Hra o trůny
Úvodní část epického fantasy eposu odehrávající se ve světě temného středověku, mezi statečnými rytíři, mocnými čaroději, draky, zlovlky, čarostromy...
Anotace
Úvodní část epického fantasy eposu odehrávající se ve světě temného středověku, mezi statečnými rytíři, mocnými čaroději, draky, zlovlky, čarostromy...
Jako strážce severu lord Stark považuje za prokletí, když ho král Robert pověří úřadem pobočníka vladaře a...
Číst celý článek zde
Anotace
Jako strážce severu lord Stark považuje za prokletí, když ho král Robert pověří úřadem pobočníka vladaře a...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Mimochodem, musím se pochlubit. Taky už jsem rozšířila slávu Písně mezi lid. Po vychválení ságy jsem půjčila první část prvního dílu kolegyni (třiašedesátiletá dáma), a začetla se do toho hned. Moc se jí to líbí a příští týden po mně chce druhou část :o)
Načtené je to fakt pěkně. A tak kniha taky nebyla zlá, no ;)
Teprve na druhý díl? Jéé, to bude ještě slz :-)
Jarla: Tyhle stížnosti nepiš sem, je to zbytečné. Když někam tak do spešl topicu. Momentálně by bylo fajn posílat chyby z Bouře mečů - nakladatel i překladatelka by to velice ocenili a mělo by to nějaký smysl, než jen hanění práce druhého ;-) Já poslední dobou slýchám pořád o podobných drobnostech, sám je při znovupročítání bohužel nevidím, takže budu rád, když na to upozorníte vy.
tak to nakopej do toho vlákna, jak odkazuje Nevada, tady to už je trochu mimo téma.
Anelys: Taky jsem si zrovna včera objednal Střet králů, jsem hodně zvědavý, jaký to bude zážitek. Teď čtu knihu a sleduji příběh, který už znám ze seriálu a se Střetem králů to bude za rok právě naopak, už budu vědět, jaký osud další postav potkal a budu se jen těšit, jak to pro nás ztvární HBO. Ale rozhodně musím souhlasit, že se kniha a seriál příjemně doplňují a fungují spolu bezvadně, alespoň zatím. GoT je pro mě seriálově nejlepší počin, co jsem kdy z tohoto žánru viděl a možná nejlepší vůbec.
A rekl bych, ze Tyrion ze serialu se odrazil v Tyrionovi z Dance with Dragons...