Co posloucháš???
Co posloucháš???
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
zvlášť závěr 3,10....
Ovšem záleží na tom, co kdo od kapely očekává. Jsou kapely, co se mi líbí, jsou ty co se mi nelíbí a ty co si příležitostně poslechnu. Nightwish je to, před čím - poučena z minula - prchnu...
Co se týče ženských hlasů, svého času jsem měla ohromně ráda Anneke van Giersbergen, zvlášť když začínala v The Gathering. Z jejího hlasu člověk slyšel radost. Jinak mám ráda Amy Lee z Evanescence, i když se jejich hudba pustila trochu jiným směrem. Amy má silný hlas a umí si s ním pohrát.
třeba před dvěma lety na Masters jsem nejvíce očekávala od Manowar a bylo to totální zklamání. Nejlepší nazvučení, dokonale profesionální zvládnutí, ale protože si tam nahrávali svůj živáč poslední desky, tak nehráli žádné staré fláky, ale jen ty nové, co nikdo neznal...to bylo tak pusté....a pak to jejich pětiminutové vazbení ve stylu - držím kytaru za jednu strunu a ať vám rupnou uši...tyhle jejich onanie a vulgární pindy nesnáším.
Naopak nejmilejší překvapení podala Čudlatanka - od které jsem si neslibovala nic, ale pojali to jako skvělou šou, výborná práce s publikem, žádné super efekty, ale vysoceenergetický přednes a fakt z nich sálala radost. byla jsem naprosto unešena a to jsem tam ani neměla být, ale už na cestě dom, abych se připravila na večer :-))
A ma aj taký Martinovský záver. Dúfam že sa Vám bude páčiť.
Tak já sem hodím doplněk k tomu svýmu nedokonalýmu představení v Who is who:
Tohle je moje hudba:
Slabší povahy a mladší ročníky varuji, poslechem takovéto hudby, můžete přijít k mravní úhoně. Zabývala se jí dokonce i CIA, byly pokusy ji zakázat, ale naštěstí se to nepovedlo.
Jinak poslední dobou mě celkem zaujal Power Metal a to v hororovém podání od Timeless Miracle
Ale jsem ochoten připustit ještě třeba Led Zeppelin, Deep Purple a podobný starý fláky, Jesus Christ Superstar je fajn, Zawinul Syndicate, Johny Cash, V.Wooten, atd, atp.; z ČR převážně Illustratosphere, JAR, BSP nebo třeba Lucii...
Ono když je dobrá hudba, tak je skoro jedno, jakej styl, ale ska, techno a takovej ten ultra-blicí metal mi lezou krkem.. :-)
Ještě lepší:
"Should pay them bills with the iron price." :D
Věděli jste, že srdce je stroj a nemá žádný zdroj?
Dargaard - winter
Obecně Dargaard dělá muziku, která mi k tomuto světu sedí a kterou často poslouchám.
Něco pro lepší náladu:) Má to něco do fantasy stylu:D
Joo ten je štramák no:D
Můj favorit:
Oomph!- Labyrinth
Klopf, klopf! :D
Nové album bohužel stojí za starou bačkoru, slyšela jsi už nejnovější singel? :(
Oomph! - Zwei Schritte Vor
Z německy pějících skupin mám rád třeba Farina Urlauba nebo Rammstein.
V tomhle se taky počítá do deseti. ;-)
Oomph! - Wer schön sein will muss leiden
A jako bonus jejich největší hit. Na té písničce jsem fičel dlouho. :)
Oomph! - Augen Auf
Ještě poslední
Oomph! feat. Marta Jandová - Träumst du
Küss mich,Küss mich...Küss mich nur einmal.
Začlo to Evanecsence, Nightwish, pak Rammstein, Coronatus, nedávno jsem po prvním poslechu mazala novou Epicu... Pomalu se začínám děsit dne, kdy další z mých oblíbenců opět něco vydá... :(
edit: Z duetů (?) od Oomph se mi víc líbí:
Oomph! Feat. L'ame Immortelle - Brennende Liebe
EDIT: A Brennende Liebe je taky jedna z mých oblíbených. :)
(prvně jsme je slyšela naživo na Masters)