Citáty z filmu
rozšírme citačnú hru na vety vypovedané vo filmoch. dobrých, zlých ale hlavne tých, čo sme videli :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
rozšírme citačnú hru na vety vypovedané vo filmoch. dobrých, zlých ale hlavne tých, čo sme videli :-)
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Nad zadáním musím chvíli popřemýšlet. Zrovna mě nic nenapadá... Tak jestli někdo něco má, může klidně zadat :-) Když ne, tak snad po obědě snad něco vymyslím.
A: "Byl jsi někdy s holkou, *** ?"
B: "Chodil jsem s nimi na kurzy rodinného účetnictví."
"Každej normální civilizovanej člověk ví, že když tluče a někdo na něj tluče, tak tluče proto, aby netlouk!"
"Tohleto je slušný město." - "Jo, můžete tu žít celej život a nevidět ani jeden kulomet."
YYY. " A co myslíš že dělám ? Objednávám si pizzu ? "
Píchali bysme si i vitamín C, kdyby byl zakázanej.
A: "To už jsem umřel a jsem v nebi?"
B: "Jo. Já jsem pánbůh a tohle je svatý Petr."
C: "Salaam Alejkum."
B: Ale ne, řídím teprve od včerejška!
"Nech mě říct ti něco o Bohu. Rád se dívá. Je to šprýmař. Zamysli se nad tím. Dal lidem instinkty. Dal vám ten neobyčejný dar, a pak udělá co? Přísahám, jen pro své vlastní pobavení, kvůli svému vlastnímu kosmickému vtipu, nastaví pravidla opačně. Dívej se, ale nedotýkej. Dotýkej se, ale neochutnej. Ochutnej, ale nepolykej. A zatímco skáčete z jedné nohy na druhou, tak dělá co? Směje se! .... Staral jsem se o to, co člověk chce, a nikdy jsem ho nesoudil. Proč? Protože navzdory jeho nedokonalostem jsem ho nikdy nezavrhl. Mám lidi rád. Jsem humanista. Možná ten poslední."