Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A na Obi-Wanna ať (mi) radši nesahají. To nemůže dobře dopadnout. Ne při současném hollywoodském trendu, ve kterém se současné akční a sci-fi filmy točí.
Jinak já jsem spíše slintač než kritik. A jak už jsem tu předtím někdy psal, ten trailer s Destroyerem zapíchnutým v písku mi způsobil poluci :D Co se týká těch filmů mezi trilogií, tak se asi nejméně těším na Han v Boba film. Protože mě teda postava námezdního lovce naprosto míjí, dokonce ani nemůžu říct, že bych tu postavu nějak nesnášel, spíš je mi naprosto ukradená a vůbec nechápu ten hyp kolem něho...
Jen doufám že najdou nějaké herecké talenty a ne třeba Dwayna Johnsona, který tuším chtěl v SW hrát... (pokud by třeba nehrál nějakýho nasteroidovanýho Hutta)
S dobrým režisérem a scénaristou, by z toho nicméně šel vykřesat kvalitní počin. A samozřejmě s Ewanem v hlavní roli.
Otázka do pranice, zdá se mi to nebo ta planeta v Renově pozadí je Mustafar?
https://pbs.twimg.com/media/CJpWhxAVEAE6Zbj.jpg
:twisted: Ta by mohlo být na stříbrném plátně radost sledovat. :twisted: Každopádně těším se, po epizodě VII můj asi nejočekávanější film.
@Mikke Dík za info, oka nezamhouřím.
BTW bude tam dokonca aj Medivh, na toto som extrémne zvedavý. Pokým bude mať dosť priestoru, tak to hádam nesprznia.
Tie nádpisy na obleku nasvedčujú tomu že Robin asi zomrel a vrahom bude asi Joker.
To mi veľmi nesedí Benovi verím že kedysi bol Batmanom má na to roky ale Leto je mladý na to aby mali nejakú hlbokú minulosť s Batmanom.
Alebo šiel Batman do dôchodku len nedávno?