Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
16869717374354

Komentáře

• upraveno 7. června 2012
    Preklady su niekedy celkom vtipne :)
    some english lessons:

*Je mazaná ako líška = She is lubricated like a fox
    *Tvé oči září = Your eyes September
    *Vrhnul na ní dlouhej pohled = He vomitted a long postcard on her
    *Necítim se dnes ve své kuži = I´m not smelling myself in my leather today
    *Škoda mluvit = Damage to speak
    *Nebuď labuť = Don´t wake up a swan
    *Odpočívej v pokoji = Relax in the livingroom
    *Párek milencu = Sausage of lovers
    *Muj drahý příteli = My expensive friend
    *Kde se vzala, tu se vzala = Where she married herself, here she married herself..
    Zobraziť preklad
    To mi připomíná jak jeden spolužák na základce chtěl na něco říct, že to je jedno a vyšlo z něj "That's one."
    ddddd
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 7. června 2012
    women

Je snad třeba formálnější důkaz? :D
  • upraveno 8. června 2012
    :D
    Chybí mu tam definiční obor :-D
    Je mi to jedno - its one to me :)
    Arutha a sarven:
    nevermind
    Zatím asi nejlepší- Tywinovy e-maily. :D
    Tywin’s Inbox, pre-series
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 8. června 2012
    Amaroun napsal(a):

ddddd

úprimné a ešte to na mňa aj vychádza :D
    upraveno 8. června 2012
    MU: Ten Jaime :D To bolo zabité.. Jaimeho dyzlexia :D
    upraveno 8. června 2012
    foto...

foto...

foto...

foto...

foto...

Taky bych se lekla, kdyby na mne něco takového vybaflo... ;D
    upraveno 8. června 2012
    Velký Jiný GRRM :D

Ale to je presne také že čítaš knihu, zažratá do deja čítaš čítač čítaš a zrazu baf! nejaké prekvapenie.. ale ten skcht nemá chybu :D Baaaf
    Držet velkého jiného martina u stolu jako Jaimeho než nenapíše poslední kapitolu ságy :D
    Blackfish napsal(a):

Držet velkého jiného martina u stolu jako Jaimeho než nenapíše poslední kapitolu ságy :D

A vytvořit motivační žebříček odměn:
    100 stránek kvalitního čtiva bez zbytečných popisů a nikam nevedoucích cest- citronový zákusek
    500 -||- - dvoudenní výlet mimo zdi přidělené cely
    1000 -||- - výlet na casting nových členek Malíčkova bordelu
    .
    .
    .
    :D
    upraveno 8. června 2012
    :D :D
    upraveno 8. června 2012
    :D :D Tých tisíc stránok bude mať teda hneď :D xD Dobre vymyslený rebríčok..
    A chtělo by to i opačný :D

Popis hnusnýho Mereenskýho jídla na 10 stran. - Výlet do černé cely :D
    upraveno 8. června 2012
    :D :D Akákoľvek kapitola, kde keď som hladný podrodbne opíše dvesto rozličných chodov, akoby to ktosi mohol vmestiť do žalúdka - motivačná hladovka na týždeň :D Nech má predstavu...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 8. června 2012
    Já si vždycky říkám, jak mohou být schopní sníst tolik jídla a hlavnĕ vypít toli piva a vína. Hlavnĕ snídani zapíjet pivem (ikdyž ředĕným)...já bych byla neustále vypitá jak bambus a nĕjací Jiní by mne zanechávali zcela chladnou :)))
  • upraveno 9. června 2012
    Krisa napsal(a):

Já si vždycky říkám, jak mohou být schopní sníst tolik jídla a hlavnĕ vypít toli piva a vína. Hlavnĕ snídani zapíjet pivem (ikdyž ředĕným)...já bych byla neustále vypitá jak bambus a nĕjací Jiní by mne zanechávali zcela chladnou :)))

to už je len sila zvyku. ale tiež ma to tak prekvapilo, keď popisoval Tyrion svoje jedlácke postupy :)
    Tak hlavně pivo ve středověku a novověku nebylo tak silný jako dnes. Byl to nápoj na běžný denní pití. Něco jako dnes šťáva atd. Pěkně o tom píše Peter Englund v knize Nepřemožitelný.
    upraveno 9. června 2012
    Krisa napsal(a):

Tiež som sa tak divil, ale ono aj tá úroveň inteligencie sa v stredoveku na tomto odrážala.. Dokonca som inak aj chvíľu uvažoval, ke´d v Hre písali, že Ned zakazoval deťom piť (len nepr. na hostine s kráľom im príležitostne trocha dovolil) alkohol, že čo oni vlastne pijú... Odpoveď voda, mi prišla trochu cudzia :D
    Marci pan napsal(a):

Krisa napsal(a):

to už je len sila zvyku. ale tiež ma to tak prekvapilo, keď popisoval Tyrion svoje jedlácke postupy :)
    Hlavne na Joffreyho svatbe, kedy vraj ani nejedol len pil-a-pil-a-pil.... Mi prišlo divné... Na lačný žalúdok..... Furt len piť.... Že aj keby chcel po Joffovom páde zdrhnúť, asi by ďaleko nedošiel :D
    Thule napsal(a):

Tak hlavně pivo ve středověku a novověku nebylo tak silný jako dnes. Byl to nápoj na běžný denní pití. Něco jako dnes šťáva atd. Pěkně o tom píše Peter Englund v knize Nepřemožitelný.

Aha... To som nevedel :) No zrejme to je tiež jeden z dôvodov...
    Pivo se pilo hlavně proto, že bylo převařený a přítomné kvasinky zabraňovaly růstu bakterií. Naopak u vody byla vysoká šance, že bude kontaminovaná.
    A tak je to i dneska, všichni furt rejou do škodlivosti alkoholu, ale jak je nějaká infekce, tak je to vždycky z vody :)
    upraveno 9. června 2012
    :D :D Paradox
    Thule napsal(a):

s tým pivom som to nevedela. zaujímavé
    Griff napsal(a):

Pivo se pilo hlavně proto, že bylo převařený a přítomné kvasinky zabraňovaly růstu bakterií. Naopak u vody byla vysoká šance, že bude kontaminovaná.

na margo piva. kamarát ma upozorňoval, že pivo má nutričné hodnoty. niekde sa vyskytol prípad (nepamätám si presne ako to povedal) že nemali nič na jedenie, mali len pivo. no a prežili. ponaučenie, aj bez jedla sa dá žiť, ale s pivom prežijete. :D
    upraveno 9. června 2012
    :D :D Verím, že to pre nich muselo byť strašné

:D :D Verím, že to pre nich muselo byť strašné

ak je niekto pivkár, tak je to raj, ale ja a pivo si netykám. a život bez mäsa nie je život ;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.