Čimto, že když se řekne sci-fi, začnou se řešit Hvězdný války? Sci-fi je Vesmírná odysea, Vetřelec/Vetřelci, Moon, abych byl vlastenec tak taky Ikaria XB 1, Solaris, Minority Report, Věc...
SW jsou "scifi ve světě fantasy". Prostě - takhle nějak by vypadaly scifi příběhy, které by vymýšleli spisovatelé v Gondoru nebo v Králově přístavišti... Nevím, jak líp to popsat. Nebo na druhou stranu - tak nějak by vypadal - "Pán prstenů díl 1234 - Lotr o tisíc let později"
A jo, oni Bouři rozdělili... A co myslíte jaký bude podtitul, chtějí totiž nechat jen GoT 2, 3, 4, 5 ,.... Já bych dal GoT 3 - střet králů GoT 4 - bouře mečů Divné, ale nic jiné mne nenapadá
Neviem, že spojili Orella a Varamyra chápem, ale prečo by urobili takýto ťah? Keď už má byť jeden, nech je to Daario, jediný rozdiel bude meno a tým to len zľahčia ľuďom, čo čítali knihy.
Orell i Šestikůže jsou podle mě naprosto zbytečné postavy, mohli tam dát nějakého týpka co by kolem sebe měl zvěř, párkrát by se mihnul jednou byl na poradě a konec, epizodní postavička.
Komentáře
Jen se přiznej flankere, že máš doma na zdi světelný meč z kartonu a izolepy. :-)
Mno je to Sci-fi fantasy no
Jinak Nevada je zjevně sama za sci-fi nepovažuje, podle toho, co psala dřív.
A co myslíte jaký bude podtitul, chtějí totiž nechat jen GoT 2, 3, 4, 5 ,....
Já bych dal
GoT 3 - střet králů
GoT 4 - bouře mečů
Divné, ale nic jiné mne nenapadá
HUH?