Rankopedia - anketa o nejoblíbenějšího uživatele

upraveno 27. října 2012 v Akce a hlasování
Tak jsem založil anketu o nejoblíbenějšího uživatele na icefire.cz. Uvidíme, jestli podle předpovědí, vyhraje ten jehož-jméno.nesmíme-vyslovit.
Anketu jsem založil na Rankopedii zde:
http://www.rankopedia.com/Favorite-user-of-icefire.cz/Step1/26719.htm?refresh=21763215

Jak hlasovat?
Nemusíte být registrovaní. Stačí v pravém sloupci kliknout na žluté tlačítko "I want to vote!"
Vybrat vaše oblíbence a potvrdit. Můžete vybrat až 10 lidí, s tím že vyšší umístění v seznamu je lépe hodnocené. Pokud hlasujete jako nepřihlášený uživatel. Je vaše hlasování zcela anonymní.

Proč nejsem v seznamu?
V anketě je aktuálně přes 60 lidí. Snažil jsem se vybrat ty nejdůležitější a nejaktivnější pisálky.
Pokud jsem na někoho důležitého zapomněl, stačí říct a já ho přidám.

A abychom byly ještě blíže k tématu ságy. Zde jsou další ankety s tématikou Ice and Fire, které jsou na rankopedii k nalezení.
Nejlepší charakter
Nejlepší POV
12357

Komentáře

• upraveno 13. května 2012
    Krisa napsal(a):

Chmur napsal(a):

Jen by sis Kriso místo Jona mohla dát jako avatar Ygritte. Je to žena a má k němu stejně jako ty kladný vztah....

Jenže to bych pak musela cítit velkou nenávist k vlastní osobě a ke svojí nejoblíbenější větě... NA to zatím nejsem připravená :)
    Kriso, vzmuž se!
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 13. května 2012
    HELE, to je psychický nátlak!!! Že se nestydíte! Už chápu, proč celebrity říkají, že sláva má i odvrácenou stranu :D:D:D
    Kriso: Pošleš mi prosím autogram? I autogram svého oblíbeného psíka. Určitě se jmenuje Duch:-)
    Kriso, vzmuž se!
    Jo Kriso, jsi ženská, tak se vzmuž!!!
    upraveno 13. května 2012
    Chmur napsal(a):

Kriso: Pošleš mi prosím autogram? I autogram svého oblíbeného psíka. Určitě se jmenuje Duch:-)

Tady bohužel nemohu sloužit - psíky mám 2 (tudíž nemohu poslat autogram oblíbeného psíka, zasílám pouze komplet) :)
    :-) Tak teď jsi mě dostala:-) Komplet radši ne. Spíš po částech, ať mám čas si zvyknout....
    Taky gratuluju! Myslím, že taky hodně hlasovali lidi, co sem choděj, ale nepřihlašujou se. Znám jich hned několik, a nejen Greyjoyů :)
    Krisy na nejvyšších místech? Přiznávám tedy, že i přes její ošklivý čumáček jsem ji nominoval na 4. místo, takže nesu svůj díl viny :-) Zajímalo by mě, co rozhoduje o tom, které hlasy jsou ty "z ČR" - můj zjevně ne (po odhlasování zůstal jejich počet stejný).

@Krisa: Gratuluji, Uchvatitelko, dobýt Icefire s 1 Krisou a 2 psy, kam se hrabe Aegon ;-) A pochlub se do našeho Iron(wo)man topicu, jak bylo na závodech..
  • upraveno 14. května 2012
    Tak ono je to i v souladu s knihou. Starý Medvěd - Alek je mrtvý a na jeho místo nastoupil Jon - Krisa:-)) Můžu být tvůj majordomus - kuchař? Sice nemám tři prsty, ale vařím perfektně.
    Krisa napsal(a):

HELE, to je psychický nátlak!!! Že se nestydíte! Už chápu, proč celebrity říkají, že sláva má i odvrácenou stranu :D:D:D

Mám obléknout zbroj a pozvednout meč na tvou obranu, má paní? :-) Nu což, první nebudu, tak si tedy aspoň urvu místo po jejím boku. Margaery bude můj vzor...
    svadba! svadba! :)
    jen doufám, že první nebude za chvíli head...
    upraveno 14. května 2012
    Alek napsal(a):

jen doufám, že první nebude za chvíli head...

Kolikrát můžu hlasovat pro 1 člověka? :D
    já ještě nehlasoval ;-)
    Krisa: kolik máš na škole spolužáků? :-)

(u nás v práci je celkem běžné, že když někdo chce něco vyhrát, žebrá o hlasy kolegů)
    upraveno 14. května 2012
    Ben Nevis napsal(a):

Krisa: kolik máš na škole spolužáků? :-)

(u nás v práci je celkem běžné, že když někdo chce něco vyhrát, žebrá o hlasy kolegů)

Myslíš s kolika lidmi chodím do ročníku SocPed nebo kolik lidí tuší, že existuji nebo kolik lidí tuší, že existuje Icefire fórum? Skore je přibližně 24 : 6 : 0
    Osobně znám jediného člověka, co zná Icefire fórum a další 2 lidi, které jsem "donutila" číst a shlédout seriál :)
    A od pátku (asi 17:45) do neděle (asi 19-20) jsem byla v Sedlčanech na závodech, takže za to vážně nemůžu :D
    Kriso - dávat si do ikonky ksicht konkurentky a navíc takové, kterou z duše pohrdáš...chápu tě :-))
    Není nutné, aby znali Icefire.cz, stačí jím říct, ať tě (nebo někoho jiného) podpoříd v anketě. :-)
    Ideální je mít svůj web. Třeba takový fuxoft žádal svůj fanklub, ať jeho přítelkyni dají hlas v nějaké soutěži idnes (aby byla vybrána). Stejně nevyhrála...

Ježíš, teď jsem si uvědomila, že to můžeš brát, že jsi podezřívaná z falšování výsledků. Mám vedení jako Sheldon. :-)
    To byla reakce na koment kolikrát můžeš hlasovat.
    upraveno 14. května 2012
    Ben Nevis: Neboj, já to pochopila :D Jen jsem dodala, že o existenci ankety jsem se dozvěděla až včera večer, aby to někdo nepochopil nakonec jinak :).
    Na to, kolikrát můžu hlasovat, jsem se ptala jako reakce na Alekovo zadoufání, že si nebude muset nakonec "vzít" Heavy-Heada (ikdyž já taky nejsem žádná výhra) - že bych nasázela Headovi několik hlasů :D
    Ben Nevis - nepřihlášená můžeš hlasovat z kolika IP adres chceš - ve večejných knihovnách, školách, kavárnách, u každého kámoše či souseda....
    Na druhou stranu - a co na tom záleží :-) Anketa byla a je recese....to že tam hlasují i lidé absolutěn nezainteresovaní a cizinci, co netuší o co jde ...:-D
    Mylady Kriso :-)
    upraveno 14. května 2012
    Jojo, přesně tak - chtělo to zvolit dobrou strategii a sebeprezentaci. Jona má přece každý rád :D
    Jo a aby si Ugla nemyslel, že jsem na něj zapomněla: Já byla dělat na závody rozhodčí, byl to ČP mládeže, což už nějaký ten pátek (dle pravidel) nejsem. Museli jsme s bratrem disknout asi 5-6 posádek, z čehož nikdy nemám dobrý pocit (dokud to jde, děláme, že nevidíme, ale někteří jsou fakt blbouni).
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 14. května 2012
    Já myslím, že se stačí připojit na VPN např. školní sítě. Po každém novém připojení se změní IP adresa (protože je dynamicky generovaná) a můžeš hlasovat znovu. Nebo prostě zajít do nějaké počítačové studovny a hlasovat z různých pc.
    upraveno 14. května 2012
    To byla otázka teoretická a hodně (opravdu hodně) nadnesená. Rozhodně nepojedu do školy jen proto, abych mohla tisíckrát hlasovat ve sranda anketě :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 14. května 2012
    Veřejné soutěže tipu. Dáme to na web a lidi sami zvolí, co je nejlepší. To dopadne vždycky špatně.
    Takhle si jedna firma nechala udělat značku. Když pak za mnou přišli, že chtějí redesign a ukázali mi její aktuální podobu, málem jsem jim ty prospekty poprskal smíchy.
    upraveno 14. května 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Veřejné soutěže tipu. Dáme to na web a lidi sami zvolí, co je nejlepší. To dopadne vždycky špatně.

HELE, co tím jako chceš říci :D:D:D
    Tak ji sem hoď :-))) my se chcem taky z duše zasmát :-))
    I když co se týče debility loga - tohle je silná konkurence :-D
    log
    Jarla: :-)))
    Na druhém místě je hned ostravské logo !!! (protože šlo z mých peněz)
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 14. května 2012
    Jarla: jo to je dobré, ale pro mě je bezkonkurenční toto:
    značka

\
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 14. května 2012
    Krisa napsal(a):

Montezuma3 napsal(a):

HELE, co tím jako chceš říci :D:D:D
    Tím jsem samozřejmě vůbec nechtěl zpochybňovat váš nárok na trůn your majesty. :-)
    Jarla napsal(a):

Tak ji sem hoď :-))) my se chcem taky z duše zasmát :-))

Nemohu, ta značka už díky bohu neexistuje. Vlastně díky mě, ale to je skoro to samé. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.