@svoa00 S poslední větou souhlasím, snad jenom JarJar by byl horší režisérskou volbou :D
Jinak já jsem spíše slintač než kritik. A jak už jsem tu předtím někdy psal, ten trailer s Destroyerem zapíchnutým v písku mi způsobil poluci :D Co se týká těch filmů mezi trilogií, tak se asi nejméně těším na Han v Boba film. Protože mě teda postava námezdního lovce naprosto míjí, dokonce ani nemůžu říct, že bych tu postavu nějak nesnášel, spíš je mi naprosto ukradená a vůbec nechápu ten hyp kolem něho...
@sfik Ten poslední film mě taky nebere, i když pro mě je to spíš skepticismus k tomu, kdo bude Hana hrát, pochybuju, že Harrison na to bude mít ještě síly.
@Denebola Herisn už asi nebude mít síly zahrát sám sebe v pětadvaceti letech :D Ale osobně je mi předem líto jeho představitele jemuž to dá fancore inkvizice náležitě sežrat :D To chudák aby se třeba zfetoval a umřel, jako Joker z dárknajta...
Jen doufám že najdou nějaké herecké talenty a ne třeba Dwayna Johnsona, který tuším chtěl v SW hrát... (pokud by třeba nehrál nějakýho nasteroidovanýho Hutta)
@Tyrion Lannister nemá být náhodou celé univerzum (knihy, hračky, komiksy, omalovanky, hry....) krom filmů ignorováno? Takže bych asi moc neřešila, kdo měl jaký štěk v těch oficiálních "fanfikcich" okolo filmů.
Jestli, tak hodně povedené, protože speciálně ten ork, není nepodobný plakátům, které jsme měl možnost vidět já, a které jsou na csfd. Tak nebo tak, bavit se o nádcházejícím Warcarft filmu můžeme stejně :-)
@Monte Karstark Musím povedať, že ten orc mi tiež prišiel akýsi divný, ale som rád, že sa tak aspoň snažia oddeliť to od iných fantasy a učiniť ich vyslovene "ľuďmi" ***
BTW bude tam dokonca aj Medivh, na toto som extrémne zvedavý. Pokým bude mať dosť priestoru, tak to hádam nesprznia.
Okolo 2min vidíme Robinov oblek takže Batman tam kedysi bol a znova sa vráti. Tie nádpisy na obleku nasvedčujú tomu že Robin asi zomrel a vrahom bude asi Joker. To mi veľmi nesedí Benovi verím že kedysi bol Batmanom má na to roky ale Leto je mladý na to aby mali nejakú hlbokú minulosť s Batmanom. Alebo šiel Batman do dôchodku len nedávno?
jak dlouho na csfd zhruba trvá doplnění odeslané fotky? Odeslal jsem fotku odpovídající všem parametrům i s volným zdrojem, už je to přes týden a ještě ji nepřidali. Pochopil bych, kdyby to bylo u někoho kdo má milion fotek, ale u herečky která tam má zatím všeho všudy jednu fotku, by je to přidání nezabilo...
@Everett_Young To myslíš jako profilovou fotku? No jestli tam už nějakou má, tak tam těžko budou dávat další. Kdyby takhle vyhověli každému, tak už jich tam má tak padesát.
@Monte Karstark Ne, myslím prostě fotku do ze seriálu ve kterém hrála. Zatím má jen jednu fotku z jen jednoho seriálu, navíc se v něm jen mihla (tři mušketýři). Takže ta jedna fotka navíc by neměla být snad problém.
Komentáře
Jinak já jsem spíše slintač než kritik. A jak už jsem tu předtím někdy psal, ten trailer s Destroyerem zapíchnutým v písku mi způsobil poluci :D Co se týká těch filmů mezi trilogií, tak se asi nejméně těším na Han v Boba film. Protože mě teda postava námezdního lovce naprosto míjí, dokonce ani nemůžu říct, že bych tu postavu nějak nesnášel, spíš je mi naprosto ukradená a vůbec nechápu ten hyp kolem něho...
Jen doufám že najdou nějaké herecké talenty a ne třeba Dwayna Johnsona, který tuším chtěl v SW hrát... (pokud by třeba nehrál nějakýho nasteroidovanýho Hutta)
https://pbs.twimg.com/media/CJpWhxAVEAE6Zbj.jpg
BTW bude tam dokonca aj Medivh, na toto som extrémne zvedavý. Pokým bude mať dosť priestoru, tak to hádam nesprznia.
Tie nádpisy na obleku nasvedčujú tomu že Robin asi zomrel a vrahom bude asi Joker.
To mi veľmi nesedí Benovi verím že kedysi bol Batmanom má na to roky ale Leto je mladý na to aby mali nejakú hlbokú minulosť s Batmanom.
Alebo šiel Batman do dôchodku len nedávno?