who is who
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).
alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.
medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).
Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.
Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...
či?
alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.
medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).
Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.
Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...
či?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
:D :D
Jsem z Brna, kde taky v současnosti žiju a studuju cosi společného s právem (čímž zdravím Flankera). Rok jsem studoval ve Zlíně filmovou produkci (zdravím Gepeta a chtěl bych mu říct, že v prvním ročníku tam měli všichni včetně scénáristiky a produkce stejné předměty). Moje přezdívka vznikla ze skautské přezdívky zkrácením mého jména a příjmení, které není třebas řešit, jen mě zaujalo, že moje jméno je taktéž odvozeno od nějakého ukřižovaného apoštola (zdravím chrochtu) a mé příjmení má cosi společného se zámkem, u kterého trávil dětství Chmur (taktéž zdravím).
Věkově jsem revoluční ročník 89, mezi mé záliby patří černý a "nekorektní" humor (zdravím Nevadu), jakož i humor jiných typů. Dále mám rád filmy, seriály a vše okolo (nejen sleduju, ale i aspoň občas něco drobného audiovizuálního utvořím a čtu např. moviezone, a tím také zdravím sarvena), cestování po zajímavých krajinách, moderní technologie a dobrou zábavu s dobrými přáteli.
Píseň jsem četl poprvé dost dávno (tak v šestnácti?), fórum čas od času sleduju už od dob dávno minulých (taktéž si pamatuju např. Týnu), ovšem sám moc nepřispívám, bo jsem tvor líný a nespolečenský.
btw: Pallasandra (zdravím) studuje BIGY = dle univerzit, které zmínila, předpokládám biskupské gymnázium v Brně, znám od tam spoustu lidí...
btw 2: Kdo uhodne, co za svini jsem si právě dal do profilovky (abych nějakou profilovku měl), má u mě bod a citronový zákusek.
btw 3: Zdravím i všechny ostatní, které jsem nejmenoval, určitě mám i s nimi mnoho společného...
Vyrůstaje na Carmageddonu a knížkách od Kulhánka, mám zájem (čistě teoretický,samozřejmě) o všechno co je pro 'běžnýho' člověka trochu přes závit, od markýze de Sade, přes Charlie Mansona až po doktora Mengeleho. Mezi mé normálnější záliby patří filmy (každý den si musím dát minimálně jeden), britské sitcomy, které jsem schopen sledovat do zblbnutí, knížky kde se neřeší existenciální problémy a občasnej průplach mozku.
K SOAIF jsem se dostal přes seriál, knihy jsem přečetl až když jsem objevil tohle forum a obnovily u mě nadšení z fantasy, které jsem v patnácti odsoudil jako 'moc pro děti'.
Z muziky mám rád 80. Anglickej rock, thrash metal, horrorcore rap, sem tam nějakej industrial a Roba Zombieho.
Jo,a jsem z Kralup nad Vltavou (no, skoro...)
Kur - jest poměrné vznostný (a odborný asi taky)název pro slepice
Pět - krom čísla jest též infinitiv slovesa ekvivalentního modernímu zpívat...
Mě vždy spíše vrtalo hlavou "čepobití" (jo, Křižáci, asi patnáct let dozadu...) ale nikdy jsem si to nenašel...
Personálie: Jana, Praha, narozena v ´80s :), výška, šířka, krása, síla i váha dostačující... :)
Zájmy: 1) čtení (americká, britská a japonská beletrie) 2) architektura 3) fitko
Práce: technické zaměření, deset hodin denně, pak už jen cvičit, číst a spát
Snad vám to stačí...
Val, som rád že tu mám rovesníka :D