kriso místo Jona mohla dát jako avatar Ygritte. Je to žena a má k němu stejně jako ty kladný vztah.... Já osobně tě klidně uznám jako...........co je k sakru ženská obdoba lorda?
    co je k sakru ženská obdoba lorda?
    Lady?
    Lady, co asi :-)) :-)
    Jo? Mně se zdá, že v Písni oslovují lady kde koho, že lady je protipól sera.
    Sera, lorda a zdvořile jakékoliv "dámy".
    Tak to přijde mně. :)
    Tak teď jsem si to našel. Lord - lady a ser prý ženskou obdobu prakticky nemá. Tak to aspoň píšou na wiki.
    Lady je protipól jak sera, tak lorda. Jsou třeba lady Stark a ser Stark? Ne, lady Stark a lord Stark.
    A ještě protipól Gentlemana :-) Ladies and gentlemans....:-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 13. května 2012
    Ser je titul pro rytíře. S ženkou obdobou se v době vzniku nepočítalo.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 13. května 2012
    ser/sir je rytířský titul. A to jsou jen muži. Ten kdo je v sáze pasován na rytíře a je pomazaný všemi sedmi oleji nebo jak to je. Tak má titul sera. Proto na severu žádní serové nejsou.
    Ser neser :-)
    Tak Krisa se může honosit krásným titulem Mam'zelle :-)
    My muži zase můžeme závidět titul jeptiška apod.
    Máte mnichy, ne ? I když Bekyně mniška napovídá, že i tato varianta existuje :-)
    To mi připomíná jednu Pratchettovku "Čaroprávnost", kde se tohle probírá u osob zběhlých v magii.
    př. mág (a magička), kouzelník (a kouzelnice)
    No Eskarína se s tím vypořádala:-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 13. května 2012
    Taky máte tiché sestry, zatímco hlasití bratři se nevyskytují :)
    U mne se teda jeden vyskytuje :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 13. května 2012
    On nemlčí moudře a rozvážně v koutě? :)
    upraveno 13. května 2012
    Hlasití bratři by mohli být "vrabčáci" :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 13. května 2012
    Tak jsem se po víkendu vrátila ze závodů a po hodině a půl dočetla všechny příspěvky (eviděntně vám moje nepřítomnost prospívá). Právě přemýšlím, co smysluplného a třeskutě vtipného říci, ale nějak mne nic nenapadá (bohužel mi na červeném koberci z róby vypadla připravená řeč). Velmi se omlouvám vrchnímu komanderovi Alekovi :) Doufám, že nezpychnu :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 13. května 2012
    Chmur napsal(a):

Jen by sis Kriso místo Jona mohla dát jako avatar Ygritte. Je to žena a má k němu stejně jako ty kladný vztah....

Jenže to bych pak musela cítit velkou nenávist k vlastní osobě a ke svojí nejoblíbenější větě... NA to zatím nejsem připravená :)
    upraveno 13. května 2012
    Krisa napsal(a):

Chmur napsal(a):

Jen by sis Kriso místo Jona mohla dát jako avatar Ygritte. Je to žena a má k němu stejně jako ty kladný vztah....

Jenže to bych pak musela cítit velkou nenávist k vlastní osobě a ke svojí nejoblíbenější větě... NA to zatím nejsem připravená :)
    Já se na měsíc přemohla a v ikonkách měla Melisandru. To zvládneš ;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.