Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
16791112121

Komentáře

• upraveno 26. května 2012

Flash Gordon! Ten film byl děsná sračka, ale ta písnička je úžasná.
    žejo :-) fleš aáááááááááááááááá
    Úplně mrazení při tom. :-)
    Ale není nad tu Highlanderovkou scénu na schodech ve věži :-) Naprosto nepřekonatelný byl Kurgan v německém dabingu - tam nabere grády :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 26. května 2012
    Já Flashe miluju čistě kvuli hudbě. Ale ústřední skladba není nic bez toho Mingova intra, jak tak tam vyslovujou Earth asi jako Eóth, zkrátka něco před vyblitím se:
    upraveno 26. května 2012
    Další moje oblíbená kytara, tentokrát nikoli Brian May, ale Mike Oldfield a Out of Mind:
    Jdu trochu pozdě ke stolu, ale když se tady zmiňovala ta Anneke, nemohu nepřidat mou nej, nej, nej rockovou baladu: Within Temptation feat. Anneke van Giersbergen - Somewhere.

Dva dokonale se doplňující andělské hlasy. :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 26. května 2012
    A co takhle The Cardigans
    Jo Within Temptation na Masters budou :-) Škoda, že Anneke nikolivěk. Má ohromně příjemný a přirozený hlas. (tedy co dokážu posoudit)
    Mnou teď lomcuje nerozhodnost, jestli jít na prázdniny do Německa na brigádu, nebo se na to vykašlat a jít v červenci na Masters. :D Tak dobrý ročník nebyl od 2008.
    Nevím - já toho na Masters moc nemám - jo bude Pain (na You only live twice už brousím hlasivky) a bude Tobi (doufám, že ne zase po třech angínách :( ), ale když juknu na Metalfest v Plzni - MEGADETH, URIAH HEEP, BLIND GUARDIAN, SOULFLY, BEHEMOTH, IN EXTREMO, HYPOCRISY, POWERWOLF, VADER.....tak slintám a závidím tchánovi, že jede....
    Jak tak koukám na tvůj výčet, náš vkus asi nebude moc kompatibilní :) Při letmém pohledu na letošní program bych šel juknout na: Horkýže Slíže, Kamelot, Within Temptation, Sirenia, Freedom Call, Unisonic, Edguy, Arakain+LB, Korpiklaani, Stratovarius, Nightwish, Paul DiAnno, Arch Enemy.

Předloni to byly asi tři kapely. :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 26. května 2012
    Mě v poslední době strašně nadchli She&Him (např. In The Sun ). Jo, zas otravuju se Zooey :)))
    Arutho - některé z toho si taky dám :-) Kiske má furt skvělý hlas, ale jeho produkce mne nebere. Ale jestli ho Tobi donutí střihnout něco z Avantasie, tak to si dám líbit :-)) Z toho, co jmenuješ absolvuji skoro všechno, jen Lucku Bílou a Horkýžecosi si nechám uniknout a Angela z Arch Enemy je tak protivně vulgární když otevře tlamu mimo zpěv, že se mi na ni nechce a hlavně si nechám uniknout Šmoulinku s kapelou - jednou v županu, dlahách a růžovým motýlem ve vlasech a třemi podbradky mi stačila. Katastrofa je, že neutáhne naživo vlastní fláky - zpívá tak falešně, že to rve uši...a pravá hrůza nastává, když dojde na fláky Tarjiny. Kdepak, Šmoulinku už jsem vytrpěla právem útrpným jednou - never more krá krá :-) Nedokážu pochopit, jak na stránky Masters mohou dát jako upoutávku to co předvedla v Praze. Už první z těch odkazů je zoufalý pro každého s hudebním sluchem.
    Jarlo, já jdu na Unisonic především kvůli Kaiovi. Sice v US nezpívá, ale toho člověka mám prostě až iracionálně rád a využiju každou příležitost, kdy se na něj mohu jít podívat. :D
    Arch Enemy jsem ještě neviděl, v 2009 jsem je vynechal kvůli něčemu na druhém stagei a doteď si kvůli tomu rvu vlasy. :)
    Ad Nightwish - Jsem jedním z těch lidí, co zastávají názor, že Tarja nedělala kapelu. Anette nemusím, ale Imaginaerum je pro mě jejich nejatmosféričtější počin od Oceanborn.
    Arch Enemy hrají dobře a stojí zato. Jak říkám - Angela nesmí otevřít hubu mimo zpěv - pak je tak nechutně vulgární, že to fakt odpuzuje. Tarja je namyšlená kráva, ale zpívat umí a naživo problém neměla (teda s Rusalkou jo - to neuzpívala a Fantoma opery taky maskovala varhanama). Šmoulinka prostě jenom šmoulí....což je zlé. Měli si nechat zpívat Marca - ten má berva hlas a naživo bez problémů odzpívá své.
    upraveno 26. května 2012
    Šmoulinka je krycí jméno?
    A jak bys nazval toto ? Ivetka Bartošová má dvojnici ? Takhle se prezentovala na Masters minule....
    s
    sm
    upraveno 26. května 2012
    Jarla: Já tu pani neznám. Leč když na ní tak koukám, přiznávám, že možná nebudu chtít znát odpověď na otázku, kdo nebo co to je.
    Arutha2321 napsal(a):

Mnou teď lomcuje nerozhodnost, jestli jít na prázdniny do Německa na brigádu, nebo se na to vykašlat a jít v červenci na Masters. :D Tak dobrý ročník nebyl od 2008.

Rozhodně vyraž ven na zkušenou. Pokud bys bez oné akce nemohl být, tak se nejspíš dá dorazit na otočku. Já si loni v létě střihnul 3-denní Hamburk-Praha-Hamburk, když mi tady umřel děda.

EDIT: jinak ten duet je super, normálně mě hudba úspěšně míjí, ale tohle mě rozhodně oslovilo.
    Ugla: Ono to tak zřejmě i dopadne. Bojím se, že ten festival mi nakonec ujde, ale první zkušenost v zahraničí je mi přece jen o něco přednější, i když je to jen obsluhování v hotelu.
    Nekoukal někdo na Eurovision? :D
    Naštěstí ne :)
    Když už jste u té Eurovision tak myslim že finále roku 2006 jen tak někdo nepřekoná:

:)

upraveno 26. května 2012
  • upraveno 28. května 2012

a ještě jeden remix (jak je nemám rád, tak tenhle mě zaujal)
    upraveno 28. května 2012
    To neznám, ale udělalo to na mne velký dojem :-)
    upraveno 28. května 2012
    Tedy písničku Iron znám, ta je supr, ale ta Run Boy Run je snad ještě lepší.
    Takovéhle energií a větrem nabouchané songy mám rád. viz: No Light, No Light nebo Heartlines od Florence.
    A teď jsem zjistil, že zrobila i něco do Sněhurky
  • upraveno 28. května 2012
    Run Boy Run by měla být docela nová a taky se mi líbí i víc než Iron. Obě písničky mají zvláštní, ale povedený videoklip
  • upraveno 29. května 2012
    Z tohodle si momentálně sedám na zadek já: Je to teda dost mimo žánry, které tady v poslední době prezentujete vy. :-)
    Jinak v poslední době hodně poslouchám Apocalypticu, Eluveitie (pohanský metal) a sem tam nějaký soundtrack (Assassins Creed - Revelations, Prince of Persia...).
  • upraveno 29. května 2012
    @Jarla: Dovolím si trošku oponovat. Já Tarju nikdy neměla ráda, ten její rádoby operní zpěv... Když někdo nezvládá opravdu pořádný operní zpěv, tak ať radši zpívá normálně. Když si vezmu vokály u Therionu, hlavně album Theli, z toho běhá mráz po zádech. :-) Jenže oni měli opravdu operní zpěváky. Jsem šťastná, že jsem je mohla před lety vidět na živo, měli s sebou dvě pěvkyně a jednoho pěvce a bylo to fakt nezapomenutelné. Prostě Tarja je jen taková karikatura operní pěvkyně. :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.