Letopisy Západozemí
Chronologie událostí v Západozemí od Úsvitu věků po Válku Uchvatitele. Všechny letopočty jsou vztaženy k příchodu Aegona Dobyvatele v roce 1.
Úsvit věků, Věk hrdinů, Valyrie
Úsvit věků (před -12,000)
Za Úsvitu věků je Západozemí osídleno pohádkovými Dětmi lesa a možná i obry z dálného severu. asi -12,000
První lidé přišli do Západozemí z východního kontinentu přes...
Číst celý článek zde
Úsvit věků, Věk hrdinů, Valyrie
Úsvit věků (před -12,000)
Za Úsvitu věků je Západozemí osídleno pohádkovými Dětmi lesa a možná i obry z dálného severu. asi -12,000
První lidé přišli do Západozemí z východního kontinentu přes...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Po rozkliknutí daného roku tam je toho docela dost, víc než v mé verzi. Podle toho by se tedy dala zkontrolovat ta moje verze. A dala by se klidně i rozšířit, kdybyste měli chuť. Tak byste si to mohli klidně podělit. Na angličtinu je to asi docela jednoduché, většinou jen ve stylu narodil se, zemřel, byl otráven, byl korunován, byl popraven, byl upálen - no klasika Západozemí :-)
Oficiální zdroj to neni, ten bude asi až s chystanou encyklopedií Západozemí, ale je docela šance že tahle wiki se bude blížit té encyklopedii, páč myslím, že za ní stojí stejné osoby.
EDIT: ach, zase pozdě, zrovna tu byl, Aleku :-)
Samotný děj ságy je popsán zde: http://asoiaf.westeros.org/index.php/topic/31411-global-timeline/
I s přesnými daty. :-)
Bez záruky.
http://www.enotes.com/topic/List_of_characters_in_A_Song_of_Ice_and_Fire
Proč?
Head: jen tak, nedokázala jsem si vzpomenout kdo to je. Ostatní jsem jakž takž dala.
Mám v plánu to opravit, ale až teprve teď jsem si všimla, že už mi Alek opravil přístup. Takže během příštích pár týdnů se do toho nějak asi snad dám.
Ve Hře o trůny začínají na tomhle věku:
Robb a Jon 14, Joffrey 12, Sansa 11, Arya 9, Myrcella 8, Bran a Tommen 7, Robert Arryn 6, Rickon 3
Chovala se hezky ke Strakošovi i k Edrikovi. Je vidět, že je hodná, inteligentní, poměrně vzdělaná, akorát má smutné dětství .(
Shireen
sHIREEN
sHiReEn
ShIrEeN
SHirEEn
SHiReeN
shIrEEn
shIReen
SHIrEEN
SHIreeN
ShireeN
sHIREEn
ShiReeN
ShiREen
sHIreEN
shiReen
(Tak, a pokud ses dočetl až sem, nejspíš to jen tak nezapomeneš... ;D)