who is who
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).
alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.
medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).
Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.
Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...
či?
alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.
medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).
Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.
Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...
či?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Souhlasím stylem "ptejte se mě, na co chcete, já na co chci, odpovím" ;)
A nebylo by od věci taky prozradit (samozřejmě kdo bude chtít) své nicky na CSFD nebo na různých diskuzácích či třeba hodit odkaz na své FB a g+ profily. Přiznám se, že na soc.sítích ignoruju lidi, které "neznám". Některé se mi podařilo identifikovat podle ikonek, u některých jsem jméno znala. Takže pokud jsem někdy zavrhla někoho z vás, tak se omlouvám :)
Na Eddarda si vzpomenu dost často, protože jeho příspěvky na CSFD si rád přečtu, i když to obvykle moc často nedělám.
Když už byla zmínka o filmové databázi. Chmur je všude Chmur:-)
Já jsem Gabriela (ale nemám svoje jméno moc ráda), a jsem účetní. Jsem tvrdohlavá jako správný beran a i když většinou nemám problém vyjít s lidmi s rozdílnými názory, tak si neváhám hájit ty svoje (občas až příliš urputně).
Nick Nevada mám v podstatě všude, kde se na internetu pohybuju. Případně výjimečně Nevada_noir/Nevada.noir.
Na FB i g+ jsem jen velmi málo. Na FB zůstávám už jen kvůli Písni, jinak bych účet dávno zrušila. Naopak pravidelně se pohybuju na diskuzním serveru Lopuch.
Z aktivní čtveřice stařešinů jsem se tuším objevil jako poslední (i když pětice, heavy's back) někdy na podzim roku 2007, a to vlastě díky eddardovi, skrz jehož profil na csfd jsem se dostal do světa tehdy ještě duálního icefire (kostka vs. fórum a dlouhé spory zrušit či nezrušit, to bylo oč tam běželo).
"Něco o sobě? Ahoj, jsem Vašek-"
"Ahoj Vašku."
"-je mi 32 let, vystudoval jsem magisterský stupeň na policejní akademii-"
"Hmm, dobrej"
"-pracuju jako podnikový právník v Městské knihovně v Praze-"
"Hmm, dobrá partie"
"-a jsem závislý na dýchání vzduchu."
"Je tak statečný že se přiznal. My ti Vašku děkujeme. Má na Vaška někdo nějaký dotaz?"
Otázky?
Btw. jsem opravdu rád že jsem tady na fóru s vámi je tu docela dobrá parta...
Jsem sice hrdý Slovák, ale na netu píšu česky z dvou důvodů. Za prvé, procvičuji si češtinu na překládání, a za druhé, za léta strávené s Čechy (Moraváky) i se Slováky jsem usoudil, že především mladí Slováci mají menší problém s češtinou než Češi se slovenštinou.
Tohle fórum jsem objevil asi před dvěma lety při hledání nějakých obrázků k Písni, ale k přispívání jsem se osmělil až po nástupu nového designu. :)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál) (2005) odpad!
Nechápu, jak někdo může sledovat takovouhle vymejvárnu. Příběh žádný, je to stále to samé dokola - každý s každým, a když kombinace dojdou, přijdou noví herci a kolotoč pokračuje.
8.4.2009 21:08
Comeback (TV seriál) (2008) odpad!
Pokusy o český sitcom jsou čím dál tím stejné. Seriál založený na trapných nebo starých vtipech, kterým se již snad ani nedá smát. Není co dodat - odpad!
6.3.2009 16:40
Panelák (TV seriál) (2008) odpad!
Asi po 15 minutách jsem - zcela zděšena - vyřkla ortel: odpad!
TO Si TREFILA PŘESNĚ
flanker: :)
Já si zase často v dětství hrávala s kluky. Resp. v našem okolí to vyšlo tak, že skupina kluků byla o pár let starší než holky, takže kluci udávali tón většině dění.
som vlado, 36 rokov, bývalý učiteľ dejepisu (9 rokov), súčasný copywriter v reklamnej agentúre (7rokov). viac ako desať rokov sa motám okolo filmu, spolu s pár luďmi spoluvlastním a "prevádzkujem" www.kinema.sk.
keďže ma písanie ešte stále baví, hodím zajtra krátky a vtipný dotazník, niečo na spôsob imaginárneho interview flankera.
Úvod mě také dojal, příspěvky a něco o sobě si nechám na později - spánek je silnější. Doufám že jsem v oblasti IF nic neprošvih, poslední dny web zanedbávám a nestíhám novinky moc sledovat. Ale známé firmy to činí jistě za mě a nenechají nic uniknout ;-)
Ben Nevis používám posledních deset let i na ČSFD. Jinde mě moc nenajdete, poněvadž nejsem ukecaná a roky závislosti na internetu mám už dávno za sebou. :-)
Rodiče mne pojmenovali docela tuctově-Jakub, Lord mi říkají už od základky. Jsem 21letý student FS ČVUT, nespolečenský, protivný a děsný cholerik, jsem také zarytý nepřítel překladů. Co mne vytrhne z mé ulity je má rodina (manželka, syn), auta a v neposlední řadě opravdu dobrá kniha.
Jsem introvert, flegmatik. Můj nick není příliš originální -- vznikl z mého jména. Na g+ chodím docela často, na FB velmi zřídka a na ČSFD registrovaný ani nejsem. Další stránky které navštěvuji jsou např. DeviantART (paul-cz.deviantart.com), Tutoriarts, Neowin.
Studiji 2 ročník na FI MUNI v Brně, kde se snažím zaměřit ne jen na teoretickou informatiku, ale také na typografii a grafický design.
Když se zrovna neučím do školy nebo nedělám něco v Illustratoru, tak sleduji filmy, seriály a nebo jsem na pivě, kde často diskutujeme např. o vztahu mezi zakřivením časoprostoru a rozložením energie a hybnosti (no dobře, snad až na tu poslední větu).
Už jsem tam měla dříve Flankera a Sarvena, ale Sarven asi moc filmy nekomentuje.
Jmenuji se Petr a už pár let úspěšně utíkám tlupě divných chlápků s kladivem, skobami, dvojicí dřevěných trámů a volnou letenkou do Izraele. Na sociálních sítích se nevyskytuji, jinde na netu vyjma Kostky a IceFire - kde sem naopak denně - také ne. Patřím mezi zdejší starousedlíky, ale radší čtu než komentuji (nejsem schopný debatér a reagovat na komentář, nacházející se už na (před)předchozí stránce, nepovažuji za zvlášť přínosné).