Súhrn kníh Piesne ľadu a ohňa
Našiel som celkom dobrú stránku (pre zbehlých v angličtine) so zhrnutím a prehľadom obsahu jednotlivých doteraz vydaných dielov "Piesne ľadu a ohňa". Autor stránky uvádza dve verzie - plnú so "spoilermi" (prezradením vecí, ktoré môžu meniť význam aktuálne čítaného textu s prihliadnutím na znalosti čitateľa o deji alebo postavách) a bez nich.
Ak máte záujem dozvedieť sa, o čom vlastne knihy sú, alebo chcete pokračovať tam, kde ste skončili a chcete si len pripomenúť to, čo ste čítali pred dvoma rokmi (bez nutnosti otvárať predchádzajúce knihy), smelo do toho!
Pozn. verzia bez "spoilerov" je na hlavnej stránke dolu, neprehliadnite ju, ak ste knihy ešte nečítali!
Hlavná stránka
novinky na stránke
vysvetlenie formátovania stránok
Hra o tróny
Stret kráľov
Búrka mečov
Hostina pre vrany
Hra o tróny - bez spoilerov
Stret kráľov - bez spoilerov
Búrka mečov - bez spoilerov
Ak máte záujem dozvedieť sa, o čom vlastne knihy sú, alebo chcete pokračovať tam, kde ste skončili a chcete si len pripomenúť to, čo ste čítali pred dvoma rokmi (bez nutnosti otvárať predchádzajúce knihy), smelo do toho!
Pozn. verzia bez "spoilerov" je na hlavnej stránke dolu, neprehliadnite ju, ak ste knihy ešte nečítali!
Hlavná stránka
novinky na stránke
vysvetlenie formátovania stránok
Hra o tróny
Stret kráľov
Búrka mečov
Hostina pre vrany
Hra o tróny - bez spoilerov
Stret kráľov - bez spoilerov
Búrka mečov - bez spoilerov
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Odkaz na fórum? hmm, no jo, von tu fakt nikde neni :-) http://icefire.tym.cz/forum/
A nešlo by dát ten odkaz někde do záhlaví, to by bylo asi příliš složité i na Lorda velitele, že ano? ;-)
Já to tam nechci rušit, jen nechci zároveň propagovat dvě místa, kór když vim, že staré forum je hlavně z technických důvodů nepoužitelný. Ano, historie příspěvků mi líto je, nejradši bych to překlopil sem, možná na to někdy dojde, kdoví.
Staré fórum bylo stokrát přehlednější. Tady, když chci najít nějakou starší diskuzi, která není v novinkách, trvá mi půlhodiny, než se k ní prostřílím. A to ani nemluvím o chabém vzhledu, nemožnosti měnit skiny a užívat emotikony, kterých na starém fóru bylo habaděj. Twisted evil mi někdy opravdu chybí! :-)
To, že ses ho rozhodl pohřbít, ještě neznamená, že bylo horší.
Takže odkaz nebude?
Hledání starší diskuze...mno, když pominu, že na fóru nebylo kvůli hostingu možné povolit funkci Hledat, tak nevidím rozdíl mezi rozhraním fóra a rozhraním zde http://icefire.d20.cz/diskuze/. Jaký je ten rozdíl? Šup sem s ním, ať to můžem napravit.
Odkaz na fórum - je možné, že mě k tomu dokopete (pokud vás bude hodně :-)), ale bude to dlouhej boj. Protože bylo, je a bude horší - nestabilita, výpadky, nutnost registrace, nemožnost měnit vzhled, prostředí, funkcionalitu. To jen tak namátkou. Asi nevzpomínáš na ty věčné výpadky (i několikadenní, dlouhá načítání apod. Do toho bych se nerad vracel, snahou je to vylepšovat tady, budu vděčný za každý návrh, třeba jak zlepšit tu přehlednost, když na ní tedy narážíš.
Já tam taky sem tam zabloudím, zrovna nedávno jsem to tam prolejzal při shromažďování názorů na spekulaci kolem dračích hlav.