Tanec - diskuse
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Pokud se nedokodrcá Daenerys s draky zpoza moře a nebude chtít všech Sedm království, nepadne Zeď pod náporem Jiných nebo se Rickon jednoduše nedožije, mohl by tím králem klidně být. :)
To jste si všichni lorda Manderlyho ta oblíbili na základě jedné kapitoly? nikdo neví, jaké má úmysly.
nicméně já ho nijak neobviňuji ze škaredých úmyslů, naopak by bylo celkem v jeho zájmu, aby se k Rickonovi choval hezky
Ostatně by to bylo vtipné, kdyby po všem tom úsilí se svatbou vytáhl lord manderly Rickona. nicméně jeyne by to asi stálo život.
Arya neudělala nic převratného, až na tu vychytanou vraždu. Jen prostě byla výjimečně napsaná tak, že jsem ji nechtěla uškrtit. Já bych ji neupálila kvůli tomu, že je nesympatická, přeji jí jen to nejlepší. A ona R'hlora chce, konečně by byla šťastná. Podle mě to bude buď jak říkali ostatní a nebo je ještě ta možnost, že Varyse Dany zas tak netankuje, u té neví, jestli je nebo není šílená, to Aegona zbožňuje...
Zestárlá ženská :-) Cersei je něco málo přes třicet...
spoustu jsem jich netušil, např to, že ti 3 ztracení freyové můžou být zapečeni v těch koláčích na zimohradu :D Nebo že Bran mohl sníst Jojena (!!!)