Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
1525355575869

Komentáře

• upraveno 17. května 2012
    Ehm, ehm. Už bylo zmíněný, že tvůrci seriálu s Martinem konzultovali, jakou roli budou postavy mít v posledních dvou knížkách - kdyby se totiž scénáristům zachtělo nějakou takovou postavu zabít. Takže nevím, proč by Martin přizpůsoboval tomu, že v seriálu maj problém obsadit Bryndena. Jeho problém to není.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 17. května 2012
    Jen doufám, že Edmure bude divákům trochu představený. Že se nevyskytne jen stylem "Robbe, pozdrav svého strýce a šup na koně - pojedeme mu na svatbu."
  • upraveno 17. května 2012
    Jarla napsal(a):

Domnívám se, že delete tlačítko schválně chybí, aby se nemazalo - Alek na to má dosti uvážlivý a realistický názor. Ale možná to tlačítko vidí i heavy - třetí hlava admina zde již není :(

delete tlačítko není, protože to tak má nastavený tento redakční systém a mně se v tom nechtělo moc hrabat, bylo by s tím moc práce :-)

Vidím, že to proč jsem sem přišel, už jste zaznamenali, tak zase půjdu :-) A mám radost, že linie řekotočí se snad aspoň trochu uskuteční. Lewis by byl skvělý!
  • upraveno 26. května 2012
  • upraveno 26. května 2012
    No ksicht na to ten pán má, ale nějak neslyším to trademarkovský šišlání...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 27. května 2012
    Nie sú tam ,šatfíri' ? :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. května 2012
    Mno, to zase bude masakr při jejich představování. Takhle tam budou všichni jen chvilku.
  • upraveno 29. května 2012
    Super, takže Brynden, Edmure, Jojen a Meera tu predsa len budú :) Bál som sa, že by ich všetkých nejako obišli.
    Bude Olena i Brynden! Jenom mě trochu překvapuje, že zachovají i Jojena. Nic proti němu nemám, ale jeho úlohu zčásti přebral Bran a zčásti Oša, takže jsem spíš čekala trochu starší Meeru (eye-candy, jestli si rozumíme) jako objekt Branova klukovskýho zabouchnutí.
    upraveno 29. května 2012
    Veď Beric bol už v 1. sérií.. To je len tak alebo ho probsadia?
    To byla jen malá rolička, na kterou nebyl přímo klasický casting. Podobně nebyl obsazen třeba Tommen a Myrcella - ale ti přežili i do druhé série. Třeba přežije i ten Beric - pokud nebudou chtít nějaké větší jméno.
    Jupí! Reedovic! :)

Překvapuje mě, že bude i Queen of Thorns, myslela jsem, že její úlohu v seriálu převezme Margaery.
    Achjo, ale bez Daaria bych se teda obešla! :P
    Kdo je to Daario? Vím, že nějakej borec od Daenerys, ale nevzpomínám si kdo, mě ty její kapitoly nějak moc neberou...
    upraveno 29. května 2012
    On viedol jeden z tých nepočetných klanov žoldnierov... Ja som to predchvíľou čítal, ale aj tam neviem, koho viedol :D Prosto ďalší ťuť
    Aha, jo ten. Tam těch typoňů bylo tolik. Tak dík moc.
    Jinak to potvrzuje mojí domněnku, že představení Oberyna (a Martellů?) se přesouvá do čtvrtý série. No asi je to tak lepší, už takhle tam zase bude novejch postav jak naseto... ale škoda. :/

On viedol jeden z tých nepočetných klanov žoldnierov... Ja som to predchvíľou čítal, ale aj tam neviem, koho viedol :D Prosto ďalší ťuť

Kapitán Stormcrows. To je ten týpek s modrym rozčísnutym vousem a zlatym zubem, do kterýho je Dany udělaná...
    Tak jsem to dal do článku, http://icefire.cz/nove-postavy-pro-3-radu-hry-o-truny

Mám z toho radost, věřil jsem že Tullye ani Jojena neopustí. Oberyn do 4. série by byla logická volba.

Tak teď ještě, abychom konečně dostali toho Purefoye a hlavně Maggie Smith.
    sveva napsal(a):

Jinak to potvrzuje mojí domněnku, že představení Oberyna (a Martellů?) se přesouvá do čtvrtý série.

Toto prakticky určitě nebudou všechny nové postavy.Oberyna se ještě můžeme v klidu dočkat.
    A Purefoye chcete na Oberyna nebo na Manceho? Mě by se líbily obě varianty, mohl by si střihnout dvojroli.
    Dario tam musí být!!!!! další legitimní sex jedné z hlavních protagonistek - přece si to nenechají ujít :-p já ho vidím jako toho otrapu v hlavní roli piráti z karibiku, které jsem taky neviděla :-p
    Nejvíc jsem zvědavá na Manceho, v knížce je to pro mě dost charismatická osoba. Potěšilo mě, že tam nějakou roličku bude mít i Tormund.
    Lady Thaeresa napsal(a):

A Purefoye chcete na Oberyna nebo na Manceho? Mě by se líbily obě varianty, mohl by si střihnout dvojroli.

Jednoznačně ho vidím jako Mance Nájezdníka, na Oberyna je málo exotickej.

Jinak prosím o přesunutí debaty do novýho topicu, když si Alek dal tu práci.
    Přesunuto :)
    děkuji, jste skvělí ;-)
    Samozřejmě jsem myslel, že přežije to obsazení role.
    Alek napsal(a):

Třeba přežije i ten Beric - pokud nebudou chtít nějaké větší jméno.

Beric přežije a přinejhorším má Thorose. Týpek z 1. série mi mimořádně seděl a vzhledem k jeho účinkování v knize to bude spíš záhul pro maskéry než nápor na herecký talent.

EDIT: @Alek: to mi došlo :-)
  • upraveno 3. června 2012
    In addition, she talked about her love of HBO’s Game of Thrones and if she’d be open to being a part of it.
    http://collider.com/charlize-theron-prometheus-mad-max-interview/170219/

Jen to ne! :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 3. června 2012
    Proč ne?
    Lord Alek nemá rád Charlize Theron?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.