Letopisy Západozemí
Chronologie událostí v Západozemí od Úsvitu věků po Válku Uchvatitele. Všechny letopočty jsou vztaženy k příchodu Aegona Dobyvatele v roce 1.
Úsvit věků, Věk hrdinů, Valyrie
Úsvit věků (před -12,000)
Za Úsvitu věků je Západozemí osídleno pohádkovými Dětmi lesa a možná i obry z dálného severu. asi -12,000
První lidé přišli do Západozemí z východního kontinentu přes...
Číst celý článek zde
Úsvit věků, Věk hrdinů, Valyrie
Úsvit věků (před -12,000)
Za Úsvitu věků je Západozemí osídleno pohádkovými Dětmi lesa a možná i obry z dálného severu. asi -12,000
První lidé přišli do Západozemí z východního kontinentu přes...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Přestože se to občas děje i přímo na d20ce, tak zatím neplánujeme to vylepšit. Zatím :) Když budete ještě chvíli poukazovat na to, že civilizovaný svět je jinde, našeho webguru Maxe to jistě vykopne k nějakému záslužnému činu. Takže klidně uvádějte konkr. weby, kde to je lepší, rádi se poučíme a zlepšíme! :))Jinak když je přihlášen registrovaný uživatel, má právo si své příspěvky měnit i zpětně, pouze anonym má smolíka.
Ale v dnešním všeobecném trendu a touze po živelné masovosti by toto mělo být samozřejmostí.
To je tady jako byste mě lákali na hrnec medu.:-)
K registraci mám vztah podobný jako k registrovanému partnerství: kdo chce, ať tak klidně činí, ale nutit k tomu mne? :0
Neustálé šachování s podpisem a nebezpečí záměny s jinými Unknowny mne k tomu donutilo.
Jako nick užívám coby autor této postavy toto jméno důsledně na všech netech, kde se pohybuji, ve všech případech bez ikony, a pokud je mi známo, jiný Argonantus neexistuje.
Je samozřejmě možné, že jsme se někde už setkali, ale to jsi zřejmě musel mít jiné jméno, protože na Amonyma se nepamatuju.
281 AL: Mya Kámen, Sarella Písek
282 AL: Loras Tyrell
283 AL: Robb Stark, Jon Sníh, Quentyn Martell, Margaery Tyrell, Lancel Lannister, Roslin Frey, Meera Reed, Desmera Redwyne
284 AL: Daenerys Targaryen, Jeyne Westerling, Alys Karstark, Wylla Manderly, Loreza Písek
285 AL: Harrold Hardyng (Harry dědic), Gendry
286 AL: Sansa Stark, Joffrey Baratheon, Jojen Reed
287 AL: Podrick Payne, Trystane Martell
288 AL: Obella Písek
289 AL: Arya Stark, Shireen Baratheon
290 AL: Bran Stark, Myrcella Baratheon, Lyanna Mormont
291 AL: Tommen Baratheon
292 AL: Robert Arryn, Dorea Písek
293 AL:
294 AL:
295 AL: Rickon Stark
296 AL: Elia Písek
297 AL: Janei Lannister
Neurčeno: Edric Bouře, Willem Lannister, Martyn Lannister
Freye tu vypisovat nebudu. Na to bych si musel vzít dovolenou.
Joffrey je o rok starší než Sansa. Bran je stejně starý jako Tommen a o čtyři roky starší než Rickon. Myrcella je o rok starší než Tommen s Branem.
Já vycházím z knih, tam Martin nikde nenapsal přesně rok, ve kterém se narodili. Používám jen to, jak byli v knize představeni.
Jiný zdroj říká následující pořadí:
284
Daenerys Targaryen
285
Cley Cerwyn
Brandon Tallhart
286
Joffrey Baratheon
Jojen Reed
Elia Písek
287
Sansa Stark