Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

1158159161163164394

Komentáře

• @Everett_Young napsal(a):

@ Lady Sansa Slyšela jsi někdy mluvit Jensena Acklese?

Ten taky nezní nejhůř... :D
  • @MissUtahraptor Myslím to vážně! :D Tom má nej sexy hlas ze všech Avengers a Lumír má nej sexy hlas ze všech dabérů. Naprosto logické, že ho naverbovali. První půlka dabovaných Avengers byl jeden velkej Lumíroorgasmus :D
  • Mně přijde, že má Ackles spíš takový batmanovský hlas :D
  • @Kolikokoli Myslím, že v druhé půlce definice nej S€XY hlasu se výrazně neshodneme. :D
    Mně se prostě hrozně nelíbí. Pominu-li to, že mluví právě Lokiho a budu-li komentovat jen hlas samotný, byla bych někde mezi nezáživno-nudný a podivně nepříjemný. :anxious:
  • @MissUtahraptor Nj, on za to může Gaius z BSG. A i v originále zní děsně sexy :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Kolikokoli Počkej! Lumír jako Lumír Olšovský??? 8-O
  • @Krisa A kterého Lumíra si myslela? 8-O
    @Everett_Young Já si právě tu debatu o dabérech přečetla, tak se divím, jestli je myšlen jediný Lumír, kterého znám (kromě otce jednoho mého kamaráda).
    @Kolikokoli Vždyť má hlas jako mutující kreslená veverka? =D
  • @Krisa napsal(a):

@Kolikokoli Vždyť má hlas jako mutující kreslená veverka? =D

image
    Anóóó!!! To je ono! :D
  • Mě se strašně líbilo, jak Liška nadaboval toho psa z Up, to bylo super, lepší než originál, ale jinak jsem proti dabingu všeobecně celkem zaujatý :)
  • @Riv Jó, to bylo skvělý :D.
  • Bože to je príšerné :( Dug jedine v originálne.
  • Liška na to má o dost lepší hlas, takovej hloupější :D
  • @Riv Přesně :D. Nemá to chybu :D.
  • Up je jeden z nejdokonalejších animáků vůbec! A Dug (není to Dog?:D) je super pravě s dabingem. V originále je suchej! :D
    Je hebkeeej!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    UP mal skvelý nápad, ale zas najdokonalejším by som ho nenazval. Najlepšia a najdojímavejšia časť bola na začiatku a na konci.

Hľadá sa Nemo vyhráva u mňa. Postava Dory je proste komická a zaujímavá. Je to jeden z tých filmov, kedy bizarné prírodné javy použijete ako súčasť komického príbehu.
  • Doba ledová je skvělá (jednička). Názor geologa :D.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Kolikokoli napsal(a):

Doba ledová je skvělá (jednička). Názor geologa :D.

Ako som mohol zabudnúť. Yops, jednotka IA bola tiež s tým nábojom Hľadá sa Nemo. A ešte zopár ich bolo takých obstojných. Monsters s. r. o. tiež na poprvýraz potešil.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    "Liška", "dabing" a "super" v jedné větě, to musí být nějaký omyl.
  • @Nevada Já ho obvykle taky nemusím a to tak, že těžce, ale Duga nadaboval dobře. možná proto, že jsou oba ňoumové. (Což na věci nic nemění)
  • Dobře, já mám obecně ráda animáky- teda hlavně Auta, Příšerky s.r.o., Vzhůru do oblak, Hledá se Nemo, Toy story, Já padouch :). Prostě většinu od Pixaru, ne už tak moc od Dreamworks
  • Ja som až doteraz nevedel, ako sa ten človek volá, ale pamätám si naňho z Verte Neverte, kde daboval snáď každú mužskú postavu.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Edgar Wright, Simon Pegg a Nick Frost opět přicházejí, a snimi po filmech Shaun of the Dead a Hot Fuzz přichází The World's End. Trailer:
    http://screenrant.com/the-worlds-end-trailer/
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Jo, jsem docela zvědavej, co udělaj z Enderovy hry:

• upraveno 8. května 2013
    Včera jsem koukal na Ruroni Kenshin film.Splácali několik dílů dohromady a tudíž se objevují postavy, které tam ještě neměly být nebo být už neměly a zásadně zasahují do děje.
  • @flanker.27 Tak teď jsi mě neuvěřitelně potěšil. Neměl jsem ani tušení, že budou točit Enderovu hru. Knihu (a vlastně celou sérii) řadím mezi moje nejoblíbenější. Teď už jen doufat, že to nezmršej.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.