Co posloucháš???
Co posloucháš???
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Nojo jsem viděl tu reklamu od Iñárritua tak si teď frčím na hudbě od Ludovico Einaudi ;-)
Prostě na mě ta reklama tak působí - jak tahá to děcko brzo ráno z postele, jak ho vláčí po trénincích a celou dobu nedělá nic jiného než pere, žehlí, umejvá a dojímá se. Chápu, že to má vytvářet jiný dojem, ale na mě to působí takhle...
Mi se zase líbí tatovo prohlášení, že má ze všeho "nejraději", když chlapi stojí a čumí, jak ženské makají.... takové jedince považuje za totální póvl :-)
Inu každý si to zařídí po svém....když jsem měla termín porodu na štědrý den, tak manžel ač se slovy "ale nikdy jsem to nedělal" napekl i nazdobil cukrové, vykostil a nasmažil kapry, zkrátka postaral se o rodinu a zatímco já jsem byla v porodnici, tak místo zapíjení syna se staral o dceru a prababičku a celou domácnost. Proto ho tolik miluji a vážím si ho :-*
Jarla: ženy jsou prostě lepší výtvor. Výkonnější, hezčí, víc vydrží a ještě se déle dožijí (v průměru). :-)
Můj muž je výrazně pořádnější než já, takže luxuje, vytírá (já tu prý vždycky odfláknu), vaří (mňam) a žehlí si košile (má každý den jednu, nejdřív jsem se je snažila žehlit, ale dostávala jsem u toho záchvaty vzteku, takže pravil, že na to nemá nervy). já peru, žehlím to, co nejsou košile a nejde to nosit zmačkané a starám se o předzahrádku.
nicméně je pravda, že teď,co jsem na mateřské, se snažím, aby byla každý večer teplá, nebo alespoň slušná, večeře. Chci, aby z toho taky něco měl, že má ženu v domácnosti. Což je těžký, páč neumím vařit. Teda neuměla jsem, myslím, že se výrazně zlepšuji :-)
Varenie - na mojich bedrach, jeho pokusy skoncili neslavne, akurat vcera sme vykydli plny hrniec jeho polievky, takze v zaujme zachovania nasej existencie varim ja. Na vyprazanie som dala embargo - iba raz do roka a to kapor na Vianoce
Upratovanie - ja luxujem, on umyva podlahu, lebo zevraj to vie lepsie :o. Eliminovala som vsetky stupidity, na ktorych sa usadzuje prach, takze aj to je ok. Jedine, co lutujem, je, ze som si nedala urobit kniznicu so sklenymi vitrazami :(
Pranie - vsetko by pral na 60, takze radsej nie :)
Zarabanie - moja materska 217 eur, tz ani na splatku hypoteky
Tolko u nas o delbe prace
Hildegarda: přítel by všechno pral na 30 a bez prášku :)
Bílé a kapesníky, ručníky, útěrky, spodní prádlo - bavlna 60
Barevné - syntetika 40
Svetry, džíny, deky a záclony - 30 bez ždímání a separé
Po zahvízdání pračky, vybrat do koše a jít pověsit nejlépe ven.....
Na tom se nedá nic pokazit :-p
Kapsy si musí každý vyprázdnit už když to dává ku pračce a papírové kapesníky jsou u nás pod trestem smrti prohibited.
Nebyl by v tom záměr, nekazil bych něco úmyslně, ale moje schopnost chápání klesne o tak 30 %, když jde o inteligentní stroj zvaný pračka a její magické dovednosti :)
Uklízíme spolu, a tak si to nějak rozdělíme.
Manžel je méně imunní na nepořádek, ale než aby začal kafrat, tak si to uklidí sám. :-)