WestEros

upraveno 6. listopadu 2010 v Píseň ledu a ohně

Zní vám název Westeros taky tak eroticky jako mně? :lol:

13»

Komentáře

• upraveno 19. února 2007

Jakub Sklář byl Munzar. 8)

Cože? Ty jsi sexuálně plachý? To snad ne. :roll:

• upraveno 20. února 2007

Léto wrote:
    Přesně tak. A nezapomeňme uvést, že v případě sexu se jedná o vektorovou veličinu... :wink:

Chyba! Když si to vykrátíš a převedeš na základní jednotky, dostaneš sekundu na metr čtvereční, což vektor být nemůže. Navíc se tam délka vyrušila, z čehož plyne, že na velikosti úsečky nezáleží :D :D :D
  • upraveno 20. února 2007

Chceš říct, že i s malou úsečkou se dají dělat pěkné fraktály? :P

• upraveno 26. února 2007

Quote:
    Sklár je podle mne ta zlá ryba, která ti sežere v akvárku ostatní nebožačky rybky.

Skalára je velice krásná a ušlechtilá ryba. Vůbec není zlá, to jen neznalí akvaristi jí dávaj dohromady s rybami, jimž její přítomnost vadí.

• upraveno 1. února 2008

Chmur wrote:
    Skalára je velice krásná a ušlechtilá ryba. Vůbec není zlá, to jen neznalí akvaristi jí dávaj dohromady s rybami, jimž její přítomnost vadí.

Existují také osoby, jimž vadí zase moje přítomnost. Ale to ještě neznamená, že ty dotyčné budu požírat! (leda velmi výjimečně) :wink:

• Nah. To závojnatka požiera menšie rybičky.
    Ozaj, v Túrinových deťoch máme pokus o znásilnenie. Došlo však len k utekaniu a naháňaniu a potom zakročil Túrin a útočníka zabil. Ostatne Tolkien tam nič viac ani nepotrebuje, jeho príbehy sú nádherné a pútavé aj bez toho, aby museli stimulovať túto oblasť ľudského prežívania. Ale komu chýba niečo sexuálne v Stredozemi a Valinore, môže navštíviť fanfiction a fanart, tam sú také pairingy, že sa nad tým občas rozum zastavuje.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.