Co zrovna čtete?
Ahoj, všichni! Už jsem Vám na sebe prozradila, že jsem hrozný knihomol (či knihofil :D ), který když si nepřečte aspoň pár stránek, nepovažuje den za ukončený. Ráda bych věděla, co zrovna čtete vy, jaké máte svoje oblíbené knížky (kromě GRRM samozřejmě), co byste doporučili ostatním. Nebo třeba zkuste odpovědět na otázku, jakou knížku byste si s sebou vzali na opuštěný ostrov, čili jestli existuje taková, kterou jste četli už několikrát dokola a budete ji určitě číst znovu. Díky. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A Marie Antoinetta se i nechala slyšet "Doufám, že je kat odborník" :-))
(tak měla by věřit svému choti - byl to on, kdo panu Guilottinovi navrhnul konečný tvar nože)
Vážne sa traduje, že to bola Anne Boleyn. Možno je to len veľmi stará urban legend, dopodrobna som to neskúmala. Celý výrok by mal byť "Kat je, dúfam, odborník. Napokon mám veľmi štíhly krk."
O Antoinette som teraz na nete našla len to, že sa ospravedlnila svojmu katovi, keď mu nechtiac šliapla na nohu chvíľu pred popravou.
"Byl to klasický zásah bleskem. Ostatní to chápali, bylo jim to jasné. Nešlo s tím nic dělat."
četl tady někdo posledního pána Prstenu ?
Já osobně jsem to nečetla, už jsem na to narazila, ale nějak jsem se nerozhoupala, jestli se mi to chce číst :)
K veselosti tam toho bylo víc - třeba Aragornova elfí manželka, nechtějící mu dát :-)))
nebo:
ale víc než polovic jich je na netu na jeho fan stránkách k přečtení, pokud váháš
knihy:
Krev elfů
Čas opovržení
Křest ohněm
Věž vlaštovky
Paní jezera