Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Myslel jsem ze to he link orimo z YT, nevim kde je chyba...
https://vid.me/ijlx
Ten komentář prej, že ho to nezajímá, že to je jak Avatar. =D
celý klip je vyobrazen zde:http://www.theverge.com/2015/7/12/8935877/warcraft-trailer-drawing-comic-con-2015 =D
@Dreamer Pusť si třeba tohle video (pozor možné spoilery)
U těch zelených příšerek se snaží, aby vypadali jako ve hře, tam mají lidský výraz taky.
Jinak si otázka pro znalce do pranice. Ohledně téhle skvělé scény
Jsem jediný, kdo si myslí, že je to nejdojemnější moment celého Warcraft III?
@Tyrion Lannister já jsem celkem vybíravá a Hobit a Jurský svět a podobné srandy mě moc neoslovují...takže poslední dobou se mnou nechce nikdo koukat na filmy ani chodit do kina :anxious: protože si furt stěžuju a řeším nesmysly, když je to přeci jenom zábava. Zkoušeli mi pouštět nějaká videa z her, víc se mi líbí Starcraft a hmyzáci :)
chybí už jenom ta panda :D
Takisto je tam funkcia náhodného mena, no tá funkcia mne minimálne príde vrcholne zbytočná. Ak ju aj niekto použije, verím, že to meno je buď divné alebo už obsadené (neviem či existuje systém, ktorý by vyhadzoval tie použité a vymýšľal nové kombinácie). Z toho ten záver. :D
BTW obávam sa, že mne sa páčil výzor aj toho orca zo cinematicu na Pandariu. :) Možno som divný, ale mne tak prídu "reálnejší". Ak aj medzi ľuďmi, nektorý ork vyzerá lepšie nuž a tí druhí...
Doporučuju i kuknout na starcraft, hmyzáci jsou děsně loštomilí :D
Ohledně vzhledu orků jako takových jsem kdysi viděl obrázky jako uvedl @Gepeto - respektují "herní" univerzum, ale jinak jsou to prostě zelení (či rudí) namachrovanci v kožešinách, z kterých ta smrtonosnost kouká na první pohled a potkat je v lese by bylo asi to poslední, co bych viděl...
Srovnatelnost s LotRem... no, silou příběhu asi nemají šanci, vizuálním zpracováním mají šanci se vyrovnat celkem slušnou (ale to na dobrý film nestačí)... Za kladivo z houby! :o)