WestEros
Zní vám název Westeros taky tak eroticky jako mně? :lol:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Zní vám název Westeros taky tak eroticky jako mně? :lol:
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Jakub Sklář byl Munzar. 8)
Cože? Ty jsi sexuálně plachý? To snad ne. :roll:
Chyba! Když si to vykrátíš a převedeš na základní jednotky, dostaneš sekundu na metr čtvereční, což vektor být nemůže. Navíc se tam délka vyrušila, z čehož plyne, že na velikosti úsečky nezáleží :D :D :D
Chceš říct, že i s malou úsečkou se dají dělat pěkné fraktály? :P
Skalára je velice krásná a ušlechtilá ryba. Vůbec není zlá, to jen neznalí akvaristi jí dávaj dohromady s rybami, jimž její přítomnost vadí.
Existují také osoby, jimž vadí zase moje přítomnost. Ale to ještě neznamená, že ty dotyčné budu požírat! (leda velmi výjimečně) :wink:
Ozaj, v Túrinových deťoch máme pokus o znásilnenie. Došlo však len k utekaniu a naháňaniu a potom zakročil Túrin a útočníka zabil. Ostatne Tolkien tam nič viac ani nepotrebuje, jeho príbehy sú nádherné a pútavé aj bez toho, aby museli stimulovať túto oblasť ľudského prežívania. Ale komu chýba niečo sexuálne v Stredozemi a Valinore, môže navštíviť fanfiction a fanart, tam sú také pairingy, že sa nad tým občas rozum zastavuje.