Hra o trůny - obsazení 3. řady

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
Ciaran Hinds z Říma bude hrát Mance Nájezdníka.

Zdroj: @James_Hibberd: 'Game of Thrones' casts 'Rome' actor as Mance Rayder http://t.co/TVHVP4nr

Na Comic Conu bylo oznámeno obsazení nových...

Číst celý článek zde
145791025

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. července 2012
    Včera jsem v seriálu Fixer viděla Jaye Tyalora a byl by z něj výborný Ramsay. Hrál tam brutálního rasistického mafiána a šlo mu to skvělě i tu chvíli, co byl na obrazovce. Ostatně i Andrew Buchan by v nějaké roli nebyl marný.
  • upraveno 29. července 2012
    Vlcacka: Ano, ano... Milovaný Jack Harkness <3. Dokonce i v Manceho věku (45)
    Nevada: Jéé, Jay je ten fešák z 3. řady Misfits :D. No, oba by se do GoTu hodili. Buchan by mohl hrát druhýho Černokotlýho :D (i když asi bude jen jeden... i při čtení jsem do půlky Hostiny myslela, že jsou jen dva :D.
    fRagY napsal(a):

Ok už dlouho na my to vrtá hlavou,takže se prostě musim zeptat...Copak Jon nezabil Orella když spolu s Qorinem napadli stanoviště divokých???

Už sa tu niekde písalo, že Orell bude náhradou za Varamyra, keďže je oveľa jednoduchšie dať tam meniča s orlom ako meniča so svorkou vlkov a bielym medveďom(nehovoriac o tom, že táto zmena príbehu nemá ako uškodiť).
    Což byla zatím jen domněnka, ne potvrzený fakt.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Anglachel napsal(a):

fRagY napsal(a):

Ok už dlouho na my to vrtá hlavou,takže se prostě musim zeptat...Copak Jon nezabil Orella když spolu s Qorinem napadli stanoviště divokých???

Už sa tu niekde písalo, že Orell bude náhradou za Varamyra, keďže je oveľa jednoduchšie dať tam meniča s orlom ako meniča so svorkou vlkov a bielym medveďom(nehovoriac o tom, že táto zmena príbehu nemá ako uškodiť).
    Uškodí mi tým, že tam bude pajác s trápnym menom Orell a nie s krásnym menom Varamyr :D (síce jeho skutočné meno bolo iné :P )

BTW: Monti to myslím nazval... Ako to povedal... Je ľahšie spraviť maníka s orlom ako týpka na ľadovom medveďovi a s celou zoologickou v pätách :D
    Presne. Lenže v USA im meno Orell príde rovnako vhodné ako Varamyr. Len keby vedeli, že v češtine je to ako keby sa v origináli volal Eaglee :D
    :D Ja som si dokonca overoval, či sa tak nevolal v origináli, pretože ma zaujímalo, či sa volal Eaglee a autorka to takto preložila alebo je to zhoda okolností/inšpirácia, keďže má rovno orla :) Ale aj v ánine sa volá Orell... škoda...
    Ale je to až priveľká zhoda na to, aby mi to prišlo ako náhoda. Možno sa GRRM niekde dostal k českému slovu orel a prišlo mu to vhodné. Lebo úprimne: chlap, čo má orla sa volá Orell? V angličtine? Toto je nejaké sprisahanie :D
    Anglachel napsal(a):

Ale je to až priveľká zhoda na to, aby mi to prišlo ako náhoda. Možno sa GRRM niekde dostal k českému slovu orel a prišlo mu to vhodné. Lebo úprimne: chlap, čo má orla sa volá Orell? V angličtine? Toto je nejaké sprisahanie :D

No, tak bůhvíco znamená "Deanerys" a jakým jazykem je to inspirované, že? :)
    Nebo takový Viserys je dost podezřelý... :D
    Nič nie je náhoda, pretože Boh nehrá kocky s Vesmírom.

Nu, aj v ruštine sa Orol povie орел, stačilo, že sa stretol s nejakou slovanskou formou, inšpiroval sa, zdvojil koncové písmeno a dúfal, že ho budú ľudia oslavovať za tak úžasné meno a nebudú vedieť, čím sa inšpiroval. :)
    Miss Utahraptor napsal(a):

Anglachel napsal(a):

To je celá fekálna skupina... Viserys... Cerwyn... Cersei... ser Alliser :)

Anglachel napsal(a):

Z které ale korunovaný pán Západozemí pořád vyčnívá, poněvadž jednoduchou přesmyčkou získám přímo gramaticky správný rozkaz: Vyser si! :D

Anglachel napsal(a):

Z které ale korunovaný pán Západozemí pořád vyčnívá, poněvadž jednoduchou přesmyčkou získám přímo gramaticky správný rozkaz: Vyser si! :D
    :D To som si nevšimol :D Začínam sa báť, čo dostaneme prešmyknutím iných mien :D

Anglachel napsal(a):

:D To som si nevšimol :D Začínam sa báť, čo dostaneme prešmyknutím iných mien :D
    No, tak na tohle už je tu celé téma, ale nic dalšího se tak výrazně nenabízí... :D
    A čo Frey.... Keď to prehodíš... Výjde ti... FREY!!!! :O

A čo Frey.... Keď to prehodíš... Výjde ti... FREY!!!! :O

No jo, toho jsem si ani nevšimla... :-O
    :D
    upraveno 4. srpna 2012
    Vypadá to, že máme Mance Nájezdníka - Dominic West

EDIT : Aha, blbě čtu, byla mu nabídnuta role, ale odmítl.
  • upraveno 4. srpna 2012
    Škoda, seděl by mi na Manceho.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 4. srpna 2012
    Ještě že tak. Úplně mimo...
  • upraveno 6. srpna 2012
    Brynden Tully ... taky vás ten "ksicht" tak nadchnul ? :D
  • upraveno 6. srpna 2012
    když jsem tuto fotku Clive Russella viděla poprvé myslela jsem si že je to Jeremy Clarkson z Top Gearu ovšem s fousama XD ale po druhém mrknutí jsem usoudila že to asi nebude on XD a taky že ne (díky bohu) XD
  • upraveno 13. srpna 2012
    Měl bych otázku na někoho zběhlého ve světě Ledu a Ohně.Nejspíš pro někoho SPOILER.Já myslel,že Orell byl zabit Jonem a Qhorinem při útoku na jejich stanoviště,tak co tam sakra dělá?
  • upraveno 13. srpna 2012
    fRagY napsal(a):

Měl bych otázku na někoho zběhlého ve světě Ledu a Ohně.Nejspíš pro někoho SPOILER.Já myslel,že Orell byl zabit Jonem a Qhorinem při útoku na jejich stanoviště,tak co tam sakra dělá?

Přečti si komentáře jenom trochu dozadu. Ano, ohledně Orella máš pravdu. Nejspíš v seriálu spojí postavy Orella a Varamyra.
  • upraveno 16. srpna 2012
    Takže další malá nápověda o třetí sérii - podle WIC je skoro jisté, že se vrátí herci, kteří hrají Lysu Arryn a jejího syna. Vzhledem k tomu, že ve třetí sérii by jim chyběl i Malíček, tak čekám nějakou tu scénu, kdy si bude Lysu namlouvat :)
    "THIS little man will make fly your mummy!" :D
    svoa00 napsal(a):

Takže další malá nápověda o třetí sérii - podle WIC je skoro jisté, že se vrátí herci, kteří hrají Lysu Arryn a jejího syna. Vzhledem k tomu, že ve třetí sérii by jim chyběl i Malíček, tak čekám nějakou tu scénu, kdy si bude Lysu namlouvat :)

Hurá!
    "Can I make THIS little man fly?"
    "No my sweet one. This little man will be your stepfather." :D
    upraveno 16. srpna 2012
    Ste divní :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 16. srpna 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.