who is who

upraveno 21. února 2012 v Rozličný pokec
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).

alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.

medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).

Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.

Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...

či?

145791030

Komentáře

• upraveno 23. února 2012
    Já jsem z jednoho malého městečka na jihovýchodní Moravě(Uhreský Brod), ale momentálně bydlím v Berlíně.
    brbr: tam znám akorát Kravaře a trasu Ostava-Hrabyně. Chodíš archeoložit i do terénu?
  • AnnAnn
    upraveno 23. února 2012
    Já jihovýchod Moravy, teď na MU v Brně : )
  • ValVal
    upraveno 23. února 2012
    Gruno, nie si najstarší. Mám 47. Prvé štyri diely mi zohnal syn. Ešte ich nečítal. Číta len klasické knihy a momentálne ho zaujíma military sci-fi. Takže už rok sa nemám s kým o SOIAF baviť. Ale vďaka tomuto fóru som sa prestala cítiť čudná. Je tu kopec ľudí, ktorí majú radi rovnaké knihy a filmy ako ja. Dúfam, že ho zlomím. Práve som mu kúpila prvý diel.
    Ben Nevis napsal(a):

brbr: tam znám akorát Kravaře a trasu Ostava-Hrabyně. Chodíš archeoložit i do terénu?

jo, ale teď jsem na rodičovské. ještě jsem stihla udělat velikánskou díru v Opavě v parčíku za Slezankou. a jsem z Háje, to možná znáš z vlaku.
    No, vidím že sem píšou i ti, co na fórum nikdy nepsali, tak se musím ozvat taky, když tu mám tak pět příspěvků :)
    Jsem z Brna, kde taky v současnosti žiju a studuju cosi společného s právem (čímž zdravím Flankera). Rok jsem studoval ve Zlíně filmovou produkci (zdravím Gepeta a chtěl bych mu říct, že v prvním ročníku tam měli všichni včetně scénáristiky a produkce stejné předměty). Moje přezdívka vznikla ze skautské přezdívky zkrácením mého jména a příjmení, které není třebas řešit, jen mě zaujalo, že moje jméno je taktéž odvozeno od nějakého ukřižovaného apoštola (zdravím chrochtu) a mé příjmení má cosi společného se zámkem, u kterého trávil dětství Chmur (taktéž zdravím).
    Věkově jsem revoluční ročník 89, mezi mé záliby patří černý a "nekorektní" humor (zdravím Nevadu), jakož i humor jiných typů. Dále mám rád filmy, seriály a vše okolo (nejen sleduju, ale i aspoň občas něco drobného audiovizuálního utvořím a čtu např. moviezone, a tím také zdravím sarvena), cestování po zajímavých krajinách, moderní technologie a dobrou zábavu s dobrými přáteli.
    Píseň jsem četl poprvé dost dávno (tak v šestnácti?), fórum čas od času sleduju už od dob dávno minulých (taktéž si pamatuju např. Týnu), ovšem sám moc nepřispívám, bo jsem tvor líný a nespolečenský.

btw: Pallasandra (zdravím) studuje BIGY = dle univerzit, které zmínila, předpokládám biskupské gymnázium v Brně, znám od tam spoustu lidí...

btw 2: Kdo uhodne, co za svini jsem si právě dal do profilovky (abych nějakou profilovku měl), má u mě bod a citronový zákusek.

btw 3: Zdravím i všechny ostatní, které jsem nejmenoval, určitě mám i s nimi mnoho společného...
    Tak já se taky hodim do placu. Dan, 20 zim jsem zažil, Studuju VŠO v Práglu (alespoň se snažim).
    Vyrůstaje na Carmageddonu a knížkách od Kulhánka, mám zájem (čistě teoretický,samozřejmě) o všechno co je pro 'běžnýho' člověka trochu přes závit, od markýze de Sade, přes Charlie Mansona až po doktora Mengeleho. Mezi mé normálnější záliby patří filmy (každý den si musím dát minimálně jeden), britské sitcomy, které jsem schopen sledovat do zblbnutí, knížky kde se neřeší existenciální problémy a občasnej průplach mozku.
    K SOAIF jsem se dostal přes seriál, knihy jsem přečetl až když jsem objevil tohle forum a obnovily u mě nadšení z fantasy, které jsem v patnácti odsoudil jako 'moc pro děti'.
    Z muziky mám rád 80. Anglickej rock, thrash metal, horrorcore rap, sem tam nějakej industrial a Roba Zombieho.
    Jo,a jsem z Kralup nad Vltavou (no, skoro...)
    já, východní morava, Brumov-Bylnice = hranice ČR/SK, + zlín
  • upraveno 24. února 2012
    giordano napsal(a):

frostV napsal(a):

...a pracuju jako zdravotnický záchranář ve špitále na aru a urgentním příimu ve zlíně.

Tak tomu říkám velice přínosné zaměstnání, obdiv a smekám! já se svým cestovním ruchem se můžu jen stydět :-) I když.. jak to zpíval ten král.. "Každá práce je nám platná, pracuješ-li
    poctivě" :-)
    Bohužel o přínosnosti mého povolání jsem začal pochybovat asi po roce praxe:-) a podle mně nezáleží na práci kterou člověk dělá - každá má smysl a hlavně že baví.
    Osanos: Kelsey Grammer - Boss
  • JayJay
    upraveno 24. února 2012
    Lord Gepeto napsal(a):

Krisa: Podobne, kéž by bol celý svet taký, ale to je rovnaká ilúzia ako že ja budem mať tú firmu :D

Amanita napsal(a):

Lord Gepeto napsal(a):

Iba mi vadí, že furt neviem čo je "rozbřesk" a "koroupění" :D ako mysím, že určité časy ako svitanie, pobedie a pod. ale neviem presne čo to je :D

Rozbřesk by malo byť to isté ako svitanie a prvé kuropění je vtedy, keď prvýkrát kikiríka kohút. Teda približne tá istá denná doba.

Jé, vďaka za vysvetlenie :)
    Mimochodem, ono "kuropění" je krásná složenina:
    Kur - jest poměrné vznostný (a odborný asi taky)název pro slepice
    Pět - krom čísla jest též infinitiv slovesa ekvivalentního modernímu zpívat...

Mě vždy spíše vrtalo hlavou "čepobití" (jo, Křižáci, asi patnáct let dozadu...) ale nikdy jsem si to nenašel...
    No takze, ja som Rado 31 Žilina a odkedy som prvy krat dostal do ruk hru o trony uz niesom rovnaky...mam peklo v hlave z toho vsetkeho (zavislost) a nedokazem uz skoro na nic ine mysliet, len ako sa moja oblubena Cersei zo vsetkymi vysporiada...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 24. února 2012
    Čepobití - večerka.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 24. února 2012
    Ahá kuropění, ja som to vždy čítal ako koroupění... No keď si mi to takto vysvetlil, tak už to vlastne dáva zmysel. Až na to Pět, tam mi dlho trvalo, kým som pochopil tej vedeckej vete .D Stačilo napísať, že je to básnické synonimum pre Spievať :D ... pěvec je tiež inak keď sme pri tom jedno vaše zaujímavé české slovo .)
    Tož... I když tu moc nediskutuji (vlastně skoro vůbec) a nevypadá to tak, chodím tady pravidelně několikrát denně a sleduju tady většinu diskuzí. Takže, jmenuji se Zdeněk, všude na netu se pohybuji pod přezdívkou speedy, což je přezdívka, která mi zůstala z NHL 2001 :-). Jsem z Frenštátu pod Radhoštěm a je mi 15. K Písni jsem se dostal přes Battles of Westeros díky zatrolene-hry.cz . Jsem velký fanoušek a hráč stolních/karetních/figurkových her, dračího doupěte, knih (hlavně fantasy a historické romány), ale hlavně historie (nejvíce středověk), a to především té francouzské. Jsem školní přeborník ve Starcraftu a sérii Total War :-), ale celkově moc na PC nehraju. Platím za člověka s dobrým všeobecným přehledem, brilantního taktika, stratéga a politika, intrikána a také za člověka, kterému není radno příliš věřit (samozřejmě jen ve hrách :-) ). Oblíbený rod: Lannisteři. Oblíbená postava: Malíček.
    Já jsem se sice právě registrovala, ale fórum čtu dva roky. Chvilku jsem tu byla pod podobným nickem.
    Personálie: Jana, Praha, narozena v ´80s :), výška, šířka, krása, síla i váha dostačující... :)
    Zájmy: 1) čtení (americká, britská a japonská beletrie) 2) architektura 3) fitko
    Práce: technické zaměření, deset hodin denně, pak už jen cvičit, číst a spát
    Snad vám to stačí...
    Sanin, máš recht, Cersei je aj moja oblúbenkyňa a hlavne v seriáli je úžasná.

Val, som rád že tu mám rovesníka :D
    a já už myslel že tý Zlatohlávce fandim sám. GO,LIONS! :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 24. února 2012
    Fandit Cersei? Zvrhlíci! :)
    Díky. :)
    speedy: A taky fanoušek Sansy co si pamatuji :-)
    Do jisté míry jsem taky fanouškem Cersei, ale ne že bych jí určité věci nepřála...
    Jste divní. Co vidíte na čubce, co je rovným dílem blbá, arogantní a zvrácená? U Malíčka to chápu, ten je aspoň schopnej, ale Cersei?
    upraveno 24. února 2012
    Jsou ženský, co se zamilovávaj do sériovejch vrahů, píšou jim do vězení milostný dopisy, posílaj dárky (často svoje kalhotky) a chtěj se za ně provdat. Tohle je něco podobnýho :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 24. února 2012
    Jsou ženský, co se zamilovávaj do sériovejch vrahů a chtěj se za ně provdat.
    Tak alespoň nezůstanu na ocet :D
    upraveno 24. února 2012
    Někdy pak skončej naložený v octě.
  • upraveno 25. února 2012
    Cersei vôbec nieje zla, je len trocha zmetena tym proroctvom a chrani si tron pred Tyrellmi, vlastne pred vsetkymi za kazdu cenu. Jej kapitoly sa mi zdali hrozne fajn, hlavne tie jej paranoidne myslienky co sa jej premietali v tej blondavej hlavicke... a okrem toho ma velky zmysel pre modernu medicinu, lebo dovolila aby Qyburn otvoril to laboratorium pre nevyliecitelne chorych, kde sa snazil dat Clegana horu dokopy a mnoho dalsich :)
    Cersei vôbec nieje zla
    Cersei mimo jiné nechala zabít malé dítě, miminko - Robertova bastarda. Jestli o nějaké postavě lze prohlásit, že je zlá, pak po psychopatech typu Gregor, Rorge, Joffrey atd je na na řadě Cersei
    Qyburn otvoril to laboratorium pre nevyliecitelne chorych, kde sa snazil dat Clegana horu dokopy a mnoho dalsich :)
    Hádám, že tvou oblíbenou historickou postavou je doktor Mengele
    nie Ernest Shackleton... zla doba si vyzaduje zle ciny. Mam dojem ze do prepuknutia vojny bola uplne obycajna znudena kralovna, bez jedinej vrazdy na triku

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.