who is who

upraveno 21. února 2012 v Rozličný pokec
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).

alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.

medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).

Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.

Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...

či?

1111214161730

Komentáře

• upraveno 29. května 2012
    haladdin napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

halladin: Tak teda gratulujem k okruhlemu jubileu, ja som dnes tiez mala jedno :)

Ejhle, Ty jsi mi změnila nick ze špatného na správný....:-))))))
    moj vek ma dufam ospravedlnuje :)
    Hildegarda napsal(a):

haladdin napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

halladin: Tak teda gratulujem k okruhlemu jubileu, ja som dnes tiez mala jedno :)

Ejhle, Ty jsi mi změnila nick ze špatného na správný....:-))))))
    moj vek ma dufam ospravedlnuje :)
    Nevím, kolik je ti let :-)
    Ale fšude jinde jsem Halladin - jenže tady se mi pi registraci podařilo zmršit mail, všiml si toho až když jsem odklepl enter a potvrzení registrace samozřejmě nepřišlo. :-)
    Takže nová registrace na Haladdina.
    Největší legrace je, že ten Haladdin měl být i původně. Je to jméno postavy z Posledního pána Prstenu.
    No a já ty zdvojení hlásek kdysi spletl :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. května 2012
    Přezdívku si ale můžeš editovat
    Montezuma3 napsal(a):

Přezdívku si ale můžeš editovat

Nemůžu, Halladin je už obsazenej :-) tou nepovedenou registrací
    Tak po přečtění všech předchozích komentářů (místo abych se učila na zkoušku a zápočet, co mě čeká zítra, pardon dneska....ach jo...prokrastinace je pakrárna :) ) přidávám pár věcí o sobě.

Taky se řadím mezi zatím s příliš neprojevující členy, ale ty diskuze čtu poctivě, občas se neudržím a něco připíšu... :)

Je mi 23, věčný student, střídám školy jako ponožky (obor věnující se neslyšícím, práva,) teď jsem zakotvila na peďáku (obor aj-nj) a doufám, že tam už zůstanu...Učím malé děti angličtinu, je to dřina, ale ty výsledky jsou úžasný :)Tady jsem to objevila díky kamarádovi, který mě tak dlouho přesvědčoval, že to musím přečíst, až jsem podlehla a po RW jsem ho málem zabila :)

Jak je z mých příspěvků patrné, miluju Starky. Pak taky sever, podzim a zimu, Švédsko (zdravím Svevu), chci se začít učit švédsky, co si myslíš o té nové učebnici švédštiny pro samouky?Má cenu si ji kupovat? :)

Jsem po otci historický fanatik, blázen do vážné hudby a čtení, šermování, cestování....je toho stašně moc, moc volného času nemám... :)

Přezdívku mi dal jeden pro mě moc důležitý člověk, který byl stejně jako já blázen do Tolkiena....

No a jmenuju se Noemi.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 30. května 2012
    Ty jo, Noemi je hezké jméno, dost neibvyklé - zvlášť když ti je 23 (a nenarodila jsi se po Charlottách Ellách, Vanessách apod.).
    Mimochodem bratránek (teď mu je 5) mi před rokem říkal, že ho ve školce učí angličtinu strašně, ale opravdu strašně starej pán. Když jsem se ho zeptala, kolik mu je, odpověděl: "23" :D
  • upraveno 30. května 2012
    Nééé! :D Stačí, že už mě v obchodech apod. neoslovujou "slečno", ale "(mladá) pani"!! Teď už jsem v očích nejmladší generace dokonce strašně stará... achjo.

Faelivrin: ani nevim, že nějaká nová učebnice vyšla. :) Mrknu se na to.
    Zylbrsztajn napsal(a):

Skvělý, fakt jsem měl trauma z toho, že bych mohl být nejstarší. Nejsem. Je to dobrý.

fuh, tak aj sa posúvam k vekovému stredu, diky :)
    haladdin napsal(a):

Povolání - Jsem ten, co na něj i nejkrásnější ženské koukaj s otevřenou hubou, a studoval jsem v Holomúci.

Omlouvám se za off-topic, ale jsem jedinej, komu to furt nemohlo dojít? :-)
    a komu to došlo až cca vteřinu potom, co si otevřel pusu dokořán a přemýšlel... - ?
    :-)))
    Stark z hor napsal(a):

haladdin napsal(a):

Povolání - Jsem ten, co na něj i nejkrásnější ženské koukaj s otevřenou hubou, a studoval jsem v Holomúci.

Omlouvám se za off-topic, ale jsem jedinej, komu to furt nemohlo dojít? :-)
    a komu to došlo až cca vteřinu potom, co si otevřel pusu dokořán a přemýšlel... - ?
    :-)))
    Nevím :-)) Došlo mi to téměř vzápětí, co jsme zamítla striptéra - proto jsem psala o tom můstku a hořkosti při placení (na druhou stranu nemám ponětí kolik můstek stojí, páč takovou nemovistost nevlastním)
    Rodák od jižních bratrů, věkem blíž kristovo létům než by se mi líbilo. K ASOIF jsem se dostal přes premiéru seriálu.

Sloužím své druhé domovině, mám rád Jih, Lorase a cítím se býti rytířem léta :))
    mám pocit, že si to viackrát naznačil, ako keby si čakal reakciu, tak to risknem (nemyslím to v zlom):
    si gay?
    Samozřejmě že ano :-)) A co na tom....prostě provokuje koho to pohorší :-D Smůla, v tomto ohledu nemám předsudků :-)) Akorát do ložnice ho nechci :-p
    tiež neviem čo je na tom na pohoršenie, len som si všimol to tiché podhadzovanie kde tu, a dostal som pocit, že chce, aby to bolo vyslovené.
    a mozno je to vsetko inak.
    Předhazuje to předem, aby na něj nikdo nemohl zaútočit slovně jinak než přímo. Nezapomínejme, že si to uhájil v armádě, tutíž se s tím už dávno musel naučit vyrovnat, jak na to lidi reagují....je to jeho plus. Spousta lidí se za to zbytečně stydí. Akorát Arianus je drobet exhibicionista povšechně...:-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 30. května 2012
    Možno si z nás robí srandu :D A aj keby nie, tak na tom rozhodne nič pohoršujúce nie je...
    upraveno 30. května 2012
    Jarla: Myslím, že s tím exhibicionismem Arianovi trochu křivdíš, nepůsobí na mě o nic víc jako exhibicionista, než ty (nebo další spousta lidí, včetně mé Krisovosti) (a nemyslím to útočně nebo hanlivě).
    Krisa - ovšem :-) Ale ne každý zde vystavuje fotku svého milence, hned druhý den přítomnosti na fóru nás upozorní, že jeho registrovaný partner padl ve válce,... V tom kus exhibicionismu je :-) A tím slovem nemyslím taky nic zlého - pouze konstatuji.
    upraveno 30. května 2012
    Jarla: Já v tom vidím spíš přímost. Já některé věci o sobě taky říkám přímo (některé naopak vůbec) a díky tomu už jsem se dozvěděla, že jsem namyšlená, egoistická a narcis.
    Kriso ? Tak především jsi nejoblíbenější královnou místního fóra :-D A žádnou z těch vlastností jsem na tobě nepozorovala. Jsi dokonale asertivní a dokážeš vyjít s každým. Dokážeš vyjádřit názor aniž bys někoho urazila nebo popudila proti sobě. To jsou podle mne Tvé hlavní vlastnosti a kdo si myslí že ne, ať po mně (ne tobě) mrskne kamenem :-D
    upraveno 30. května 2012
    Presne, kto si myslí, že nie, hádžte po Jarle kamene, ja s ńou súhlasím :D

Krisa a kto ti to povedal? Nejaký namyslený egoista a narcis? Ukáž mi ho, veď ja mu napíšem ,,šťastný" koniec :D
    Gepeto - to je ale dokonalá pomsta :-)) Zde přichází ke slovu "Pero mocnější meče" :-D
    Na druhou stranu - tvou charakteristiku taky mohu klidně vyslovit aniž bych dostala po hubě :-D
    Možná je lepší všechno vyklopit hned. Každý ví, na čem je a nedojde k trapným momentům.
    Já jsem taky pro přímost. Na první schůzku si nevezmu umělá prsa a paruku, protože když hledám partnera, musí mě chtít v tom stavu, ve kterém mě uvidí většinou. :-)

Když už jsme u těch gayů, vzpomněla jsem si na historku: U nás v práci jeden dostal k narozeninám čokoládový penis. Měl ho raději hned sníst, aby se mu to doma v teple neroztopilo. Už dlouho jsem se tak neřechtala. (Naštěstí ho ten dvojsmysl taky pobavil)
    Ben Nevis - přesně a ještě lepší je najít si chlapa, kterému se protiví líčidla :-D (na ty jsem kupodivu měla vždy štěstí. Jak bratřík říká "nejraději se k ženě prokousávám nánosy šminek, když ji chci políbit - hned si připadám jak Indiana Jonas")
    upraveno 30. května 2012
    Jarla napsal(a):

Gepeto - to je ale dokonalá pomsta :-)) Zde přichází ke slovu "Pero mocnější meče" :-D
    Na druhou stranu - tvou charakteristiku taky mohu klidně vyslovit aniž bych dostala po hubě :-D

Moju charakteristiku? Ale prosím ťa, tá dokonalosť sa nedá vysloviť :D
    Keď sme pri tom, tak tu sú všetci v pohode, sem-tam nejaký ten exemplár, ale nikto tu nie je namyslený, ani Krisa, ani Jarla, ani nikto, so všetkými sa dá dobre konverzovať...

A k tomu prvému: ,,Niektoré bitky vyhrávajú meče, iné brká a pergamen." :)
    Gepeto - ne nejsem namyšlená, jsem jen nesnesitelná jak Hermiona, protože mi to moudro kipe z huby :-p Jsem dokonale éterická bytost (tak mne popsal kluk z jaderky) - výbušná a prchlivá :-) Věř mi, že všechny své vlastnosti moc dobře znám.....žiju se sebou 24 hodin denně :-D
    Nééé! :D Stačí, že už mě v obchodech apod. neoslovujou "slečno", ale "(mladá) pani"!! Teď už jsem v očích nejmladší generace dokonce strašně stará... achjo.
    Jó, ten zlom si taky pamatuju... Když se mě před dvěma lety poloslepá prodavačka z kauflandu zeptala "už vám bylo osmnáct", zatvářila jsem se tak potěšeně, že pochopila, že už velmi velmi velmi dávno. (Seběhlo se to tak, že jsme vypili ségře s mamkou a tátou láhev vína, s tím, žeji dokoupíme, a já jsem si na to vzpomněla, když jsem k nim jela, vetěla jsem do kauflandu, popadla jen to víno a běžela ke kase. A protože máme za barákem velký hotel, kam jezdí omladina z celého světa, která se tu ráda ztříská a jejich učitelé si pak do Kauflandu chodí stěžovat, mají prodavačky za úkol se ptát. A já vypadala podezřele.)
    upraveno 30. května 2012
    Jarla napsal(a):

Gepeto - ne nejsem namyšlená, jsem jen nesnesitelná jak Hermiona, protože mi to moudro kipe z huby :-p Jsem dokonale éterická bytost (tak mne popsal kluk z jaderky) - výbušná a prchlivá :-) Věř mi, že všechny své vlastnosti moc dobře znám.....žiju se sebou 24 hodin denně :-D

Ako to zvládaš, ja so sebou žijem iba na sviatky... To vieš, rozvod, vždy trpia tí najnevinnejší .D

Inak, presne toto je môj problém, niekedy viem niečo, čo iní nie a cítim sa ako jadrová bomba skrížená s Pycellem, kedy to prosto musím vyhodiť a zamúdrovať... A ostatným sa to nepáči... Pst.. :D

A inak mal som spolužiačku a tej učka fyziky povedala: ,,Zojka, ty neumrieš, ty sa prosto raz rozplynieš do časopriestoru." Ona bola tiež taká éterická, tichá a prosto, akoby sa tak vznášala v prostredí .D
    Tyno - jo to se mi taky stávalo :-) Když jsem musela v 26 vytahovat občanku, tak jsem byla řádně namíchnutá...a to jsem šla jen šéfovi pro vaječňák na nanukový dort :-)) Avšak - u porodu mi třetina vlasů zbělela - což u těch po kolena vypadá zvlášť zajímavě...a tak to již nepředpokládám do budoucna :-D

Gepeto - neboj, časem se to poddá - u chlapů se mudrování toleruje :-))
    upraveno 30. května 2012
    :D Vážne? Asi potom nie som chlap :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.