@MissUtahraptor Ono existuje seriálové vlákno? :anxious: Mno, zkoušel jsem koukat skoro na všechno :D jenom, k mému vkusu, mé oblíbené jsou kromě hry o trůny Suits, Walking dead a Sherlock (jinak jsem prošel skoro celou ednu a nic jiného mě moc nezaujalo)
Já se zase těším na tohle :D v době premiéry jsem pravděpodobně ještě nezvládala ani lézt po čtyřech, takže hurá do kina. 3D mě štve, ale protentokrát to vydržím :3eyed:
Jurský Park 3D: Bylo to pěkné :) Jako bych ve skříni objevila svoje staré oblíbené boty. Nejdřív trochu oprášit a nazout. První kroky byly trošku nezvyk, ale jakmile poprvé zazněla Williamsova kouzelná hudba, věděla jsem, že to bude dobré a pak už to šlapalo jako hodinky. Co se 3D týče vypíchla bych tři věci: na prvním místě perfektně udělaná scéna s autem na stromě dostává nový rozměr, raptoří čumáček a neustále kouřící cigareta Samuela L. Jacksona :D Nejoblíbenější postava: T-rex. Husí kůže mi naskočila hned při prvním zlověstném zadunění. Hladina vody ve skleničkách se lehce zavlní, koza mizí ze řetězu, jupíí :D hlavní hvězda přichází na scénu. Za těch dvacet let nezestárnul ani o den a za každé situace je plný elánu a energie :) Ať už se jedná o masakrování džípu nebo nahánění žlutých dinosauříků na louce, vypadá skvěle. A co teprve, když se do toho opře a z plných plic si zvesela zařve, ach ta nostalgie. P.S. K narozeninám chci plastového tyranosaura a obrázkovou knížku s dinosaury.
upířina není můj šálek, stejně jako zombíština. Ale tenhle film už mám nějaký ten čas v hledáčku. A teď už to vypadá, že se konečně dočkáme premiéry. Možná i u nás :roll: Každopádně první recenze jsou celkem pozitivní a chválící.
Komentáře
A proč nejsi v seriálovém vlákně? =D
Mno, zkoušel jsem koukat skoro na všechno :D jenom, k mému vkusu, mé oblíbené jsou kromě hry o trůny Suits, Walking dead a Sherlock (jinak jsem prošel skoro celou ednu a nic jiného mě moc nezaujalo)
Nejoblíbenější postava: T-rex. Husí kůže mi naskočila hned při prvním zlověstném zadunění. Hladina vody ve skleničkách se lehce zavlní, koza mizí ze řetězu, jupíí :D hlavní hvězda přichází na scénu. Za těch dvacet let nezestárnul ani o den a za každé situace je plný elánu a energie :) Ať už se jedná o masakrování džípu nebo nahánění žlutých dinosauříků na louce, vypadá skvěle. A co teprve, když se do toho opře a z plných plic si zvesela zařve, ach ta nostalgie.
P.S. K narozeninám chci plastového tyranosaura a obrázkovou knížku s dinosaury.