Blogařina to je dřina
Řekl jsem si, že si založím blog, neboli internetový deník. :idea:
Na tomto místě bych rád diskutoval a vyměňoval si zkušenosti a postřehy a poznatky (pokud to není totéž :wink: ) s vámi ostatními, co ho už dávno máte, nebo se k tomuto zásadnímu životnímu kroku teprve chystáte. :shock:
Jak je to vlastně správně česky: blogař nebo blogger? :P
Zatím je vše ve fázi bolestivého zrodu, ale jakmile na něm bude něco alespoň vzdáleně smysluplného, určitě se pochlubím.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Spřátelíš? :twisted: :lol:
Budeš pro mě hlasovat v SONB? :twisted:
Jasně! Máš opravdu hezu blogíííís!
Dáš mi hlásek v SONZ (soutěž o nejlepšího zlovlka)? :?: :)
Jujujů!
Máš to tam upa supa!
A boží lajaut, úplně suprácký ikonky, sem z toho úplně odvařená lol.
:roll: :x
Hukaž, pochlub se nám taky svým těžkohlavým blogem, sere dvoutisícový :-)
dá sa niekoho z vás stretnúť na fejsbúku? ak áno prezraďte to na seba! :wink:
zatim ne, ale vzhledem k tomu, že jsi za posledních pár týdnů asi třetí co se mě na to ptal, možná se ze mě časem stane taky socka a zkusím to :-)))
Meh, to není nic pro mě. To je pro frikulíny. :twisted:
Kromě toho jsem Zlovlk bez tváře. :shock: :!:
keby nieco cakam vas tam :roll:
Facebook? Slyšel jsem o tom. Co to dělá? :?:
(Slavnostní otevření mého blogu se již blíží, doufám, že budete psát komenty jako diví! :x )
Takže říkáš, Léto, že stačí zajít na koncert a napsat o tom článek na svůj blog a úspěch je zaručen? :idea: :wink:
Cákající sarven, zajímavá představa. :idea: :twisted:
Facebook? Inu, to je taková sociální síť, pomocí které si uhrovití američtí teenageři vyměňují fotky ve spodním prádle. :o :twisted: Držte se radši dále. :wink:
Nejde o to, jestli navštívíte galerii, koncert nebo třeba krysí cirkus. Důležitější je nadšení pro věc a cit tepající v hrudi. 8)
Tys tomu dal, teď tam vocaď heada nedostanem, leda že bysme to spodní prádlo trumfli...nápad? :idea: :mrgreen:
Sociální síť, to je to, co na sobě měla Chytrá horákyně? :twisted:
Už dolaďuju jen pár posledních detailů, chvíle "CH" se nezadržitelně blíží. :roll:
Dnes jsem přišel na to, jak na své stránky umístit počitadlo zbloudilých návštěvníků. :x :twisted:
a čo tak dať sem link na blog? nech možem pozrieť?
Rád bych tě potěšil, sarvene, ale pořád se mi zdá, že tam toho mám žalostně málo (to je asi obvyklý stav, ne?). :roll:
Počkám ještě den, dva, než to doladím a ještě něco nahodím. (Prozradím jen, že stránka je přímo těhotná původní autorskou tvorbou). :twisted: :x
nechceš nám umožnit, abychom sledovali postup od "žalostně málo" k "nepřehledně mnoho" :(
Myslíš, že bych měl? :idea:
Ale slibte, že budete psát komenty k článkům! :twisted:
Nu což. Půjdu se svou kůží na trh. :x
Heavyho výšiny se těší na každého nového návštěvníka! :arrow: http://heavyho.blog.cz/
myslím :-)
nemohu slíbit nic, dokud to neuvidím ;-)
píšu dokud jsem se tam ještě nepodívala, tak kdybych se náhodou přestala ozývat, tak to na mne mělo závažné následky ;-)
oj oj, Dandali byla zřejmě velmi zasažena...snad jí to nebude indisponovat i zítra. :-)
jinak je to pěknej blog, takovej veselej, optimistickej, žádný těžkosti :-)...tedy alespoň vzhledově. Oproti třeba tuze melancholickému zlovlčímu blogu. Obsahově jsem to zatím moc nezkoumal. Samozřejmě je tristní ta prázdná sekce IF, ale nakonec jsem tam dnes zahlédl diskuzi o Potulnym rytíři, takže ti to odpouštím...navíc je tam odkaz na d20, to se cení! :-)
Asi to tak bude. :lol:
Potřeboval bych poradit, jak by se daly ke komentářům vkládat smajlíky. :evil:
Něco jako je tady, chápete?
Ví někdo, jak na to? Jde to vůbec? :?:
jo, blog.cz neznam, takže se smajlíky neporadim...ale určo bude mít blog.cz nějaký forum, kde už to řešili ;)
To sem tedy myslel, že seš větší programmer. :twisted:
Ne, díky za radu, poohlídnu se po něčem. :wink:
Pozoruhodné! :o
Také si tě přidám mezi oblíbené odkazy. :)
A někdy se pokusím sesbírat i odvahu na přispění do komentářového ping-pongu. :shock:
Abys neřekl, že žeru, udělal jsem pro tebe diplomek. Za spřátelení.
:shock: :lol:
Nebudu popírat, že jsi mě zaskočil.
Mažu tě ze svých oblíbených odkazů. :wink: :lol:
Komentářový ping pong? Chceš říct, že diskuze je živá, ne?
nebyla jsem až tak zasažena, ale pak už jsem se nějak nedostala k reakci :roll: :-) takže se omlouvám za mystifikaci - trvalé následky to na mě nezanechalo a dokonce se mi tam i líbilo, ač jsem rozhodně ještě neměla čas si to všechno projít :-)
To je škoda, že to na tobě nezanechalo žádné následky. :)
Mým cílem je přimět čtenáře, aby zásadním způsobem přehodnotil svůj názor na to, co je kvalitní literatura. :P
Nejlépe, když upadne do hlubokého kulturního šoku. :idea:
Dnes jsem mimochodem vytvořil nové dvě rubriky, ale ještě pořádně nevím, co v nich bude. :wink:
A s těmi komentáři jsem to nemyslel vážně. Vážně ne. :wink:
Dneska byl u mě na blogu nějaký Belgičan. :shock: Fakt! Mám to podchycený.
Nevíte, kdo by to mohl být? :idea: