who is who
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).
alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.
medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).
Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.
Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...
či?
alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.
medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).
Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.
Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...
či?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale fšude jinde jsem Halladin - jenže tady se mi pi registraci podařilo zmršit mail, všiml si toho až když jsem odklepl enter a potvrzení registrace samozřejmě nepřišlo. :-)
Takže nová registrace na Haladdina.
Největší legrace je, že ten Haladdin měl být i původně. Je to jméno postavy z Posledního pána Prstenu.
No a já ty zdvojení hlásek kdysi spletl :-D
Taky se řadím mezi zatím s příliš neprojevující členy, ale ty diskuze čtu poctivě, občas se neudržím a něco připíšu... :)
Je mi 23, věčný student, střídám školy jako ponožky (obor věnující se neslyšícím, práva,) teď jsem zakotvila na peďáku (obor aj-nj) a doufám, že tam už zůstanu...Učím malé děti angličtinu, je to dřina, ale ty výsledky jsou úžasný :)Tady jsem to objevila díky kamarádovi, který mě tak dlouho přesvědčoval, že to musím přečíst, až jsem podlehla a po RW jsem ho málem zabila :)
Jak je z mých příspěvků patrné, miluju Starky. Pak taky sever, podzim a zimu, Švédsko (zdravím Svevu), chci se začít učit švédsky, co si myslíš o té nové učebnici švédštiny pro samouky?Má cenu si ji kupovat? :)
Jsem po otci historický fanatik, blázen do vážné hudby a čtení, šermování, cestování....je toho stašně moc, moc volného času nemám... :)
Přezdívku mi dal jeden pro mě moc důležitý člověk, který byl stejně jako já blázen do Tolkiena....
No a jmenuju se Noemi.
Mimochodem bratránek (teď mu je 5) mi před rokem říkal, že ho ve školce učí angličtinu strašně, ale opravdu strašně starej pán. Když jsem se ho zeptala, kolik mu je, odpověděl: "23" :D
Faelivrin: ani nevim, že nějaká nová učebnice vyšla. :) Mrknu se na to.
a komu to došlo až cca vteřinu potom, co si otevřel pusu dokořán a přemýšlel... - ?
:-)))
Sloužím své druhé domovině, mám rád Jih, Lorase a cítím se býti rytířem léta :))
si gay?
a mozno je to vsetko inak.
Krisa a kto ti to povedal? Nejaký namyslený egoista a narcis? Ukáž mi ho, veď ja mu napíšem ,,šťastný" koniec :D
Na druhou stranu - tvou charakteristiku taky mohu klidně vyslovit aniž bych dostala po hubě :-D
Já jsem taky pro přímost. Na první schůzku si nevezmu umělá prsa a paruku, protože když hledám partnera, musí mě chtít v tom stavu, ve kterém mě uvidí většinou. :-)
Když už jsme u těch gayů, vzpomněla jsem si na historku: U nás v práci jeden dostal k narozeninám čokoládový penis. Měl ho raději hned sníst, aby se mu to doma v teple neroztopilo. Už dlouho jsem se tak neřechtala. (Naštěstí ho ten dvojsmysl taky pobavil)
Keď sme pri tom, tak tu sú všetci v pohode, sem-tam nejaký ten exemplár, ale nikto tu nie je namyslený, ani Krisa, ani Jarla, ani nikto, so všetkými sa dá dobre konverzovať...
A k tomu prvému: ,,Niektoré bitky vyhrávajú meče, iné brká a pergamen." :)
Inak, presne toto je môj problém, niekedy viem niečo, čo iní nie a cítim sa ako jadrová bomba skrížená s Pycellem, kedy to prosto musím vyhodiť a zamúdrovať... A ostatným sa to nepáči... Pst.. :D
A inak mal som spolužiačku a tej učka fyziky povedala: ,,Zojka, ty neumrieš, ty sa prosto raz rozplynieš do časopriestoru." Ona bola tiež taká éterická, tichá a prosto, akoby sa tak vznášala v prostredí .D
Gepeto - neboj, časem se to poddá - u chlapů se mudrování toleruje :-))