Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Zbraň moderní člověk nepotřebuje, ale jejich zákaz akorát nahrává grázlům, kteří si už na černém trhu něco opatří. Pochybuji, že by zbrojírky přestaly vyrábět, stejně jako nikdo nezakáže auta.
Jinak jsem právě přišel z TDKR a musím říct, že to Nolan zvládl. Pro mě skvěle ukončená trilogie.
Fukův pubertální styl recenzování filmů nemusím, ale tak 3-4x do roka napíše něco opravdu hodnotného. Tentokrát to je povzdech nad tím, proč nemůžou drahé hollywoodské filmy vypadat tak dobře a být tak dobře natočené jako filmy od Nolana.
Pokud bych měl hodnotit konkrétně, tak bych to kvalitativně zařadil mezi BB a TDK. Už se těším až si pustím všechny tři filmy jako maraton.
Jinak ten hlas mi přišel jiný než v traileru, ale Nolan celkem rezolutně prohlašoval, že nic měnit nehodlá. Možná trochu ztlumili okolní zvuky, v prologu určitě. Malíček se snad spoilerovat nemusí, prolog je venku už přes půl roku. Potěšilo to, hlavně jeho konec :)))
\edit překlepu
edit: I když taky jsem svůj první "horor" viděla už někdy v osmi. Osobně bych byla hrdá, kdybych viděla nějaký kultovní film v tak nízkém věku a na počátku vzniku onoho kultovního filmu :D (a Nolanova série bude kultovní).