Hokej, fotbal a Lampard

upraveno 6. listopadu 2010 v Rozličný pokec

Myslíte, že by si Sam mohl oblíbit tým Pittsburg Penguins? :)

1910111214

Komentáře

• upraveno 14. října 2009

Nejhorší na tom je, že je to vlastně pravda...

nemyslím si že je pravda, že s R. by ste v bratislave vyhrali.

Ale s tím, že z baráže nepostoupíte, doufám sarvene souhlasíš, nebo ne? :twisted:

(To teprve pravda bude). :)

Quote:
    nemyslím si že je pravda, že s R. by ste v bratislave vyhrali.

dokaž to :-) jen vtip, to moje smutné povzdechnutí o rosického pravdě reagovalo hlavně na tu tvou poslední část o chudácích spoluhráčích. Bez Rosickýho tak totiž často vypadaj...

Quote:
    Ale s tím, že z baráže nepostoupíte, doufám sarvene souhlasíš, nebo ne? :twisted:

To mi připomnělo Cestu do hlubin študákovy duše (volná parafráze): "ale uznáváte, že do septimy nepostoupíte? Uznávám," odpoví septimán. "To jsem rád, že jste tak uznalý." :-)

slovami Majstra: life is magical and full of joy.

:shock: :lol: :lol: :lol: :D :D :D

• upraveno 15. října 2009

Sarven vypadá, že je velmi happy. :wink:

Už jsi z těch oslav vystřízlivěl? :)

• upraveno 15. října 2009

práveže myslím, že eufória ešte chvíľku vydrží, teším sa z nej. práve som si pozeral zostrih všetkých zápasov a gólov a bola to naozaj zaujímavá a vzrušujúca jazda. bolo tam veľa šťastia, aj smoly. pekných zápasov.

dokonca aj U21 zatiaľ šlape, ak sa im podarí doma dať chorvátov, tak by sme mohli mať dva tými na šampionátoch, to by bolo super.

• upraveno 16. října 2009

hezký :-) Akorát si ten autor měl líp přečíst ten Rosickýho výrok, takhle dělá hlupáka ze sebe. On přece netvrdil, že se Slováci neprobojujou na šampionát. Mluvil hypoteticky o baráži. Ale stejně si to moh odpustit, to ju.

• upraveno 18. října 2009

Ten autor nebo Rosický? :wink:

Sarven se takticky drží v pozadí a k tomuto tématu se nevyjadřuje. Asi ví proč. :twisted:

• upraveno 19. října 2009

nepáči sa mi to vôbec. je to trápne, dokonca trápnejšie ako u rosického. tam to "chápem", že to vyšlo zo sklamania a frustrácie, predpokladám/dúfam, že to bol skôr skrat ako skutočný prezentácia.

to čo urobila markíza je detské, trápne a zbytočné. ospravedľnujem sa za to, aj keď to nie je moja vina, alebo niečo podobné. obzvlášť markíza, ktorá ma slabú šporotvú redakciu a slabé športové správy by si nemala dovoliť takto bulvarizovať tému.

nič to však nemení na tom, že Rosa to posral, a už vôbec nie na tom, že chvalabohu Afrika je naša! :)

Sarven je starý diplomat. :D

Quote:
    Sarven je starý diplomat.

S tím diplomatem si nejsem jist, ale jinak se zbytkem věty souhlasím. Btw, kde je Léto? Připadám si mezi vámi, chlapci, jako v domově důchodců :-)

btw, jak je to s tou Afrikou? Už víte, sarvene, koho budete mít ve skupině? Nebo se to bude teprv losovat? Zajímá mě to, ale zas nejsem takový drsoň abych si to zjišťoval a zatlačoval při tom slzu :-)

takže keď nie diplomat, tak "starý". ehm, díky :)

Ms sa budú žrebovať 4. decembra, tak uvidíme čo za predčasného mikuláša to bude. ak budeme mať trochu šťastia tak okrem týmov nasadených v prvom koši nedostaneme európana, a potom by to mohlo byť zaujímavé.

vzhľadom na to, že mám rád dobré víno, viem si predstaviť takúto skupinu: argenntína, južná afrika, austrália.

to by bola chuťovka :)

Brazilské červené si necháš na pozdějc, jo? No jen, abyste ho stihli otevřít. Budu vám držet palce :-)

• upraveno 21. října 2009

Léto prý otěhotněl, zmenšil se a odešel na Západ. :arrow: :|

• upraveno 23. října 2009

Vsadíš si, sarvene? :lol:

• upraveno 15. února 2010

BAUER BRONZ! :!: :!:

• upraveno 25. února 2010

oneskorene gratulujem k bauerovi, k sabikovej, k lyzovaniu.

a tesim sa na boj o medaily! :)

slovenskooooooooooooooooo

Taky máte pocit, že medaile z rychlobruslení, lyžování apod. se prostě medaili z hokeje nevyrovná? Asi je to tím, jak vnímáme ty sporty. V Holandsku by medaile Sáblíkový měly úplně jinou sílu... no dost fiozofování a trucování, ten náš tým sice vypadal na papíře dobře, ale zas tak ohromující ve skutečnosti nebyl. Škoda, tak pěkně ten den začal, kluci běžkařský hodně mile překvapili...

Velká gratulace důchodcovskému týmu z východu a držím palce - už to můžem trénovat na MS fotbalistů. :-)

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 25. února 2010

Gratulace na východ, aspoň mám komu fandit. Ty naše hvězdy už se jenom bojej, aby si neudělaly bebí.

Boha Mária, už zas jsou Slováci v něčem lepší než Češi, to zas nebude se sarvenem k vydržení. :twisted:

• upraveno 27. února 2010

ufff, tak zlato to nebude, to by sa museli - žiaľ - fyzikálne a iné zákony zblázniť. Naši chlapci sú predsa len už starí páni a jednoducho toľko nevládzu. veľká škoda toho Turína, tam boli v ideálnom veku.

ale boj to bol pekný, myslím že som ešte nevidel svk hokejistov hrať tak disciplinovane a poctivo ako tento turnaj.

bronz musí byť, bude to pre nich malý Oscar za celoživotné dielo. o to viac, že to je asi posledný veľký turnaj pre svk hokej na veľa rokov...

• upraveno 29. dubna 2010

čo hovoríte na inter vs barcelona? defenzívne monštrum z rodu rehagelovych grékov sa opäť ozvalo, alebo to večne nepostupujúcemu interu prajete?

• upraveno 29. dubna 2010

todle šlo mimo mě, asi je to tim, že tam není žádnej ostrovní zástupce. Ale závěr jsem včera viděl, pěknej upřenej gól, to jo...a helemese, přepnu TV a švédi vyrovnávaj, buuuu - to zas bude průser na MS :-)

• upraveno 22. června 2010

Fandím Mourinhovi, jsem zvědavý, co předvede s Realem.

A co říkáte na MS? Fotbal prachbídnej, ale stávkující frantíci (že stávkujou doma to už jsem si zvyk, ale i na fotbale?) a slovenský trenér tomu dávaj pořádnou šťávu, ne?

Jo, docela sranda, já to zapínám jenom kvůli těm vuvuzelám, pak se mi o nich celou noc zdá. :P

Zajímal by mě sarvenův názor. :twisted:

Nejvíc z celého mistrovství se mi zatím líbilo, jak v zápase Portugalsko - Pobřeží slonoviny hned zezačátku Ronaldo dal ránu jako blázen do tyčky a následoval záběr na střídačku na Drogbu, jak se pokřižoval. :)

keď naši nastupovali na prvý zápas, bol to nádherný okamih. zrazu som tomu nemohol veriť, že tam sme.

po dvoch zápasoch, najmä po zápase s PARAGUAY-om tiež neverím, že tam sme :twisted:

veľmi zlý výkon, evidentne to v hlavách nezvládajú, čo je vlastne náš charakteristický rys, takže to je v poriadku :twisted: :twisted:

ale ako fanúšik verím, že vuvuzely naozaj vypnú a že proti taliansku zahráme pekný futbal. je mi jedno či postúpime, bol by som tomu rád, ale hlavne by som chcel vydieť oduševnelý, odvážný a pekný zápas. hodor?

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.