who is who

upraveno 21. února 2012 v Rozličný pokec
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).

alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.

medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).

Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.

Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...

či?

1235730

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 22. února 2012
    brbr: Jaj, těch uvozovek jsem si vůbec nevšimla. My frčíme v menších pejsíčcích, takže se nám do postele vejdou bez problémů :)
    Nevada: Mně taky chvíli trvalo, než jsem se sem zaregistrovala - normálně se do nějakých registrací moc neženu a vlastně ani nikde jinde pravidelně nediskutuji (což berte jako kompliment - říkám tím, že jste fakt boží :) )
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 22. února 2012
    Miss Utahraptor napsal(a):

Od útlého dětství degenerována dinosaury a vlastními fantaskními představami. Obé na mně zanechalo hluboké následky- prvním rokem studuji geologii s úmyslem věnovat se paleontologii „těch viditelných“ živočichů

Právě jsi mi připomněla jedno z "čím chci být až vyrostu" :). Pravda, že jsem se zajímal spíš o vesmír (zatímco ostatní četli pohádky, já znal v 8 letech nazpaměť encyklopedii o vesmíru), ale doma bych ještě určitě našel nějaké knížky o dinosaurech a penteontologii.
  • upraveno 22. února 2012
    tak se odhalím i já, i když patřím k těm ,,neviditelným" co se týče příspěvků....Jmenuji se Katka(ha) a je mi 23 let. Přežila jsem studium na Hotelové škole v Jeseníku( sníh a mrazy mi k srdci nepřirostly). Momentálně pendluji mezi českem a španělskem, kde pracuji na hotelu..i když na to už můžu pomalu zapomenout, když vidím, kam se španělsko řítí:)))
    Arutha2321: Dobře ty ;-) Není poznat, že jsi Slovák :-)

Zdravím... Lukáš, Lukáš Tůma 22 let. Jsem student Institutu tropů a subtropů(ITS) na ČZU. Byl jsem půl roku na Fakultě elektrotechnické, ale po dvou týdnech jsem věděl že tohle studovat nehodlám. na ITS studuji jeden ze dvou oboru co tam máme a to je Trvale udržitelný rozvoj. Jsem ve čtvrtém semestru a je to docela fuška. TO je první z důvodů proč sem teď moc nechodím. Druhý je že mám praxi v tropických sklenících. S přibývajícími informacemi a prací mně to ale čím dál tím víc baví...
    Jinak rád sportuji co mi moje tělo dovolí :-D Přes rok jednou týdně basket s klukama na tréninku co hrají nějakou třídu a jednou týdně tenis. Přes letní sezonu pak skoro každý den tenis na antuce (ale je to pořád víceméně rekreační tenis). Jo hraji na počítači :D Naučili mně to o 10 let starší sourozenci (na ně se to pěkně svádí :D) na civilizaci jedničce.. První pc v rodině jsem oddělal já když jsem nemazal po sobě savy a zaneřádil OS :-D. Poslední dobou moc nečtu což mně mrzí, ale když člověk čte něco do školy tak pak na Beletrii či případně historii nemá moc chuť... Mám psa - Borderkolii, která mne taky dost slušně zaměstnává.
    Hmm a například jsem více liberální než Merkantilisticky smýšlející, ale to je poznat asi s toho co studuji...
    No to je asi tak všechno podstatného :-D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 22. února 2012
    asfasasfaswrwe
    Arutha2321: Dobře ty ;-) Není poznat, že jsi Slovák :-)
    K tomu se přidávám.

Amaroun:
    Já má vystudovanou biologii-geografii a OŽP na PřF v Olomouci, takže tvůj obor mě opravdu zaujal. Možná můžeme někdy hodit řeč i na téma ekologie tropů, rád se něco přiučím. Čím se konkrétně se nejvíc zabýváš? Bakalářka a tak.
    Jasný určitě :-) .. TURV je obecně taková kombinace společenských věd a přírodních věd. Základ je Makro a mikro ekonomie, enviromentální inženýrství ( na to se pak nabaluje Psychologie, Sociologie, Základy právních nauk, Politologie) a politická geografie. Potom máme nějaké přírodní vědy, které by nás spíše měli seznámit s problematikou (takže například máme pedologii či ekosystémy světa, ale už nemáme Chemie, Genetiku, či anatomii zvířat a rostlin. Na to je druhý obor - Zemědělství tropů a subtropů).
    Téma mojí bakalářské práce je Comparison of business behavior in selected regions in terms of socio-cultural development (Já si ten název nevymyslel :-D). Takže se zabývám spíše ekonomickými záležitostmi... Tenhle semestr zrovna dělám například semestrální práci na Ekonomika zemědělství a přírodních zdrojů v TS s tématem Kávová krize: její příčiny a dopady ( Kávová krize byla například jedním z faktorů, který ovlivnil Rwandskou Genocidu).

Jinak jsem INFj: Humanista, Spisovatel, tvůrce :-D

"biologii-geografii a OŽP na PřF v Olomouci" - Ty jo to taky nemuselo být špatný :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 22. února 2012
    10) U koho cítím neodolatelnou potřebu vytáčení:-)) Ale není to většinou myšleno zle a taky bych s ním zašel na pivo
    flanker
    Zvláštní, jak jsme si padli do oka. A všechno kvuli jedný blondýně :)

P. S. Ten test jsme dělali kdysi na akádě. Vyšlo mi, že jsem osamělý ostřelovač.
  • upraveno 23. února 2012
    Chmur: A já čekala něco jako Nic než pravda. Jako třeba jestli se stydím za velikost svých prsou... :D
    Stydíš se za rozměry nějakých částí svého těla?

Lord: Je ti 21, jsi student a mámš manželku a díte? To jsi jak z jiné planety (není myšleno pejorativně). Jak to stíháš?
    Jmenuji se Petr a už pár let úspěšně utíkám tlupě divných chlápků s kladivem, skobami, dvojicí dřevěných trámů a volnou letenkou do Izraele.
    To zní, jakoby se vrátil spasitel, ale rozhodl se, že tentokrát nás nespasí...:-)
    Chmur:
    Nedala jsem to, stejně mě nebavila biologie. :-)
    :-(((
    To víš, moc teorie, tj. moc učení. Spíš se věnuji praktické stránce, konktrétně botanice, v podobě zahradničení.
    Jinak je super, že jsi vydržel u učení. Mužských učitelů je málo, takže jim fandím.
    Jmenuji se Petr a už pár let úspěšně utíkám tlupě divných chlápků s kladivem, skobami, dvojicí dřevěných trámů a volnou letenkou do Izraele.
    To zní, jakoby se vrátil spasitel, ale rozhodl se, že tentokrát nás nespasí...:-)
    Anebo je to narážka na Svatého Petra? :-) Což mi připomnělo:
    "kam jdeš?"
    "do kina"
    "co tam hrajou?"
    "Quo vadis"
    "co to znamená?"
    "kam jdeš"
    "do kina"
    No jo, jenže Petra ukřižovali v Říme a tihle se ho snaží dostat do Izraele.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 23. února 2012
    Chmur napsal(a):

Mě to zní jako tenhle song i když kříž nemají. Skoby také ne. Ale kladiva mají pořádný. :D
    Chmur napsal(a):

Lord: Je ti 21, jsi student a mámš manželku a díte? To jsi jak z jiné planety (není myšleno pejorativně). Jak to stíháš?
    No, řekněme, že mezi své vrstevníky moc nezapadám.
    Jak to stíhám?
    Nijak, prostě nestíhám. Ale díky svědomité organizaci svého času se alespoň jeho nedostatek snažím minimalizovat.
    Tak dobrá, snad můj první příspěvek, jelikož, nýbrž a protože moje návštěvy těchto super stránek se uskutečňují hlavně v hodinách hodně popůlnočních a to můj inteligenční kvocient klesá hluboko k bodu mrazu...tak jsem schopný jen číst a ne tvořit :-) jinak je mi 26, jmenuju se Vlaďa a pracuju jako zdravotnický záchranář ve špitále na aru a urgentním příimu ve zlíně. Ke světu ledu a ohně jsem se dostal poté co jsem hledal nějakou kvalitní náhradu za Cormaca McCarthyho. Jinak záliby hlavně moje fenka československého vlčáka ( z jedné poloviny vlk a z druhé něm. ovčák), tak snad proto, když jsem začal číst o zlovlcích, už jsem nedokázal přestat :-) a nelituju. tož tak. Jo, a přezdívka vznikla z mého příjmení Frýs = Freeze = FrostV. jinak jsem občas ještě na fb (hlavně kvůli světu ledu a ohně), kde mám stejnou přezdívku.
  • AnnAnn
    upraveno 23. února 2012
    Tak jsem se i já rozhodla vystoupit z říše duchů těchto stránek :)
    Ságu jsem četla před pár lety, teď mi táhne na dvacet. Studuju. Ještě ze starého webu si matně vybavuji Lorda velitele Aleka, zlovlka, který teď zřejmě usnul dlouhým zimním spánkem (a který v komentech nikdy nezapomněl ani čárku), a heavyho (s tou jeho povídačkou), ale i další. Některé vaše komentáře pod obrázky ve staré galerii jsou vskutku nezapomenutelné.
    Tanec ještě přečtený nemám, trpělivě čekám na překlad.
    frostV napsal(a):

...a pracuju jako zdravotnický záchranář ve špitále na aru a urgentním příimu ve zlíně.

Tak tomu říkám velice přínosné zaměstnání, obdiv a smekám! já se svým cestovním ruchem se můžu jen stydět :-) I když.. jak to zpíval ten král.. "Každá práce je nám platná, pracuješ-li poctivě" :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 23. února 2012
    Krisa napsal(a):

Lord Gepeto: No ono psychologický není ani jedno z toho (samozřejmě jsme měli i psychologické předměty - obecná, vývojová, sociální apod.). Sociologie je věda o společnosti (o fungování, vývoji, členech atd.). Sociální patologie a prevence je o deviacích (negativní i pozitivní a o jejich prevenci - primární, sekundární i terciální). Sociální pedagogika je o vlivu prostředí na výchovu (nejen dětí, jde tam i o resocializaci). Ono v podstatě bych i terapii dělat mohla, ale spíš ve smyslu sociální terapie. K psychoterapii bych musela mít kurz nebo výcvik.
    Překvapilo mě, že dost lidí (drtivá většina) vůbec netuší, že existuje sociální patologie - často se mě ptali "To jako řežeš mrtvý lidi, jo?"
    Mám pocit, že zas podněcuji diskusi, která se nedrží původní myšlenky topicu, tak mě kdyžtak ignorujte :)

:D Ja som si zase pomýlil sociológiu s psychológiou v takom rýchlom čítaní, ale vôbec ma nenapadlo myslieť si, že sociálna patológia by mohlo byť z rezaním ľudí xD Patológ reže mŕtvych, ty by si mohla živých :D
    sa to rozbehlo, sánku zbieram až z podlahy. ale je milé prečítať si kúsok človečiny :)
    upraveno 23. února 2012
    Lord Gepeto: To jsem nemyslela na tebe, že si myslíš, že socpat je řezání lidí, ale obecně - setkala jsem se s tím tak u 75-80% lidí, kteří se dozvěděli, co studuji (jsem studovala).
    Ahojte, ja sa volám Jana a študujem istú buržoáznu pavedu na MU v Brne. Vek 22 rokov, výška 165 cm, veľkosť nohy 37 (aby tu boli aj nejaké miery).
    Pieseň ľadu a ohňa som objavila asi tak minulý rok na jar a toto fórum krátko nato, cez skúškové. :) K registrácii som sa ale odhodlala až cez ďalšie skúškové (tu sú vidieť moje schopnosti v prokrastinácii) a k prvému príspevku len celkom nedávno.
    K mojim záľubám okrem čítania (najradšej fantasy) patrí kŕmenie kačíc a pečenie (bez kačíc).
    V športe sa okrem behania na trolejbusové zastávky venujem rekreačne lezeniu na nervy, aktívne pozerám do diaľky a vrhám tieň (nie tak ako istá rudá kněžka, pozor na to).
    A toto fórum s celým osadenstvom je mi nanajvýš sympatické. :)
    Krisa: A co Dexter? Ten je jasný důkaz, že socpat je řezač lidí. :-)

Amanita: ta buržoázní pavěda je sociologie nebo VUML? Sportovní záliby máme podobné, můj rekord jsou tři stíny. :-)
    upraveno 23. února 2012
    Ben Nevis: No, jo ale u Dextera jsou pravděpodobně důležitá ještě další 2 písmenka - I a O = socIOpat :) Teda asi, neviděla jsem ještě ani jeden díl...
    Ben Nevis: Nie, u mňa sa jedná o genetiku. :) VUML som si musela zadať do googlu a len čumím. Ale to snáď práve nebolo buržoázne?
    Genetika, sociologie, samé cool obory. Nebojte, holky, firma, ve které dělám, bere i filosofy. :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 23. února 2012
    Jako recepční? :)
    Ahojte, jsem Petra, je mi 24, studuju antropologii, nepíšu příspěvky často, protože zvládat školu, práci a dítě je těžké.
    K mým zálibám patří četba( fantasy, ráda si přeču něco z historie a klasika), historie, cestování a folklór.
    Ze sportů se asi věnuji jenom běhání a plavání.
    Jinak taky překládám z němčiny a někdy i z angličtiny a to je tak asi vše.
    Někdy můžeme udělat sraz fanoušků - rodičů s dětmi:-)
    Nevada napsal(a):

Jako recepční? :)

Jeden u nás dělá obchodníka (a je celkem zdatný, umí všechno okecat) :-)
    Ben Nevis: Genetika a molekulárna biológia je obor prírodovedný, nás nečaká mekáč, ale otročina v labáku. A po PhD. si môžeme zarobiť až krásnych 15 000 Kč mesačne.
    Viz http://vorvan.cz/?p=88250#more-88250&utm_source=jooble&utm_medium=cpc&utm_campaign=jooble
    Takže možno sa ozaj radšej budem hlásiť u vás vo firme. :D
    Já jsem magistra a dělám za jedenáct a půl... a byla jsem ráda, že jsem tu práce po několika měsících sehnala.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.