who is who
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).
alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.
medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).
Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.
Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...
či?
alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.
medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).
Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.
Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...
či?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
PS: Naj anglické meno je podľa mňa Brandon/Bran :D
Záleží na tom, jaké :)
Na fóru jsem nováček (ASOIAF jsem začala číst až po zhlédnutí seriálu), ale baví mě to tu a je to z jedno z mála míst, kde se vyskytuje enormní počet lidí podobně smýšlejících jako já a minimum trollů. Díky za to ;)
(Nick na CSFD: TerezaTurz.)
,,Ach, zlatíčko, co ty víš o strachu, dítě léta."
Krisa: No tak obidve školy majú zhruba 5 rokov, ak by som ich študoval súčastne, tak by som skončil asi v 23... no v 18-tke skončím SŠ akbohdá.. Ja nemám ani na to, aby ma tak pravdepodobne prijali nieto ešte dve VŠ naraz, to by som asi nezvládal :D
Ale veď počkajte, keď o pár rokov tu firmu budem mať .D Srandujem to sa skôr dostanem na železný trón..
Inak toto desí aj mňa, predstavujem si seba ako drsného a rozvážneho dospeláka, čo si vybavuje veci.. Veď ja som rád keď trafím do našeho Gymnázia :D