Blogařina to je dřina

upraveno 6. listopadu 2010 v Rozličný pokec

Řekl jsem si, že si založím blog, neboli internetový deník. :idea:

Na tomto místě bych rád diskutoval a vyměňoval si zkušenosti a postřehy a poznatky (pokud to není totéž :wink: ) s vámi ostatními, co ho už dávno máte, nebo se k tomuto zásadnímu životnímu kroku teprve chystáte. :shock:

Jak je to vlastně správně česky: blogař nebo blogger? :P

Zatím je vše ve fázi bolestivého zrodu, ale jakmile na něm bude něco alespoň vzdáleně smysluplného, určitě se pochlubím.

«1

Komentáře

• upraveno 11. října 2008

Spřátelíš? :twisted: :lol:

Budeš pro mě hlasovat v SONB? :twisted:

Jasně! Máš opravdu hezu blogíííís!

Dáš mi hlásek v SONZ (soutěž o nejlepšího zlovlka)? :?: :)

Jujujů!

Máš to tam upa supa!

A boží lajaut, úplně suprácký ikonky, sem z toho úplně odvařená lol.

:roll: :x

• upraveno 12. října 2008

Hukaž, pochlub se nám taky svým těžkohlavým blogem, sere dvoutisícový :-)

• upraveno 25. října 2008

dá sa niekoho z vás stretnúť na fejsbúku? ak áno prezraďte to na seba! :wink:

• upraveno 26. října 2008

zatim ne, ale vzhledem k tomu, že jsi za posledních pár týdnů asi třetí co se mě na to ptal, možná se ze mě časem stane taky socka a zkusím to :-)))

Meh, to není nic pro mě. To je pro frikulíny. :twisted:

Kromě toho jsem Zlovlk bez tváře. :shock: :!:

keby nieco cakam vas tam :roll:

• upraveno 27. října 2008

Facebook? Slyšel jsem o tom. Co to dělá? :?:

(Slavnostní otevření mého blogu se již blíží, doufám, že budete psát komenty jako diví! :x )

Takže říkáš, Léto, že stačí zajít na koncert a napsat o tom článek na svůj blog a úspěch je zaručen? :idea: :wink:

Cákající sarven, zajímavá představa. :idea: :twisted:

Facebook? Inu, to je taková sociální síť, pomocí které si uhrovití američtí teenageři vyměňují fotky ve spodním prádle. :o :twisted: Držte se radši dále. :wink:

Nejde o to, jestli navštívíte galerii, koncert nebo třeba krysí cirkus. Důležitější je nadšení pro věc a cit tepající v hrudi. 8)

Quote:
    Facebook? Inu, to je taková sociální síť, pomocí které si uhrovití američtí teenageři vyměňují fotky ve spodním prádle. :o :twisted:

Tys tomu dal, teď tam vocaď heada nedostanem, leda že bysme to spodní prádlo trumfli...nápad? :idea: :mrgreen:

Sociální síť, to je to, co na sobě měla Chytrá horákyně? :twisted:

• upraveno 10. listopadu 2008

Už dolaďuju jen pár posledních detailů, chvíle "CH" se nezadržitelně blíží. :roll:

Dnes jsem přišel na to, jak na své stránky umístit počitadlo zbloudilých návštěvníků. :x :twisted:

• upraveno 11. listopadu 2008

a čo tak dať sem link na blog? nech možem pozrieť?

• upraveno 19. listopadu 2008

Rád bych tě potěšil, sarvene, ale pořád se mi zdá, že tam toho mám žalostně málo (to je asi obvyklý stav, ne?). :roll:

Počkám ještě den, dva, než to doladím a ještě něco nahodím. (Prozradím jen, že stránka je přímo těhotná původní autorskou tvorbou). :twisted: :x

nechceš nám umožnit, abychom sledovali postup od "žalostně málo" k "nepřehledně mnoho" :(

Myslíš, že bych měl? :idea:

Ale slibte, že budete psát komenty k článkům! :twisted:

Nu což. Půjdu se svou kůží na trh. :x

Heavyho výšiny se těší na každého nového návštěvníka! :arrow: http://heavyho.blog.cz/

myslím :-)

nemohu slíbit nic, dokud to neuvidím ;-)

píšu dokud jsem se tam ještě nepodívala, tak kdybych se náhodou přestala ozývat, tak to na mne mělo závažné následky ;-)

• upraveno 21. listopadu 2008

oj oj, Dandali byla zřejmě velmi zasažena...snad jí to nebude indisponovat i zítra. :-)

jinak je to pěknej blog, takovej veselej, optimistickej, žádný těžkosti :-)...tedy alespoň vzhledově. Oproti třeba tuze melancholickému zlovlčímu blogu. Obsahově jsem to zatím moc nezkoumal. Samozřejmě je tristní ta prázdná sekce IF, ale nakonec jsem tam dnes zahlédl diskuzi o Potulnym rytíři, takže ti to odpouštím...navíc je tam odkaz na d20, to se cení! :-)

• upraveno 23. listopadu 2008

Asi to tak bude. :lol:

Potřeboval bych poradit, jak by se daly ke komentářům vkládat smajlíky. :evil:

Něco jako je tady, chápete?

Ví někdo, jak na to? Jde to vůbec? :?:

jo, blog.cz neznam, takže se smajlíky neporadim...ale určo bude mít blog.cz nějaký forum, kde už to řešili ;)

To sem tedy myslel, že seš větší programmer. :twisted:

Ne, díky za radu, poohlídnu se po něčem. :wink:

Pozoruhodné! :o

Také si tě přidám mezi oblíbené odkazy. :)

A někdy se pokusím sesbírat i odvahu na přispění do komentářového ping-pongu. :shock:

Abys neřekl, že žeru, udělal jsem pro tebe diplomek. Za spřátelení.

:shock: :lol:

Nebudu popírat, že jsi mě zaskočil.

Mažu tě ze svých oblíbených odkazů. :wink: :lol:

Komentářový ping pong? Chceš říct, že diskuze je živá, ne?

• upraveno 25. listopadu 2008

nebyla jsem až tak zasažena, ale pak už jsem se nějak nedostala k reakci :roll: :-) takže se omlouvám za mystifikaci - trvalé následky to na mě nezanechalo a dokonce se mi tam i líbilo, ač jsem rozhodně ještě neměla čas si to všechno projít :-)

• upraveno 25. listopadu 2008

To je škoda, že to na tobě nezanechalo žádné následky. :)

Mým cílem je přimět čtenáře, aby zásadním způsobem přehodnotil svůj názor na to, co je kvalitní literatura. :P

Nejlépe, když upadne do hlubokého kulturního šoku. :idea:

Dnes jsem mimochodem vytvořil nové dvě rubriky, ale ještě pořádně nevím, co v nich bude. :wink:

A s těmi komentáři jsem to nemyslel vážně. Vážně ne. :wink:

• upraveno 26. listopadu 2008

Dneska byl u mě na blogu nějaký Belgičan. :shock: Fakt! Mám to podchycený.

Nevíte, kdo by to mohl být? :idea:

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.