who is who

upraveno 21. února 2012 v Rozličný pokec
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).

alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.

medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).

Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.

Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...

či?

13468930

Komentáře

• upraveno 23. února 2012
    Tady je vás moc, moc velkých tož když jsme v tom jsem Klára, 14let, studuju na BIGY a chci na VUT nebo Masaryčku, Píseň jsem dostala k Vánocům a od té doby si jí nemůžu dost užít.
    Amanita: Jo, můj obor (aplikovaná matematika) je taky do ústavu. Zkoušela jsem to na statistickém úřadu (je pár kroků od baráků), ale tam měli žádosti na tři roky dopředu. Pak měli něco hezkého pro matematika v České spořitelně, ale v Praze. Tolik ke snaze uplatnit se v oboru.

svoa00: o knihovnicích je známo, že jsou placeni bídně. Ale pokud je to koníček, stojí za to i hůř placená práce. Člověk stejně nikdy nemá tolik peněz, aby si koupil všechno.
    No, som tu asi najstarší (42), aké to strašné zistenie... Som gruno odmala. Som metlák, milujem fantasy a scifi (čože by aj iného) a som 17 rokov príslušník PZ :D - absolvent Akadémie PZ v BA (Mgr.). Minulý rok mi zašibalo, rozhodol som sa, že si urobím rigo, tak na tom makám. Tu na fóre hlavne čítam a moc neprispievam. Ale fakt sa mi to tu páči.
    Škoda že nie je podobná cz/sk fan stránka Princa ničoho, alebo Malazskej knihy padlých...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 23. února 2012
    Pallasandra: BIGY = BIGYBOB (Bohuslava Balbína)?
    Pallasandra: Ale jsi stejně stará nebo dokonce starší než polovina postav v Písni ;)
    Pěkně se to tady rozrůstá.... Nechcete sem ještě každý hodit odkud jste? (vím, že někteří už to psali) Zajímalo by mě, jestli někoho třeba nemám za humny. Já žiju ve městě neměstě na jihu Čech, někde mezi Českými Budějovicemi a Táborem. Ale tak nějak za svoje město považuju Ostravu, kde jsem se narodila a dokončila docházku mateřské školky.
    Žiju v Praze, původně jsem Jihočeška, z Chlumu u Třeboně.
    Horní Zapadákov u Brna.
    3 roky Brusel, 25 let Praha.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 23. února 2012
    Pelhřimov (to je u Jihlavy, na Vysočině) a jsem z Nového Jáchymova (u Berouna)
    Krisa napsal(a):

Pallasandra: BIGY = BIGYBOB (Bohuslava Balbína)?

Sdílím dotaz s Krisou.
    Zároveň bych rád připomenul ten všeobecně známý fakt, že nejlepší mozky dneška vyšli z BisgymBB v HK :)

Jsem z Hradce Králové, bohužel však trávím i dost času v Praze.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 23. února 2012
    V Praze jsem se narodil, vystudoval, oženil se, aj tu fachám. Nuda.
    upraveno 23. února 2012
    Hradec Králové - původně z Plané nad Lužnicí (10 km od Tábora).
    Lord: Ahoj spoluměšťane :) A ještě bych uvedla na pravou míru tvůj omyl - géniové jsou z Boženy :)))
    Krisa napsal(a):

Hradec Králové - původně z Plané nad Lužnicí (10 km od Tábora).
    Lord: Ahoj spoluměšťane :) A ještě bych uvedla na pravou míru tvůj omyl - géniové jsou z Boženy :)))

Cože?! Na Boženě přeci skončili ti, co je nechtěli vzít na BGBB, to ví přeci každý.
    Jinak jsem rád, že zde máme (Hradečáci) tak silné zastoupení.
    upraveno 23. února 2012
    Cože?! Na Boženě přeci skončili ti, co je nechtěli vzít na BGBB, to ví přeci každý.
    Jinak jsem rád, že zde máme (Hradečáci) tak silné zastoupení.
    Hahahahahahahahahahahaha :D
    upraveno 23. února 2012
    Lord: Vzhledem k tomu, že ti je 21, nechodil jsi náhodou do třídy/ročníku s Luckou Matouškovou, Janou Brokešovou či Fredem?
    Ellanor napsal(a):

Nechcete sem ještě každý hodit odkud jste? (vím, že někteří už to psali) Zajímalo by mě, jestli někoho třeba nemám za humny.

Smiřice (pro ty. kteří nemají páru, kde to může být tak severně od Hradce Králové). V posledních 8mi letech - loňským rokem konče - jsem ovšem více času trávil v Pardubicích.
    Krisa napsal(a):

Lord: Vzhledem k tomu, že ti je 21, nechodil jsi náhodou do třídy/ročníku s Luckou Matouškovou, Janou Brokešovou či Fredem?

To mi moc neříká, možná stejný ročník, jen jiná třída. Nebo jsem je znal a už na ně zapomněl, lidi v hlavě neudržím moc dlouho.
    upraveno 23. února 2012
    Tý brďo, nás tady teda je - celej gang z Hradecka :)
    Bydlím ve vesnici u Piešťan, ale v průběhu semestru trávím velikou většinu času v Brně na koleji PPV. :)
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 23. února 2012
    Většinu roku trávím na privátě v Brně. Moje trvalé bydliště se však nachází v jedné malé vesnici poblíž Krnova.
    ZoiD napsal(a):

Ellanor napsal(a):

Nechcete sem ještě každý hodit odkud jste? (vím, že někteří už to psali) Zajímalo by mě, jestli někoho třeba nemám za humny.

Smiřice (pro ty. kteří nemají páru, kde to může být tak severně od Hradce Králové). V posledních 8mi letech - loňským rokem konče - jsem ovšem více času trávil v Pardubicích.
    Vždyť Pardubice jsou taky v Hradci ne?
    Teplice, Ústecký kraj
    Další tichý čumil vylézá z anonymity, neodolala jsem :)
    Je mi 29, tého času grafička v babském časopise, po večerech ilustrátorka dětských knížek. Jsem z Prahy, na netu se občas vyskyfuji na FB, csfd a hofylandu (velmi sporadicky), ale pod jinou přezdívkou. Sem chodím na čumendo od loňska, jednou za uherák taky něco připíšu, ale spíš jen lovím novinky a už se nemůžu dočkat dubna a druhý sezóny seriálu :)))
    Ale každopádně dík za tyhle super stránky!
    Krisa: Z Plané? Tak to znáš asi Veselí nad Lužnicí :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 23. února 2012
    Já jsem z jedné vesnice mezi Hodonínem a Kyjovem - jižní Morava (jihovýchod).
    Narozen v Turnově, dětství strávil ve vesnici u Sychrova (zámek), střední školu v Trutnově, výšku v Olomouci, nyní fyzicky v Liberci, ale srdcem stále na Moravě
    upraveno 23. února 2012
    Ellanor: Ano, znám. Ikdyž ne moc podrobně :)
    Ze severní Moravy nikdo?

Lewandule: prozradíš, který časopis? (ať vím, na co nemám nadávat :-))
    já jsem z vesnice mezi Opavou a Ostravou, ale měla jsem 11ctiletou přestávku v Pze (vidlák si ušpinil slámu z bot bahnem velkoměsta :-).
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.