Rankopedia - anketa o nejoblíbenějšího uživatele
Tak jsem založil anketu o nejoblíbenějšího uživatele na icefire.cz. Uvidíme, jestli podle předpovědí, vyhraje ten jehož-jméno.nesmíme-vyslovit.
Anketu jsem založil na Rankopedii zde:
http://www.rankopedia.com/Favorite-user-of-icefire.cz/Step1/26719.htm?refresh=21763215
Jak hlasovat?
Nemusíte být registrovaní. Stačí v pravém sloupci kliknout na žluté tlačítko "I want to vote!"
Vybrat vaše oblíbence a potvrdit. Můžete vybrat až 10 lidí, s tím že vyšší umístění v seznamu je lépe hodnocené. Pokud hlasujete jako nepřihlášený uživatel. Je vaše hlasování zcela anonymní.
Proč nejsem v seznamu?
V anketě je aktuálně přes 60 lidí. Snažil jsem se vybrat ty nejdůležitější a nejaktivnější pisálky.
Pokud jsem na někoho důležitého zapomněl, stačí říct a já ho přidám.
A abychom byly ještě blíže k tématu ságy. Zde jsou další ankety s tématikou Ice and Fire, které jsou na rankopedii k nalezení.
Nejlepší charakter
Nejlepší POV
Anketu jsem založil na Rankopedii zde:
http://www.rankopedia.com/Favorite-user-of-icefire.cz/Step1/26719.htm?refresh=21763215
Jak hlasovat?
Nemusíte být registrovaní. Stačí v pravém sloupci kliknout na žluté tlačítko "I want to vote!"
Vybrat vaše oblíbence a potvrdit. Můžete vybrat až 10 lidí, s tím že vyšší umístění v seznamu je lépe hodnocené. Pokud hlasujete jako nepřihlášený uživatel. Je vaše hlasování zcela anonymní.
Proč nejsem v seznamu?
V anketě je aktuálně přes 60 lidí. Snažil jsem se vybrat ty nejdůležitější a nejaktivnější pisálky.
Pokud jsem na někoho důležitého zapomněl, stačí říct a já ho přidám.
A abychom byly ještě blíže k tématu ságy. Zde jsou další ankety s tématikou Ice and Fire, které jsou na rankopedii k nalezení.
Nejlepší charakter
Nejlepší POV
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Krisa: Gratuluji, Uchvatitelko, dobýt Icefire s 1 Krisou a 2 psy, kam se hrabe Aegon ;-) A pochlub se do našeho Iron(wo)man topicu, jak bylo na závodech..
(u nás v práci je celkem běžné, že když někdo chce něco vyhrát, žebrá o hlasy kolegů)
Osobně znám jediného člověka, co zná Icefire fórum a další 2 lidi, které jsem "donutila" číst a shlédout seriál :)
A od pátku (asi 17:45) do neděle (asi 19-20) jsem byla v Sedlčanech na závodech, takže za to vážně nemůžu :D
Ideální je mít svůj web. Třeba takový fuxoft žádal svůj fanklub, ať jeho přítelkyni dají hlas v nějaké soutěži idnes (aby byla vybrána). Stejně nevyhrála...
Ježíš, teď jsem si uvědomila, že to můžeš brát, že jsi podezřívaná z falšování výsledků. Mám vedení jako Sheldon. :-)
To byla reakce na koment kolikrát můžeš hlasovat.
Na to, kolikrát můžu hlasovat, jsem se ptala jako reakce na Alekovo zadoufání, že si nebude muset nakonec "vzít" Heavy-Heada (ikdyž já taky nejsem žádná výhra) - že bych nasázela Headovi několik hlasů :D
Na druhou stranu - a co na tom záleží :-) Anketa byla a je recese....to že tam hlasují i lidé absolutěn nezainteresovaní a cizinci, co netuší o co jde ...:-D
Jo a aby si Ugla nemyslel, že jsem na něj zapomněla: Já byla dělat na závody rozhodčí, byl to ČP mládeže, což už nějaký ten pátek (dle pravidel) nejsem. Museli jsme s bratrem disknout asi 5-6 posádek, z čehož nikdy nemám dobrý pocit (dokud to jde, děláme, že nevidíme, ale někteří jsou fakt blbouni).
Takhle si jedna firma nechala udělat značku. Když pak za mnou přišli, že chtějí redesign a ukázali mi její aktuální podobu, málem jsem jim ty prospekty poprskal smíchy.
I když co se týče debility loga - tohle je silná konkurence :-D
Na druhém místě je hned ostravské logo !!! (protože šlo z mých peněz)
\