Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

1257258260262263394

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tyrion Lannister napsal(a):

taky zachovalej borec

Co tím jako chceš říci? :spike: :onfire: =D
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Krisa
    Krisa napsal(a):

taky zachovalej borec

Co tím jako chceš říci? :spike: :onfire: =D
    Že bych mu také tipoval o 15 let míň než mu je. :-D
    Mimochodem k Fassbenderovi dvě videa, pokud to tu ještě nebylo

@Mikke
    Mikke napsal(a):

Koukám, že Joker nebyl hodně dlouho u zubaře. :-D
  • @Tyrion Lannister Nebo tam byl nedávno a měli akci na amalgám :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.

Že bych mu také tipoval o 15 let míň než mu je. :-D

Tak on je o 10 let starší jak já, takže mi to přijde celkem adekvátní. To, že vypadá zatraceně dobře, nemá s věkem zas až tolik společného :P
  • něco pro wowkaře :)
  • @sfik Zapoměl si dodat že to funguje jen pokud používáte chromého.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Mikke Spasil si ma, hoci mám Chrome, kukal som na to na tejto stránke štýlom "Wut? Orol v zrkadlovom efekte? Uniká mi čosi?", teraz keď si napísal, že to má "fungovať" som to otvoril na novej stránke a začalo to dávať zmysel :D
  • Prípadne v mobilnej Youtube aplikácii (aspoň na Androide) sa video pohybuje keď pohybujete mobilom. :)
  • @Mikke proste je to i na gorille, prvni look na nejaky mesto...
    Myslel jsem ze to he link orimo z YT, nevim kde je chyba...
  • Warcraft část té ukázky.
    https://vid.me/ijlx
    Ten komentář prej, že ho to nezajímá, že to je jak Avatar. =D

• No pro mě asi taky bude těžký brát ty zelený příšerky, co se podobají Shrekovi vážně, přiznávám, že mě to zatím celkem míjí, jako ostatně celý Warcraft :anxious: i když po Hobbitovi bych ráda nějaký slušný fantasy, tak třeba to nebudou jen ehm omalovánky.
  • upraveno 15. července 2015
    @Dreamer Je to pouze část ukázky, která byla pouze pro comic con. Znamená to, že neni určená pro veřejnost. Chybý další část kde jsou vyobrazeni lidé. formát té ukázky je dělanej na 3 tři obrazovky ve finále ty scény tam nemusí být nebo budou poupraveny. Všichni zelený nejsou.
    celý klip je vyobrazen zde:http://www.theverge.com/2015/7/12/8935877/warcraft-trailer-drawing-comic-con-2015 =D
  • @Dreamer A s těma omalovánka je težký odpovědět warcraft byl vždycky baravnej, ale lidi budou hrát živý herci, takže pozadí asi bude vždycky zelený plátno.

@Dreamer
    Dreamer napsal(a):

No pro mě asi taky bude těžký brát ty zelený příšerky, co se podobají Shrekovi vážně, přiznávám, že mě to zatím celkem míjí, jako ostatně celý Warcraft :anxious: i když po Hobbitovi bych ráda nějaký slušný fantasy, tak třeba to nebudou jen ehm omalovánky.

Pusť si třeba tohle video (pozor možné spoilery)

U těch zelených příšerek se snaží, aby vypadali jako ve hře, tam mají lidský výraz taky.
    Jinak si otázka pro znalce do pranice. Ohledně téhle skvělé scény

Jsem jediný, kdo si myslí, že je to nejdojemnější moment celého Warcraft III?
    @Dreamer
    Dreamer napsal(a):

No pro mě asi taky bude těžký brát ty zelený příšerky, co se podobají Shrekovi vážně, přiznávám, že mě to zatím celkem míjí, jako ostatně celý Warcraft :anxious: i když po Hobbitovi bych ráda nějaký slušný fantasy, tak třeba to nebudou jen ehm omalovánky.

Ber mne s rezervou, já sežral s navijákem i toho Hobita, ale Warcraft je narozdíl od Středozemě svět, kde je mnohem těžší rozeznat, kdo je ten hodný a kdo ten zlý. Tudíž by se ti to mohlo líbit. Ale jak říkám, ber mne s rezervou, mne se máloco z filmů či her nelíbí. :D
  • @Tyrion Lannister No to bych nepřeháněla, že je to mnohem těžší rozeznat. Těch rozporuplných postav tam tolik není, jestli mluvíš o tomhle, napadá mě Illidan, Thrall nebo admirál Proudmoore (AKA kapitán Achab). To, že někomu šibne v hlavě, z něj nedělá šedou postavu.
    Ono ak za príklad dobrej postavy berieme Varianovho syna, tak aj Jaina už je rozporuplná.
  • @Mikke mno, mně připadají jako ozubení Shrekové na steroidech, takže by mi stačilo, pokud by se ve výsledném filmu mihli na pět minut :D ale třeba budou mít charizma...
    @Tyrion Lannister já jsem celkem vybíravá a Hobit a Jurský svět a podobné srandy mě moc neoslovují...takže poslední dobou se mnou nechce nikdo koukat na filmy ani chodit do kina :anxious: protože si furt stěžuju a řeším nesmysly, když je to přeci jenom zábava. Zkoušeli mi pouštět nějaká videa z her, víc se mi líbí Starcraft a hmyzáci :)
  • @Dreamer: Hmmm, soudit podle vzhledu je trochu nebezpečné, to by pak člověk mohl tvrdit, že Balerion je jen přerostlej Bezzubka... Pokud vím, tak ve Warcraftu měli všichni důležití orkové svoji osobnost, byť často založenou na ctižádosti, hrdosti a touze po moci... stejně jako někteří lidé... V tomhle směru byli Šrekovi stejně blízko jako lidské postavy... třeba Gruovi - jo,... taky jsou to lidé :o).
  • upraveno 16. července 2015
    @Jay klid, však já neútočím na orky, nic o nich nevím a nijak zvlášť mě ani nezajímají, takže logicky, první co vidím a co mě upoutá je vzhled a ten mě příliš nezaujal, chápu, že pro potřeby hry je to fajn, mít takhle vzhledově vyhraněné postavičky, mě se jejich design však nelíbí, toť vše. Neříkám nikde, že kvůli tomu celé filmové pojetí házím do koše, ale dalšího Pána prstenů, jehož filmového následovníka zatím stále marně vyhlížím, ta ukázka nepřipomíná ani trochu.
    upraveno 16. července 2015
    @Dreamer Trailer som nevidel, ale toto by mal byť filmový Orgrimm (jeden z orkov) a ten mi príde v pohode.
    image
  • Tohle vypadá lépe, ale v té ukázce mi to přijde spíš blíže tomuhle...

chybí už jenom ta panda :D
  • Ale úplně nejlepší orkové jsou tihle :D

• @Dreamer Musíš kokat víc do historie =D
    upraveno 16. července 2015
    @Dreamer Hrala si WoW (najlepšie minimálne MoP)? :D Je tam schovaných viac vtípkov. Do MoP keď si si zvolila napríklad bojovníka, videla si, ako bude vyzerať oblečený hráč keď začneš. Ale to nie je kúl. Od MoP, keď si napríklad zvolíš bojovníka, vidíš nadupané brnenie (ako to v tej animácií), len aby si vedela, ako zhruba bude vyzerať na vyššom leveli. Z toho ten vtip, že ako ho odfotili, ukázalo sa, že je to len pozadie.

Takisto je tam funkcia náhodného mena, no tá funkcia mne minimálne príde vrcholne zbytočná. Ak ju aj niekto použije, verím, že to meno je buď divné alebo už obsadené (neviem či existuje systém, ktorý by vyhadzoval tie použité a vymýšľal nové kombinácie). Z toho ten záver. :D

BTW obávam sa, že mne sa páčil výzor aj toho orca zo cinematicu na Pandariu. :) Možno som divný, ale mne tak prídu "reálnejší". Ak aj medzi ľuďmi, nektorý ork vyzerá lepšie nuž a tí druhí...
  • upraveno 16. července 2015
    @Gepeto naneštěstí nehrála, ale mini seriál od Carbot je tak roztomilý a miloučký, že funguje i když na to kouká neznalec, i když mi asi dost narážek uniká :D

Doporučuju i kuknout na starcraft, hmyzáci jsou děsně loštomilí :D
  • JayJay
    upraveno 17. července 2015
    @Dreamer: No, jako asi takhle - jestli zpochybňuješ, že z počítačové hry dokáží vytřískat materiál na super film, tak v tomto směru mám taky obavy - prostě nebyl to a priori příběh pro čtení. Na druhou stranu je tu fakt, že za ta desetiletí to univerzum vytvořilo takovou šíři záběru, že tam některé postavy "třikrát umřely a stále žijou"... což je to, čeho se bojím. Pokud to pojmou ve snaze vysvětlit celý příběh, zavání to průšvihem, pokud z toho vyseknou nějakou zvlášť hutnou část, může to být nářez (podle CSFD to vypadá "jen" na děj Warcraft 1 a 2),... ale z hlediska univerza střípek, jako kdyby z "Ledu a Ohně" natočili jen Potulného rytíře...
    Ohledně vzhledu orků jako takových jsem kdysi viděl obrázky jako uvedl @Gepeto - respektují "herní" univerzum, ale jinak jsou to prostě zelení (či rudí) namachrovanci v kožešinách, z kterých ta smrtonosnost kouká na první pohled a potkat je v lese by bylo asi to poslední, co bych viděl...
    Srovnatelnost s LotRem... no, silou příběhu asi nemají šanci, vizuálním zpracováním mají šanci se vyrovnat celkem slušnou (ale to na dobrý film nestačí)... Za kladivo z houby! :o)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.