Hokej, fotbal a Lampard

upraveno 6. listopadu 2010 v Rozličný pokec

Myslíte, že by si Sam mohl oblíbit tým Pittsburg Penguins? :)

«13456715

Komentáře

• upraveno 13. dubna 2008

ja som si ich od posledného trejdu obľúbil :-)

Já už pingvíny moc nesleduju, takže ani neznam slovenská želízka v ohni...halt od dob Jardy a Maria ten klub za moc nestojí. :-)

Náhodou, od té doby, co tam začali hrát Crosby a Malkin, šli celkem nahoru. Ale na Stannis Cup letos nemají, nanejvýš dojdou do finále konference, ale tam je přejede MAŠINA zvaná Habs! 8)

no práveže teraz dvojica Crosby - Hossa by to mohla oprášiť :-)

a ani ten malkin tam nezavadzia... hrajú teraz jedna radosť.

spolu s detroitom, montrealom a washingtonom najkrasi hokej

Na Capitals jsem koukal předevčírem, ale moc mě nepřesvědčili, myslím, že z té dvojice postoupí spíš Philadelphia. Tím pádem tipuji, že na sobě v semifinále konference narazí Pinguins a Rangers... a to bude ještě zajímavé! 8)

Mimochodem, Aleku, mohl bys poslední příspěvky oddělit do nového topicu Hokej? Začíná se to tady docela slibně rozjíždět. :wink:

bude to vyrovnaná séria, ale keď som videl s akým oduševnením hrajú Capitals posledné zápasy (z posledných 11 zápasov regular season vyhrali 10) tak si myslím, že môžu byť čiernym koňom pohára. hrajú neuveriteľne entusiasticky, maju ovečkina,... ergo cez fhili prejdú.

a do finále to ja osobne vidím na môj starý sen z rokov deväťdesiatych Detroit - Pitsburg

Jsou v laufu, ale každá vítězná série jednou končí. :) Ovečkin je sice dobrý, ale v playoff se hraje trochu jinak než v základní části, víc se brání, nevypouštějí se žádné souboje... takže jde spíše o týmového ducha a vyrovnané lajny než o individuality. Takže si myslím, že projdou Flyers, ale to je samozřejmě jen můj zdivočelý tip. :wink: Ovečkin sice v minulém zápase rozhodnul, ale to jen díky chybě rozhodčích, kteří nepřerušili, když byl zraněný hráč Philadelphie. V dnešním duelu zatím vede Philadelphia 2:0 a Ovečkin má 2 mínusové body. 8)

Ale s tipem na finále docela i souhlasím, v konferencích si to podle mě rozdají Montreal a Pittsburgh (fandím Montrealu) a na druhé straně Detroit a Colorado (tam mi je to jedno, mám rád oba týmy stejně). :)

KLAAADNOOOOO! Pateraa! Procházka! :mrgreen:

Týjo, tady jsou koukám znalci. Já vim akorát, že ted hrajou hraničáři s ďábly a můj oblíbený vrchní ďábel Eliáš to má docela nahnutý...no třeba to stihne aspon na MS. I když pod Hadamczikem je možná zbytečný tam vůbec jezdit. :-)

Nemůžu si pomoct, ale NHL mě prostě baví víc, i když si na ni nemůžu zajít. V naší extralize je pomalovaný led tak, že je někdy dost obtížné rozpoznat na něm puk, na zápas přijde do polorozpadlé haly průměrně čtyři tisíce fanoušků a hráči se na tom ledě plouží jako mátohy, kterým v podstatě o nic nejde. A málokdy se stane, že na našich kluzištích vypukne nějaká skutečně zajímavá bitka, při které crčí krev a létají zuby. :twisted:

Ještě jsem neslyšel, že by někdo mluvil o Rangers jako o Hraničářích, ačkoliv překlad je to samozřejmě správný, z hlediska vznešené fantasy. :) Obyčejně jsou ale nazýváni Jezdci.

no jo, jezdci, já si ne a ne vzpomenout...to je halt ta deformace z DnD, kde ho takhle překládáme už od dob lady Pošustový. Ale takový jezdec Aragorn by měl také svoje kouzlo :-)

Jo a česká extraliga mě taky nezajímá, když už tak play-off, to už občas mrknu (Kladno mě dokáže dostat i do varu, někdy bohužel i do Varů :-(), ale na stadion mě nikdo nedostane...byl jsem tam všehovšudy dvakrát.

Ale stejně se divím, že to tak překládají, s jízdou to přece nemá nic moc společného. Hraničář, tulák a podobné překlady, to ještě celkem odpovídá, ale jezdec? :roll: :) Nu, zřejmě mají nějaký historický důvod.

Byl jsi někdy ve Varech? Z toho města pochází má paternální rodová linie! Jsem v podstatě velmi lázeňský zlovlk. 8) Na hokejovém stadioně jsem byl v životě celkem 5x... má to svoje výhody i nevýhody, ale ty nevýhody asi převažují. Lepší je podívat se na to v klidu od televize, nemrznout, vychutnat si zpomalený záběr a tak.

Jeslti to nemá něco společnýho s jejich Rangery (ve smysl Walker Texas Ranger), oni tam přece takhle řikali těm jejich skorošerifum, který jezdili na koních...

Linie z Var? Teď už chápu, kde jsi se sčuchl s tou svojí Mášou! :-)

Ve Varech jsem párkrát byl, pravidelně se známými z USA a z Itálie na nákupech. Ale rodiče tam jezděj každej rok na dovolenoujejich zamilované místečko, něco jako Věž radosti. ;)

Je to možné. Ale kdyby tihle drsní šerifové hráli hokej, asi by nebylo v zápasech moc co řešit. :wink:

Ano, z Var. Dokonce bych řekl: Total War. :P Mášu Heddle bych tady rozebíral nerad, ale napovím, že ráda žvýkala kyselist a její ústa vypadala jako otevřená zlomenina. 8)

S tou Věží radosti bych byl opatrný, přeci jen ještě nevíme úplně přesně, co se tam dělo. Kdoví, možná byl Rhaegar navenek dokonalý, melancholický rytíř, a v soukromí věže se pak proměňoval v... :o

...nechám si o těch jatkách zdát :-)

Jakta ve Věži, jatka před Věží, krev na mečích, krev na loži, krev na stehnech! Ajajaj, já to vím, stíny přicházejí tančit! Královská krev, rytířská krev, krev urozené paní. Stíny přicházejí tančit, můj pane.

Dobrou noc, sere. 8)

• upraveno 15. dubna 2008

myslim, ze colorado neprejde cez divochov. aktualne je to 2:1 pre divochov, a to este musim povedat, ze Teodore chyta tak ako posledne dva roky nikdy. Naozaj ma formu ako hrom, co je velke povzbudenie pre Avelanche.

Ale cakam ze prepracovany defenzivny styl Divochov + brejkove schopnosti Rolsona, Gabyho, Demitru rozhodnu. Vid dnesny shorthanded gól

• upraveno 15. dubna 2008

Wild sice vedou, ale je to hodně vyrovnaná série, jestli se nepletu, tak to dvakrát šlo do prodloužení. Minnesota je takový černý kůň, moc ji nesleduju, ale obvykle dojde dál, než čekám. V play-off je dobrá defenzíva základem, takže samozřejmě mají šanci... ale tak nějak se mi víc líbí útočně laděná lavina - Forsberg, Stastny, Sakic, Hejduk, to jsou velká jména. 8) Můj tip je 4:3 na zápasy pro Colorado.

• upraveno 16. dubna 2008

takze ostatnych 5 zapasov skoncilo v predlzeni, teraz sa Avch utrhli a zavalili Divochov. Je to 2:2 a myslim, ze piaty zapas velmi vela povie. ak Wilds vyhraju (prajem im to) tak to budu mat dost dobre.

uvidime. inak, flyers zatial drzia caps pod sebou, ...

• upraveno 18. dubna 2008

Včera jsem viděl Minnesota - Colorado a musím říct, že to byl jeden z nejlepších zápasů, co jsem za poslední dobu viděl. Sice fandím Coloradu, ale co tam Wild předváděli, to byla prostě vynikající hra, vůbec to nebyla obranářská bitva, kterou jsem tak trochu čekal. Avalanche pravděpodobně postupí - včera ukazovali statistiku, podle které v 80% vyhraje sérii ten, kdo za stavu 2:2 zvítězí v pátém zápase. Ale Minnesoty mi bude líto, určitě by si zasloužila dojít dál - měla i hodně smůly.

Když jsi tvrdil, že Theodore chytá jako nikdy, myslel jsem, že přeháníš. Teď ale vidím, že to ještě zdaleka nevystihovalo jeho fazónu. Ale je třeba zdůraznit i to, že Gáborík toho spálil víc než Melisandra s Aerysem dohromady. :wink:

• upraveno 21. dubna 2008

pravdu máš. už je po ich šanciach! škoda ich, hrali dobre, ale Avch sa vypli k skvelému výkonu a Majovi to "vyplo".

Dúfam, že nájde v sebe toľko energie, aby prišiel do repre, lebo aspoň jedného útočníka potrebujeme :twisted:

zatiaľ to s nami vypadá, nie veľmi dobre... budem musieť fandiť, páliť pijavice a piť pálivice, aby som našich posunul aspoň do game no. 7. :twisted:

ako to vidíš/vidíte s českými ambíciami/ šancami?

• upraveno 25. dubna 2008

Musím se pochlubit, že jsem úspěšně odhadnul všech 8 postupujících z prvního kola. Ale v tom hrálo roli spíše štěstí než nějaké velké sportovní znalosti. :) Můj tip na finále konferencí je: Montreal - Rangers, Sharks - Colorado. Tak uvidíme, jakou úspěšnost budu mít tentokrát.

S českými šancemi to vidím docela optimisticky, na MS pojede hodně mladých hráčů - jen je škoda, že nemohl Vokoun, s tím bych si byl skoro jistý nějakou tou kovovou plackou. Hranice mezi úspěchem a neúspěchem samozřejmě bude zase ve čtvrtfinále - tam se může stát všechno. Vzhledem k tomu, že se hraje v Kanadě, bych nejradši viděl "federální" finále Česko-Slovensko, to bychom kolébce hokeje hezky vykouřili rybník. :wink: Ale váš tým to bude mít těžké, z velké části je složený z hráčů z evropských soutěží, kteří jsou zvyklí spíš na široké kluziště.

Ale nevadí, až se otevře třetí flaška pálivice, budeme "majstri" všichni. :D

naše šance sú veľmi bledé. IDe takmer výlučne európsky výber, ktorý však nie je nijak špecialne zohraný. Uvidíme, čo urobí psychika, ale asi veľa gólov dávať nebudeme. Skôr naopak.

Veľmi silný su kanadania, velmi silny. A myslim, ze aj svedi.

Čo sa týka NHL, tak myslím že Detroit i Pitsburg podcenuješ. Myslím, že pôjdu ďalej. Spolu s montrealom.

práve som videl highlights so zápasu DET - COL. Teodore pustil naozaj lacné góly, ale potom sa colorado vyplo k skvelým výkonom. Nakoniec nestačilo. Som zvedavý, či Teodore iba pukol, alebo su jeho kúzla zlomené.

Aspoň dostane šancu Budaj :-) ale ako som už vravel, v tomto derby rivalov, ktorí sa nenávidia, je tento rok Det pre mňa favoritom.

• upraveno 26. dubna 2008

Detroit ani Pittsburgh určitě nepodceňuji. Vím, že jsou ve svých sériích favority. Jenže favorité vždycky nevyhrávají. :wink: Washington by mohl vyprávět. Velká škoda včerejších Rangers, hlavně té Jágrovy tyčky před koncem. Pevně doufám, že v příštích utkáních už Tučňáci takové štěstí mít nebudou. A těším se na případný střet Avery vs. Ruutu... ačkoliv Jarrko je silný hlavně při krosčekování zezadu, když na něj někdo vystartuje přímo, radši se hrdinně pakuje na střídačku. :twisted:

Na mistrovství budou silní Kanaďani, to určitě ano. A pak asi i Spojené státy, jsou zvyklí hrát na menším kluzišti. Švédové mají určitou sílu, ale nebude to tak strašné jako v minulých letech, kdy dominovali. Mohli bychom je porazit... uvidíme...

• upraveno 26. dubna 2008

už si mi vyautoval Wash (čert ho ber) a Wilds. Tých je škoda. Pengs si nedám! chceem ich vo finále s Det a basta!

rozhodol som sa fandiť s plných síl, uvidíme, čo to zvládne :twisted: že by 4:0 na zápasy? :wink:

• upraveno 30. dubna 2008

A k míči se postavil Frank Lampard a s přehledem proměnil!!! 8)

:)

A Rejna si zapomněl betony :-)

Chelsea napotřetí, i s děravým Čechem!

Ó Bože, vyslyšels mě!

Máte nějaký fotbalový klub, kterému fandíte více, než ostatním? :?:

• upraveno 1. května 2008

Arsenal. A kedysi Ajax. keď si dokázali udržať káder aspoň tri sezóny :-( a Spartak Trnava :)

• upraveno 2. května 2008

Mně kdysi brala Sparta, za prvního Hřebíka, ještě s Rosou, Čechem, Jarošíkem a Hartigem.

U nich jsem si říkal, že by to mohli někam dotáhnout.

Než se rozutekli po zahraničních velkoklubech.

V současnosti Chelsea (škoda, že Mourinho dostal padáka), a náš národní tým. :)

A když tam nejsou naši, tak Anglie.

Vždycky, když stadión pěje chorál při jejich národní hymně, krásně mě u toho mrazí. 8)

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.