Jon Sníh
Prorocké a vlčí sny Jona Sněha.
Zimohradské krypty
Hra o trůny, str. 224-225 (v češtině: I. - str. 276)Někdy se mi o něm zdává. Procházím dlouhou prázdnou síní. Můj hlas se všude kolem odráží ozvěnou, ale nikdo mi neodpovídá, a tak jdu rychleji, otevírám dveře a křičím jména. Dokonce ani nevím, koho hledám. Po většinu nocí je to můj otec, někdy je to místo něho Robb, nebo moje sestřička Arya, nebo můj strýc Benjen. Ale nikoho jsem...
Číst celý článek zde
Zimohradské krypty
Hra o trůny, str. 224-225 (v češtině: I. - str. 276)Někdy se mi o něm zdává. Procházím dlouhou prázdnou síní. Můj hlas se všude kolem odráží ozvěnou, ale nikdo mi neodpovídá, a tak jdu rychleji, otevírám dveře a křičím jména. Dokonce ani nevím, koho hledám. Po většinu nocí je to můj otec, někdy je to místo něho Robb, nebo moje sestřička Arya, nebo můj strýc Benjen. Ale nikoho jsem...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Zato už jsem několikrát přemýšlela jestli byl do Lyanny skutečně zamilovaný, nebo byl spíš zamilovaný do představy, že je do ní zamilovaný.
Pokud tedy je Jon opravdu živým důkazem lásky Rhaegara a Lyanny. Jestliže ne, byly Eddardovy důvody o zamlčení původu Jona Sněha jiné. Osobní.
Tak nevím, mám to nějak spoilerovat?
Koho byste tipovali?
a ešte chvíľu späť k téme. tiež mi to bolo od začiatku jasné, že by ho zabil, ale dnes, po x-tom pozeraní seriálu (druhý diel) som na chvíľu zapochyboval. teda nie, že by nechcel, a že by nezúril, určite áno najskôr.
nejak som však nadobudol pocit, že skôr by ho nenávidel z politických dôvodov ako z rodových, a že viac ako to, že je R. syn, by mu vadilo, že je potenciálny burič. možno ako bastard a člen nočnej hliadky by to "prežil". možno. len taká úvaha.
a súhlas s nevadou, mám pocit, že bol viac zaľúbený do tej predstavy, ako naozaj. resp. Robert akého nám ukázal seriál ma k tomu celkom vedie...
Krisa: Lyanna + Ned - jak Martinovské :-)