Hra o trůny - obsazení 3. řady
Ciaran Hinds z Říma bude hrát Mance Nájezdníka.
Zdroj: @James_Hibberd: 'Game of Thrones' casts 'Rome' actor as Mance Rayder http://t.co/TVHVP4nr
Na Comic Conu bylo oznámeno obsazení nových...
Číst celý článek zde
Zdroj: @James_Hibberd: 'Game of Thrones' casts 'Rome' actor as Mance Rayder http://t.co/TVHVP4nr
Na Comic Conu bylo oznámeno obsazení nových...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Starwarsky ani starttrenky ani starxnadruhú som nevidel, pretože som príliš lenivý si to hľadať po prípade na nete a za to mi to nestojí. To už by som radšej vyhľadal Pána prsteňov.
Mně se líbí míchání scifi a fantasy, třeba King to má zajímavě zpracované v Temné věži.
:-)
Star Wars ok, dobrý filmy - ale na mě tam bylo trochu moc techniky(prostě sci-fi) - ale je to asi jediná věc, co se mize sci-fi líbila..
Daleko radši mám filmy jako je Kmotr, Trainspotting, Sedm samurajů, Klub rváčů, Pán Prstenů, z těch novejch třeba Intouchables, Gran Torino, atp.
takže ty herce, který v GoT hrajou v drtivý většině vůbec neznám...
(na seriály obecně moc nekoukám, takže Řím, Borgiové a ty další od HBO zkouknuté nemám a tím pádem je pro mě skoro každej novou tváří)
:-)))
No ale to už jsme se hodně odklonili. Zpět k Mancemu. Škoda toho Westa, ten by byl teda mnohem lepší...
Nu, tento herec je strašne starý a absolútne sa mi na Manceho nepodobá. Nič proti nemu nemám, ale prosto mi vôbec nesedí... A ako je možné, že je Mance starší než Starý medvěd? Neviem ako to bolo v knihe, ale viac sa mi páčila predstava, že Mormont bol starší... Taký múdrejší kamoš :/
jinak k čemu by měl postaršit postavy ?? V drsnějších podmínkách lide výzrávají rychleji, stejně tak pokud patříte mezi smetánku tak musíte rychleji dospět. V dávných dobách nebylo problém mít prvního potomka ve 12 letech .. a i dnes začínají některé "holčičky" vypadat sakra dospěle... (zajímavé, že kluci ne)
Mě spíš na ty postavy sedí ten věk co je v knihách, chápu, že se seriál by nemohl být tak obscéní ale prostě to tak je. Proč by khal chtěl nějakou starou fuchtli, chci mladé maso, nedotčené.
nezapomínéjte že i v naších krajích bojovali muži ve středověkých armádách už od raných let a jeden náš král vedl povstání proti svému otci už v 15 letech
Gepeto: dělat si srandu z Kmotra je nebezpečné, taky bys mohl dostat nabídku, kterou nelze odmítnout.
(vzhledem k zdejšímu postavení Aleka bych v tý situaci asi byl Luca Brasi, takže si dávej pozor...)
;)
;)
Ja si nerobím z Kmotra srandu.. Kmotr je chutná saláma :-D