Hra o trůny - obsazení 3. řady

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
Ciaran Hinds z Říma bude hrát Mance Nájezdníka.

Zdroj: @James_Hibberd: 'Game of Thrones' casts 'Rome' actor as Mance Rayder http://t.co/TVHVP4nr

Na Comic Conu bylo oznámeno obsazení nových...

Číst celý článek zde
18911131425

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 18. srpna 2012
    Čimto, že když se řekne sci-fi, začnou se řešit Hvězdný války? Sci-fi je Vesmírná odysea, Vetřelec/Vetřelci, Moon, abych byl vlastenec tak taky Ikaria XB 1, Solaris, Minority Report, Věc...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. srpna 2012
    Protože Hvězdné války znamenaly pro sci-fi filmy důležitý mezník. Byla to triková "revoluce", přitáhly k tomuhle žánru spoustu diváků, hollywoodským studiím dokázaly, že umí tržit (a nejen na vstupném).
    BlackAdder napsal(a):

Když už se tu řešily Star Wars tak jenom taková perlička George Lucase k natočení prvního dílu inspiroval filmem http://www.csfd.cz/film/5429-tri-zlocinci-ve-skryte-pevnosti/ nejvíc je asi vidět inspirace na R2-D2 a C3PO :-)

Jj, ale nejen díky postavám těch dvou troubů. Princezna, generál, útěk před nepřáteli, souboj dvou generálů. Hidden Fortress je skvělý film.
    upraveno 18. srpna 2012
    Protože Hvězdné války znamenaly pro sci-fi filmy důležitý mezník. Byla to triková "revoluce", přitáhly k tomuhle žánru spoustu diváků, hollywoodským studiím dokázaly, že umí tržit (a nejen na vstupném).
    ještě jednou, HV pro mě žánrově nejsou sci-fi.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 18. srpna 2012
    Ehm... třeba protože je SW největší kult na světě?
    Jen se přiznej flankere, že máš doma na zdi světelný meč z kartonu a izolepy. :-)

Mno je to Sci-fi fantasy no
  • upraveno 18. srpna 2012
    Je mi líto, nemá.
    Jinak Nevada je zjevně sama za sci-fi nepovažuje, podle toho, co psala dřív.
    upraveno 18. srpna 2012
    Já netvrdím, že to není kult (kterému jsem fakt nepropadl, jak potvrdil ugla), jestli největší toť otázka, ale neřadím to mezi SF.
    flanker.27 napsal(a):

Čimto, že když se řekne sci-fi, začnou se řešit Hvězdný války? Sci-fi je Vesmírná odysea, Vetřelec/Vetřelci, Moon, abych byl vlastenec tak taky Ikaria XB 1, Solaris, Minority Report, Věc...

Sorry, já tomu nerozumim, takže to asi nesprávně směšuju. Když tedy já říkám sci-fi, myslím vše od SW, ST po všechno výše flankerem jmenované :-)
    SW jsou "scifi ve světě fantasy". Prostě - takhle nějak by vypadaly scifi příběhy, které by vymýšleli spisovatelé v Gondoru nebo v Králově přístavišti... Nevím, jak líp to popsat. Nebo na druhou stranu - tak nějak by vypadal - "Pán prstenů díl 1234 - Lotr o tisíc let později"
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    upraveno 18. srpna 2012
    A kde je Oberyn?
    Tormund Obrozhouba je prstě luxusní! :DD
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 18. srpna 2012
    Benji Stark napsal(a):

A kde je Oberyn?

V čakárni na štvrtú sériu ;D
    upraveno 18. srpna 2012
    A jo, oni Bouři rozdělili...
    A co myslíte jaký bude podtitul, chtějí totiž nechat jen GoT 2, 3, 4, 5 ,....
    Já bych dal
    GoT 3 - střet králů
    GoT 4 - bouře mečů
    Divné, ale nic jiné mne nenapadá
    fRagY napsal(a):

To je pravda, správnej vousatej sympaťák
    Benji Stark napsal(a):

Já bych dal
    GoT 3 - střet králů
    GoT 4 - bouře mečů

Druhá řada podtitul neměla, ne? :-?
    upraveno 18. srpna 2012
    Miss Utahraptor napsal(a):

Benji Stark napsal(a):

Já bych dal
    GoT 3 - střet králů
    GoT 4 - bouře mečů

Měla. Válka přichází
    Benji Stark napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

Benji Stark napsal(a):

Já bych dal
    GoT 3 - střet králů
    GoT 4 - bouře mečů

Měla. Válka přichází
    Aha, já žila v domnění, že je to jen takové heslo na doplnění k tomu budovatelskému plakátu. ;) No, pokud je tomu skutečně tak, řekla bych, že si zase vymyslí něco svého. :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. srpna 2012
    Benji Stark napsal(a):

Měla. Válka přichází

To nebyl podtitul, ale spíš něco jako reklamní slogan, IMHO. Ostatně, celá druhá řada je od HBO číslovaná jako pokračování té první (ep. 11-20), řekla bych, že na podtituly dle knih nehrají.
    Ugla napsal(a):

Jinak Nevada je zjevně sama za sci-fi nepovažuje, podle toho, co psala dřív.

Myslíš na základě toho, co jsem psala o Johnu Carterovi? Dovolím si nesouhlasit. Netvrdím, že SW jsou svatou knihou sci-fi, ale i když tam Lucas nacpal prvky z různých žánrů, tak sci-fi to je. Ať se to některým líbí nebo ne.
    Wow... to obsazeni se mi fakt libi. Vsichni mi sednou.
    No nevím. Zvláště po Tanci a souboji s Jonem jsem si představoval Manceho jako muže v plné síle a ne důchodce.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 18. srpna 2012
    No nevím. Zvláště po Tanci a souboji s Jonem jsem si představoval Manceho jako muže v plné síle a ne důchodce.
    Jo a pokud se já a Chmur na něčem shodneme, tak to tak asi bude protože to se nestává často
    Prečo keď ľudia hovoria o sci-fi, spomínajú Star Wars, Star Trek a na Stargate vždy zabudnú? Toto je diskriminácia ľuďia!
    Moment, Prendahl bol kto? Viem, že tam niekto taký bol, ale v Búrkovranách bol predsa Daario(aj dvaja Ďalší, ale tí nie sú dôležití).
    Anglachel napsal(a):

Moment, Prendahl bol kto? Viem, že tam niekto taký bol, ale v Búrkovranách bol predsa Daario(aj dvaja Ďalší, ale tí nie sú dôležití).

Jeden z těch dvou dalších.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 18. srpna 2012
    Že by sloučili tři postavy a nechali jen jednu? nebo možná casting na Daaria ještě neproběhl.
    Neviem, že spojili Orella a Varamyra chápem, ale prečo by urobili takýto ťah? Keď už má byť jeden, nech je to Daario, jediný rozdiel bude meno a tým to len zľahčia ľuďom, čo čítali knihy.
  • Orell i Šestikůže jsou podle mě naprosto zbytečné postavy, mohli tam dát nějakého týpka co by kolem sebe měl zvěř, párkrát by se mihnul jednou byl na poradě a konec, epizodní postavička.
    Nevada napsal(a):

. Netvrdím, že SW jsou svatou knihou sci-fi, ale i když tam Lucas nacpal prvky z různých žánrů, tak sci-fi to je. Ať se to některým líbí nebo ne.

presne tak. samozrejme, že sw majú veľa s fantasy, ale samozrejme, že sú sci-fi. o tom nie je žiadna.
    celý žáner má tak veľa kategórii, (ktoré sa niekedy ani vo vnútri jednej na seba nepodobajú pretože vývoj kinematografie/diváctva a pod,) tak veľa polôh okrem základnej deliacej na hardcore (opojenie technológiami) a softcore (príbehove space opery), že je prirodzené ako veľmi sú rozdielne a súvisice/patriace aj do iných žánrov.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.