Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak trailer je temny, to je pravda, ale neni temnější než byli trailery na Ultrona a Civil War, tolik postav naráz neodkrouhnou, takže předpoklàdám nějaké jemnější řešení jako odchod do důchodu nebo něco podělají a budou nuceni odejít.
Každopádně se těším, protože jako obvykle se bude na co dívat (z hlediska audiovizuálu a akce rozhodně), takže si myslím, že to bude nadupanej standard. A na společné scény Guardianů s Avengery se třesu
Jinak líbí se mi nový Bruce Willis vzhled Thanose, vypada lip jak v komixech nebo předchozich filmech
Wonder WomanCapitánka Marvelová a rozseká ho s prstem v nose.Každopádně doufám, že jich aspoň tak polovina pochcípá aby byl konečně pokoj. :twisted:
Co se komiksu týče, nevím. Já je nečetla. To mě jen tak napadlo :)
Četla jsem, že Robert Downey, jr. chtěl skončit s rolí Iron Mana už po IM3, takže se bojím, že tím zabitým bude právě Stark :(
@Monte Karstark Strange a Stark jsou podobné postavy, ale Strange ho nemůže nahradit. Chybí mu kouzlo šarmantního talentovaného miliardáře a taková ta aura marvelovského Bruce Waynea. :)
@Tyrion Lannister Po technické a herecké stránce čekám samozřejmě první ligu, snad jenom dobře vyladí vážnější tón a komediálnější scény, které nejspíš přijdou s Guardiany.
Ježišmarjá já doufám že neodkrouhnout Strange a Visiona..resp. Strange měl jenom jeden svůj film, toho néé prosím.
Zajímavé by bylo kdyby (předpokládám že Loki dává Thanosovi teserakt dobrovolně) přešel Loki na světlou stranu třeba po Thorově smrti (?)
A GoG .. no.. nacpat je tam asi musí aby nějak napojili Zemi na to "vesmírno", ale taky bych třeba uvítal kdyby tu jejich spaceship sestřelili z oblohy i s nima v prvních vteřinách co by se tam ukázali :D
Jak to vidíte s Lokim? Darkside/Lightside?
Jestli ho natvrdo zabijou, tak budu velmi překvapen.
Jinak Doctor Strange a Stark spolu v Avengers být nemůžou podle pravidla, že každá skupina může mít jenom jednoho alfa-samce. Jinak si myslím, že doctor Strange si nemá miliardáškou auru Bruce Waynea, ale na druhou stranu to kompenzuje, abych tak řekl velmi osobitým smyslem pro humor a hlavně naprostým zvládnutím umění trollingu
Moje nejoblíbenější Marvelovská scéna :D
Loki nejspíš několikrát změní strany, aby nakonec udělal správnou věc s tím, že z toho samozřejmě něco vytěží pro sebe (když nic jiného, tak milost za předchozí zradu). Ve smrt Thora nevěřím, vzhledem k událostem v Ragnar(o)ku. Naopak Vision by dával smysl. Je to postava postradatelná, navíc by to přineslo drámo, protože Scarlet Witch, žeáno.
Nicméně v obsazení
Zajímavé je, že v obsazení toho druhého filmu je Robert Downey, jr., ale třeba Benedict Cumberbatch zatím ne.
doporučuju
Tohle zní teda děsivě, jako jsem rád, že někdy v budoucnosti dostaneme kombinaci X-Menů a Avengers, ale jinak tímhle tempem bude mít Disney za chvíli na filmy monopol navíc 52 miliard to zas bude kvantita na úkor kvality.
Ovšem pro fanoušky Marvelu, tedy zvlášť komiksových, to musí být jistě bomba. Třebaže je pravda, že jediné filmy se superhrdinskou tématikou (a těch bylo velmi málo) byly právě ze světě X-Menů a to i přesto, že jinak v porovnání s DCEU či MCU považuji X-Men universe za to nejhloupější.
člověk musí hledat jinde než v Hollywodu
edit: teď jsem si všimnul že jsem se překlikl na csfd a dal jsem Dunkirku 4/5 a ne 5/5 jak jsem chtěl :) se divím že mi @flanker.27 nedal čouda
A souhlasím s tím. Je zde spousta knih, která by si zasloužila filmovou adaptaci a zároveň scénaristé, kteří by jistě přišli s originální vizí, ale nelze se divit, že když Disney vyplázne 52 miliard, tak jejich hlavní motivací jsou peníze. Zvlášť, když i náklady na filmy jdou už taky do sta milionů.
Je někdo zvědav na film Thelma?
P. S. asi nejsem v kinematografii naladěn na jméno Trier. I slavnějšího jmenovce Larse nemohu ani vystát.