Citáty z filmu
rozšírme citačnú hru na vety vypovedané vo filmoch. dobrých, zlých ale hlavne tých, čo sme videli :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
rozšírme citačnú hru na vety vypovedané vo filmoch. dobrých, zlých ale hlavne tých, čo sme videli :-)
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Pravým mužům Noční hlídky čekání nevadí. 8)
Sarvene, své citáty zveřejňuj raději k večeru. Dopoledne jsem v nevýhodě. :roll:
Jaká že je další otázka?
niečo veľmi ľahké, aby konečne padol ďalší bod:
There is no spoon.
to vím snad dokonce i já :shock:
dítě u Vědmy k Neovi v Matrixu
dandali má bod. bolo to ľahké :-)
toto bude ťažšie. že som kamarát, dám malý hint (okrem toho, že to je skvelý film, všetky citáty boli/sú/budú zo skvelých filmov): dialóg sa odohral na policajnej stanici a vypočúvaný povedal:
"How do you shoot the devil in the back? What if you miss?"
Ještě, že poslouchám filmy s dabingem. :wink:
Páni, nechápu, jak si někdo může pamatovat takové nepamátné dialogy o lžičce. :o
Nikdy jsem netušil, že existuje tolik různých filmů! :o :shock:
Kolik může člověk nebo zlovlk za svůj život stihnout filmů? :?: :idea:
42? :o :wink:
Praxí je ovšem ověřeno, že obvykle jich stáhne víc, než si pak stihne prohlédnout.
Jsem zvědav, jestli sarven vytasí i klasické:"THIS IS SPARTA!" (řádění letenských fanoušků poté, co ztratili titul)
nikto ani netuší? ....uf, uf... tak dám ešte jeden z tohto filmu. veľmi výrečný.
ten istý zatknutý na stanici o svojom mŕtvom parťákovi a o Nemesis všetkých nemesis.
Keaton always said, "I don't believe in God, but I'm afraid of him." Well I believe in God, and the only thing that scares me is Keyser Soze.
Jediný film, který se odehrává na policejní stanici, a na který jsem si vzpomněl, se jmenuje tak, jako jsem uvedl na jednom ze svých předcházejících podtitulků.
Dávej víc pozor, sarvene! :twisted:
prepáč!!!!!
ÁNO! Usual suspects aka Obvyklí podozrivý. Úžasný film, skvelého režiséra.
Druhý bod pre heavyho!
a opäť niečo ľahšie...
Velký vlk nie je mŕtvy. Iba spí!
To nič. :wink:
Nebyl jsem si jistý, ale ten "Kaiser" mě utvrdil. Viděl jsem to ale už strašně dávno.
Jak tam Kevin Spacey vyjde na konci na ulici a najednou přestane kulhat... :P
To by mohl vědět Léto. :)
Tanec s vlky? :-)
Mě napadl Vinnetou. :twisted:
Asi jsem úplně vedle, ale Ragnarok začíná probuzením velkého vlka Fenriho. Takže to mohl říct nějaký viking ve smyslu "konec se blíží".Jediný film s vikingy na ktrý si pamatuji jsou Vikingové.
Používám citát při hádání citátu to už je bludný kruh. :)
jeden z vás je veľmi blízko, ale nepomenoval ani názov filmu, ani postavu, ktorá to hovorí.
v každom prípade som gentleman, že to takto upresňujem.
Vinnetou - Rudý gentleman? :twisted:
A autor? Stará Bušící ruka? :) (Old Shatterhand?)
ideš heavy, hovoriaceho aj svet máš správny, ale film nie. slovo gentleman upozorňovalo na winetoua všeobecne, nie na druhý diel.
je to vraj najpopoulárnejší kúsok zo všetkých pätnástich, a jeden zo štyroch, ktorí robilo plné osadenstvo. od réžie počnúc.
patria tam ešte tento citát: utahové jsou slepé vrány, a dunivý hrom je velký lhář! a film začal prepadom dostavníka a ukradnutím mapky.
Tak to čumím, že jsem to trefil. :shock:
Tak Poklad na Stříbrném jezeře? :idea: :wink:
bod. uf, uf
Howgh. 8)
popojedem. jeden z vrcholov svojho žánru. aj keď teraz sa veľmi vraví o filme, ktorý ho má predčiť a stať sa etalónom v žánri.
rozhovor dvoch starých "patrónov", kedysi priateľov, teraz nepriateľov:
- Have you come to rescue me?
- Sorry, Eric. Not today.
Nikdo se nechytá?
Nikdo nezná Erika?
Tequila koktejl to asi nebude, co? :)
Neznam no...i když nedávno jsem čet recenzi na Hulku a tam snad Erik byl, jenže film jsem neviděl.
alek uhádol žáner. a koľko bolo filmov v ktorých sa dvaja dávní priatelia stali na staré kolená nepriateľmi?
hrajú ich herci, ktorí sú legendami aj v iných filmoch.
a ten druhý, nie Eric, je professor. Jeho myseľ je omnoho silnejšia ako jeho telo...
eh, tak to je pro me velmi tezke, neb tomuto zanru zrovna neholduju, vlastne vubec. Takze si jen matne vybavuju dej Spidermana...no nejakej profa tam byl, mozna i na vozicku..takze mysl jiste byla silnejsi nez telo...?
X-men? A Gandalf a kapitán té vesmírné lodi? :)
A ten, co teprv přijde je Wolverine? :?:
To je Alekova parketa. :twisted:
správne. Jean Luc Piccard a Gandalf sa bavia medzi sebou ako vodcovia dvoch strán Mutantov.
konkrétne X2 - najlepší komiksový film vôbec. podľa mňa. uvidíme, čo s tým nadšeným ohlasom nového Batmana....
Heavy ďalší bod. :!: Súťaži vôbec ešte niekto? :evil:
Opäť ľahké: "A příští sjezd bude u mně!"