Blogařina to je dřina
Řekl jsem si, že si založím blog, neboli internetový deník. :idea:
Na tomto místě bych rád diskutoval a vyměňoval si zkušenosti a postřehy a poznatky (pokud to není totéž :wink: ) s vámi ostatními, co ho už dávno máte, nebo se k tomuto zásadnímu životnímu kroku teprve chystáte. :shock:
Jak je to vlastně správně česky: blogař nebo blogger? :P
Zatím je vše ve fázi bolestivého zrodu, ale jakmile na něm bude něco alespoň vzdáleně smysluplného, určitě se pochlubím.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
možno nejaký Valón na Fláme :-)
Podle studia IP adresy to byl nějaký Edgar Colle, znáš ho? :)
Ovšem důrazně a výrazně protestuji proti tomu, abych byl zařazen ve stejném sloupci jako tzv. "Správná zábava". :roll: Je to ostudné. :!:
Někdy používám jeho šachové zahájení. Tak že by se mi mstil? :)
Takže chceš mít samostatný sloupec? :o
Své případné výtky a další výkřiky mi můžeš adresovat přímo v komentáři tamtéž, budeš mým třetím návštěvníkem. :P
Co ještě se ti na mém uspořádání nelíbí? :idea:
A vůbec, co si myslíš o Vieweghovi? (tamtéž). :arrow:
Tak. Hotovo. Vyhověl jsem tvému přání.
Smazal jsem tě. :x :P :!:
neřekla jsem, že žádné :-)
Léto je slavný! 8)
Jeho Blogařská báseň boduje v hitparádě. :!: :o :P
MŮJ KLOBOUK! MŮJ KLOBOUK!!! :o :twisted: :wink:
To jsem nepochopil. :)
Tak už asi jo. Občas mi trvá déle, než si vzpomenu, co jsem kdysi kdesi plácnul.Ale co, bylo to dobré. 8)
Nicméně měl bych dotaz na pány programmery - když mám nainstalovaný Explorer 7 a WMPlayer 11, znamená to, že mám legální windows a může vesele aktualizovat? :?: :roll:
Spíše dosud nebyly označeny za nelegální.
Zkus to :-)
Musím říct, že v některých případech spíše oceňuji biblickou řeč typu ano - ano, ne - ne.
:roll:
Tak už jsem tam.
V Tvářknize. (Jak by možná napsala Hanina :) )
Mají tam taky Zeď.
Potkal jsem na ní sarvena. :wink:
Vraj: "... si to ty heavy?" :lol:
Překvapilo mě, že jsem se hned po registraci stal útokem jakýchsi dvou individuí, tak jsem to pro jistotu odklikal, ani jsem nevěděl co. Tím druhým byl náš Lord velitel. :twisted:
Aleku, eh... a kdo je to ta Vladimíra Šálená? :P
Vlaďka to je taková Sansa ve starším vydání (myslíte, že by Sansa v naší době byla modelkou?). Šachy, myslím, nehraje :-)
trvalo to chvíľku, ale cestu ste našli. trojoká vrana má radosť :)