Hra o trůny - obsazení 3. řady
Ciaran Hinds z Říma bude hrát Mance Nájezdníka.
Zdroj: @James_Hibberd: 'Game of Thrones' casts 'Rome' actor as Mance Rayder http://t.co/TVHVP4nr
Na Comic Conu bylo oznámeno obsazení nových...
Číst celý článek zde
Zdroj: @James_Hibberd: 'Game of Thrones' casts 'Rome' actor as Mance Rayder http://t.co/TVHVP4nr
Na Comic Conu bylo oznámeno obsazení nových...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Druhé velké jméno je pro mě Jojen, z toho mám velkou radost, aj škoda, že tenhle talent nebude mít větší roli...
U dětí bych byl se soudy opatrný, jejich fotografie jsou hodně proměnlivé. Viz Thomas Brodie-Sangster - v tom videu jsem si říkal, kurna není to ten týpek z Lásky nebeský? Ne to není možný, jen má podobný výrazný oči - a hle, má ho tam :-)
:-)
vzhledem k tomu, že tam není Varamyr, tak bych dokonce tipnul, že ho Orell má nahradit (sloučení dvou měničů do jednoho), ptž podle knižní předlohy už má být mrtev
Ale nějak si nemůžu vybavit, kdo je Anguy...? Dík
Qyburn muháhá ten vyzerá síce len trocha podľa predstáv, ale výzorovo si ho viem predstaviť...
Orell bude obsadený? Takže ho odkrágľujú až teraz nejako? Nezomrel u pri tom prepade :D
Ellie mi pripadá viac Meerovsky než ten Thomas Jojenovsky, ale verím, že obaja budú skvelí... Aj mňa prekvapil Beric, dúfal som, že nechajú toho z prvej série... Ten mi sedel na opis troška viac, ale budiž, aj tento sa hádam ujme Aha, skríženie Orella s Varamyrom ma nenapadlo.. Nu, dávalo by to istý zmysel :)
Obsazení Orella nechápu. Jestli ho i chtějí sloučit s Varamyrem (o čemž pochybuju), tak proč rovnou neobsadili Varamyra?
A na Jojena s Meerou, jejich proměna se snad taky povede tak, aby to bylo podle každého představ...
Větší obavy mám z toho, aby dali všem dějovým linkám dost prostoru, aby se stačily nějak přirozeně a logicky vyvíjet.
Brynden si myslim vynechat nejde, ptž možná bude mít, na základě Tance, ještě nějakou roli...
A měnič je zajímavej charakter, navíc ten fenomén bude muset divákům někdo vysvětlit ;)
Je pravda, že Tormunda jsem si představoval staršího, mohutnějšího, ale předpokládám, že noví herci to zahrajou víc než uspokojivě :-)
P.S. a Missandei mladší, ale to je jim už dávno odpuštěno, protože ona je prostě kus!!!