who is who

upraveno 21. února 2012 v Rozličný pokec
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).

alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.

medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).

Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.

Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...

či?

2456730

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 22. února 2012
    Tak sa pridám aj ja :D Pravým menom Branislav, 15 rokov, v marci 16, moje najhlavnejšie činnosti sú televízor a počítač a som radšej doma než vonku. Väčšinou ak navšetvujem fóra tak tie, čo sa viažu na hry, ktoré hrám, seriály/filmy, ktoré pozerám, knihy, ktoré čítam. Mám rád hry The Sims 3 a hry podobného žánru. Odhliadnuc od faktu, že také hry sa mi nepáčia, ale aj s tým, že mám vrodenú vadu so srdcom nemôžem (a ani nechcem) hrávať agresívne hry (hovorovo ,,strieľačkové"), kde musíte očakávať, že na vás čosi z kraja vybafne, fandím RPG-čku. Navštevujem ešte Aragorn - LARP server - pod nickom Illowerth (dokonca tam aj mám jaskyňu AGoT :D ). Mám rád hru World of WarCraft. A samozrejme milujem ságu ASoIaF a seriál AGoT :D. Študujem na Gymnáziu v meste, kde žijem a mám výhliadky stať sa televízno-filmovým (skôr filmovým) režisérom alebo spisovateľom, alebo hercom... Nie žeby som mal moc veľké šance si tieto sny splniť :D

PS: Naj anglické meno je podľa mňa Brandon/Bran :D
  • upraveno 22. února 2012
    Ben Nevis napsal(a):

Tak jsem si vás přidala do oblíbených na ČSFD a jsem zvědavá, co vypadnou za komentáře. :-)
    Už jsem tam měla dříve Flankera a Sarvena, ale Sarven asi moc filmy nekomentuje.

fuh, ani vlastne neviem, či som na csfd... mám radšej recenzie ako komentáre. chodím na kinemu a moviezonne, to mi vyhovuje viac
    Stačí míry a váhy? :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 22. února 2012
    Já taky na CSFD moc nekomentuju. Nejsem žádný vybraný kritik a filmy obvykle nevnímám dle jejich uměleckých kvalit a nekvalit :)
    heavy_head napsal(a):

Stačí míry a váhy? :-)

Záleží na tom, jaké :)
    Moje. :-)
    Jmenuji se Tereza (jaký šok) a je mi 14 let. Příští rok nastupuji na gympl (pokud budou bohové milosrdní) a momentálně studuji základku se zaměřením na informatiku. Mám ráda hudbu (rock, klasiku, alternativní), literaturu (klasiku, fantasy a horor), filmy (všechno divné a evropské) a celkem dost se zajímám o umění a módu.
    Na fóru jsem nováček (ASOIAF jsem začala číst až po zhlédnutí seriálu), ale baví mě to tu a je to z jedno z mála míst, kde se vyskytuje enormní počet lidí podobně smýšlejících jako já a minimum trollů. Díky za to ;)
    (Nick na CSFD: TerezaTurz.)
    Lady Thaeresa: Proboha, zlatíčko, ty bys ty knížky radši vůbec neměla číst, bude to mít trvalý následy :/
    svoa00: Máš o nás, náctiletých, zkreslené představy. Nějaký Martin mě už zkazit nemůže...
    Proč jsem se sem díval? Někteří jsou stejně staří jako mí studenti. Už mi zas naskakuje mód, chovej se příkladně. Já nevěděl, že to čtou i děti. Pomoooc!
    upraveno 22. února 2012
    svoa00 napsal(a):

Lady Thaeresa: Proboha, zlatíčko, ty bys ty knížky radši vůbec neměla číst, bude to mít trvalý následy :/

:D Po zhliadnutí seriálu ju už knihy neovplyvnia... ja som len o rok (možno dokonca len pár mesiacov) starší a ešte rodičia môjho spolužiaka to s ním normálne kukali a nič... prosto ten čo nemá v hlave škrupiny si z toho nevezme nič zlé ale ponaučenia.. napríklad ako ťahať za nitky .D a z knihy som sa naučil od GRRM veľa zaujímavostí o korenenom a varenom vína, o stredoveku a pod.... Iba mi vadí, že furt neviem čo je "rozbřesk" a "koroupění" :D ako mysím, že určité časy ako svitanie, pobedie a pod. ale neviem presne čo to je :D
    Chmur: A proč bychom to nemohli číst? Není tam nic nenormálního, až na to, že tam nejsou žádní dnešní oblíbení nesmrtelní a neporazitelní hrdinové, jako dnes skoro všude. A když už by ti na tom čirou náhodou opravdu záleželo, tak bys mohl být rád, že se mezi námi ještě vyskytují takoví divní jedinci, kteří umí číst a čtou rádi.(Teda většinou).
    upraveno 22. února 2012
    Norvos97 napsal(a):

Chmur: A proč bychom to nemohli číst? Není tam nic nenormálního, až na to, že tam nejsou žádní dnešní oblíbení nesmrtelní a neporazitelní hrdinové, jako dnes skoro všude. A když už by ti na tom čirou náhodou opravdu záleželo, tak bys mohl být rád, že se mezi námi ještě vyskytují takoví divní jedinci, kteří umí číst a čtou rádi.(Teda většinou).

Chmur myslím povedal len to, že teraz zistil, že by sa tu mal chovať príkladovo ako dospelý, keď je tu veľa detí. :D
    upraveno 22. února 2012
    svoa00 napsal(a):

:D Neuraz sa, viem, že si to myslela ako vtip, ale s tým Proboha, zlatíčko, si mi pripadala ako Stará chuva s dávno 80-tkou preč
    ,,Ach, zlatíčko, co ty víš o strachu, dítě léta."
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 22. února 2012
    Prostě my dospělejší začneme cítit větší odpovědnost tváří v tvář setkání s mladší generací. Kdepak, proutek se musí ohýbat, dokud je pružný :))
    upraveno 22. února 2012
    Budem znieť ako malé decko, ale... Ja už chcem byť tiež dospelý... :D Viem, že si to redstavujem až príliš ružovo a že som jednoducho šialený, ale už chcem mať firmičku, pekný dom a chcem mať konečne pokoj, nech nemusím makať v škole :D Už aj dôchodok by nebol odveci :D Ale ja muím trpieť ešte 4 roky SŠ a potom zhruba 5 rokov VŠ.. akbohdá :)
    Starší generace se vyznačuje touhou tu mladší usměrňovat, radit jim, aby nebyli vulgární, aby začali souložit až ve zralém věku a mnohdy nechápou, že o to ti druzí nestojí. Já to taky někdy nechápu. :-)
    Lord Gepeto napsal(a):

ale už chcem mať firmičku, pekný dom a chcem mať konečne pokoj, nech nemusím makať v škole :D

nie je šanca, aby si mi uveril včas, ale žiješ najľahšiu časť života. nikdy sa nebudeš mať tak ízy, ako na strednej/vysokej škole.
    upraveno 22. února 2012
    sarven napsal(a):

Lord Gepeto napsal(a):

ale už chcem mať firmičku, pekný dom a chcem mať konečne pokoj, nech nemusím makať v škole :D

nie je šanca, aby si mi uveril včas, ale žiješ najľahšiu časť života. nikdy sa nebudeš mať tak ízy, ako na strednej/vysokej škole.
    áno, tiež ma to často napadí, že v 30-tke akbohdá a dožijem sa, si budem vravieť, ako som si to mal užiť... :D chcelo by to časosotroj
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 22. února 2012
    Lord Gepeto: Blázen! :) Ono tě to přejde (snad). Já se toho "být dospělá" děsně děsím. Čeká mě už jen poslední rok a půl ve škole a pak už budu muset být zodpovědná, brrr (a to jsem si to ještě o 2 roky protáhla, když jsem šla dělat ještě jednoho Bc.) Vůbec se na to netěším - kdyby to šlo, budu studovat do smrti...
    upraveno 22. února 2012
    Krisa: Ja som si spočítal, že akbohdá a dokončil by som VŠ scénaristiky a produkcie aj s Bc. tak skončím študovať až v 30-tke a to ma desí :O... No ako povedal Lenin... Učiť sa, mučiť sa, lúčiť sa :D
    upraveno 22. února 2012
    Lord Gepeto: Ve 30? Jak dlouho se scénáristika studuje? Já to mám o 2 roky protažený (dělala jsem třeťák a prvák zároveň) a budu končit v 25 (ten rok mi bude 26). Když si vzpomenu na SŠ, tak 25/26 bylo něco nepředstavitelnýho a starýho - mám depku, jdu brečet do polštáře :D
    upraveno 22. února 2012
    už chcem mať firmičku, pekný dom a chcem mať konečne pokoj
    To je nejlepší fór večera :))) Ne že bych ti tvůj sen nepřál, ale počkej, až budeš na finančáku dělat daňový přiznání, platit daň z nemovitosti, shánět zákazníky, podepisovat smlouvy, plnit dodávky, vyřizovat reklamace...
    upraveno 22. února 2012
    Krisa: Pche, 25-26, jaký já měl depky na přelomu 29/30. Za dva měsíce mi bude 33 a zjistil jsem, že i v tom věku se dá žít. Už to neřešim, zas až ve 39/40... :)
    upraveno 22. února 2012
    flanker: ty vieš človeka zdeptať... Pravdepodobne skončím v nejakom obchode ale snívať môžem, nie? .D Ale je to pravda, že sú s tým samé ťažkosti :)

Krisa: No tak obidve školy majú zhruba 5 rokov, ak by som ich študoval súčastne, tak by som skončil asi v 23... no v 18-tke skončím SŠ akbohdá.. Ja nemám ani na to, aby ma tak pravdepodobne prijali nieto ešte dve VŠ naraz, to by som asi nezvládal :D

Ale veď počkajte, keď o pár rokov tu firmu budem mať .D Srandujem to sa skôr dostanem na železný trón..
    upraveno 22. února 2012
    flanker.27: Mě nejde tolik o ten věk (ikdyž to taky jo), ale spíš o tu zodpovědnost. Představa, že já Krisa - hovado a kretén - budu mít něco na starost (i třeba jen vlastní život), je děsivá.
    upraveno 22. února 2012
    Lord Gepeto: Aha, já myslela, že to je dvouobor. To leccos vysvětluje :)
    upraveno 22. února 2012
    Krisa: Cvič si to na The Sim 3 xD

Inak toto desí aj mňa, predstavujem si seba ako drsného a rozvážneho dospeláka, čo si vybavuje veci.. Veď ja som rád keď trafím do našeho Gymnázia :D
    upraveno 22. února 2012
    Krisa napsal(a):

Lord Gepeto: Aha, já myslela, že to je dvouobor. To leccos vysvětluje :)

Nie, naštvalo ma to, keď som to zistil, myslím, že to je na jednej škole, ale sú to dva rôzne odbory, i keď som si naozaj ne je istý, či sa to dá študovať na rovnakej škole, zrejme áno, na FAMU...
    upraveno 22. února 2012
    Lord Gepeto: Jenže mě v The Sims bavilo ty panáčky topit a nechávat uhořet :))))
    upraveno 22. února 2012
    Krisa: Tak budeš mať profesiu nájomnej vrahyne a je to vybavené :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.