Citáty aneb kdo řekl?
Tak dobrá, začnu tedy. Akorát nevím, jak s pravidly. Samozřejmostí je žádné hledání. A asi nejjednodušší je princip, kdo dřív přijde, ten dřív mele. Výherce pak zadává. Co?
Začnu něcím lehčím. Chci samozřejmě vědět nejen, kdo to řekl, ale i komu to řekl. A může být i při jaké příležitosti.
Quote:
"Když se ocitneš v posteli s ošklivou ženou, nejlepší vecí, kterou můžeš udělat, je zavřít oči a v klidu pokračovat."
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ještěže jsem tu nebyl...ta nápověda by mě úplně svedla z cesty, protože očividně ideál panovníka vidíme jinak...příště prosím dodej "ideální z žijících". :-)
Tak Léto, jsem v blocích, odpal to. ;)
Já jsem to "i" zprvu pochopil jako "také", proto mi to nedávalo smysl. :)
Tak tedy, můj citát: "Princ by se měl naučit lépe lhát. Nu, tvoje sny jsou tvoje věc." :P
Startujte, chrti!
Vyčkám, až co Alek. Je téměř jisté, že to netrefí. :twisted:
Ó, děkuji za jednoduchý úkol, konečně se můžu ukázat. :-)
Oša Branovi.
:shock:
Zapomněl jsem, že jsi skrze sumáření expertem na Branovy kapitoly. :wink: :P Velmi správně!
Můžeš zadávit další.
Dobrá tedy, tak zkusim prošátrat svůj seznam citátů a vyzobnout z něj něco nepříliš jasného. Ale u vás člověk nikdy neví...:-)
To moh říct kdokoliv! :x
Těsně vedle :-)
Hmmmm...
Tyrion na Zdi? V rámci jeho ironicky-extravagantních extempore vůči seru Alliseru Thornovi? :o
Ech, mě si nevšímejte, já se jen tak bezprizorně zastřeluji.
Qhorin?
Hrubý nástřel... :roll:
Ee. Zkusím tedy citát rozšířit.
Tak nevim, pomohlo?
Vůbec, jdu se dívat na fotbal. :wink:
Zní mi to docela Lannistersky, ale jinak vůbec nemám ponětí. :roll:
Taky se půjdu dívat. :)
Mezitím zkus vymyslet nějakou více odhalující nápovědu... anebo úplně jiný citát. :P
Hmm, no nezbývá, než hodit celou repliku, z té to myslím je už jasné.
No dobrá, jdu tedy najít něco z úplně jiného soudku. :-)
Ááá, tak už je mi to úplně jasné. Ale tak trochu s křížkem po funusu, chápu. :)
Tak vymýšlej další.
Michel´to nezvládá! :evil:
Mně sice není jasné vůbec nic, ale tak dávej další! :twisted:
OK, přestanu tedy citovat Malíčka, myslel jsem že ho máte v malíčku. :-)
Tak tedy opět ěnco záludného, ať se zapotíte ;)
Sansa? :o :lol:
To je přece Arya. :lol:
Jste blízko...teda vlastně vůbec. Jste jen o pár set mil jižněji. :-) Bylo to řečeno Jonovi, tak jako rodinu jste tipli. Ale kdopak mu to řek? Který hulvát?
Ten jeden neúspěšnej kandidát. Jak on se to... Pyke?
Přesně tak, hulvát nízkého původu Cotter Pyke...jiná možnost není, vznešený Mallister by to nepustil z tlamy. :-)
No jo, Pyke, nemanželského původu, prostě panchart. Já to říkám pořád, že bastardům nelze věřit! Zlo a proradnost mají v krvi! Jejich duše je zkažená, jejich nitro je skrznaskrz prohnilé a červivé! :evil: A proč se vlastně jmenuje Pyke (Štít), když jinak Hanina všechna bastardí jména překládala? :roll: :)
Nevermind. Rozehráváš, Těžkohlavče.
Čekáte na mě? Mě ale nic nenapadá. Dejte mi hodinku, dvě... :)
Eééé... Mnjó...
Tak jo. Dám tenhle.
"Žrát mého ptáka raději ani nezkoušej, ..... Raději ne." :shock: :P
Kraster?
Co furt máte s tím polygamistou?
On měl ptáka? :twisted:
Ve větě jsem vynechal jedno jméno, které by vám toho asi stejně mnoho neřeklo... i když možná, že jo.
A jakýho! říkala Fialka. :o
Tak proto byl Sam pořád v depresi. :idea: :)
Takže druhý pokus?