Tanec - diskuse
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Víc mě straší jiné věci. ;)
Navíc splašit Targaryensky vyhlížející děcko vhodného věku by asi nebylo úplně jednoduché. A lord Griff by se o podvržence nestaral.
Navíc viděla Aegona Dany v domě neumírajících, proč by to tak bylo, kdyby měl být mrtvý...
Kojence od sebe rozezná každý, kdo je s nimi v běžném styku (matka, kojná, chůva, služebné, osobní stráž, otec, pokud za děckem chodí...), nicméně pokud Elia seděla a kojila nějak dítě, určitě nikoho nenapadlo ptát se, zda je to skutečně princ. Navíc nemluvňata jsou křehká,v podstatě jakýkoliv útok by ho znetvořil...
kde jste přišli na to, že by to mohl být Illyriův syn? podle té sochy? a že pro Tyriona sehnali chlapecké oblečení? měla jsem pocit, že Connington a Lemora se k miminku dostali celkem brzo. asi to už byl chlapeček (tak pět, šest?), ale jeho oblečení by Tyrionovi asi nebylo.
a (to je můj subjektivní názor), Aegonovu pravost potvrzuje Varys v epilogu (proč by umírajícímuj Kevanovi tlačil do hlavy takové kilometry informací, kdyby to byl nějaký podvrženec?).
Dany a její vize v Domě neumírajících tam mohla být i kvůli něčemu jinému... Třeba kvůli Rhaegarovi a jeho posedlosti dračími hlavami.