On-line hra
Včera jsem o tom mluvil s Alekem. V mé hlavě se zrodil takový nápad. On-line hra na téma Píseň ledu a ohně. Nejednalo by se o žádnou hru s papírovou předlohou, jak Vás možná napadne, ale o typickou netovou onlineovku se vším všudy (kdo z Vás nikdy žádnou nehrál tak nabízím příklady z českého internetu: http://dunaonline.com, http://rimske-imperium.sk).
Přiznám se, že je zde takové spektrum možností, že mě každou chvíli napadne nová věc a moje představy se neustále mění, čiže nemám to promyšlené ještě konkrétně do detailů.
Zhruba by se jednalo o to, že by hráči hráli za jednotlivé rody (nejvýznamější z PLaD - Lannisterové, Starkové, Tyrrelové, Boltonové atd. ). Každý rod by vedl jeden hráč a ten by rozhodoval zdali se rod přidá k nějakému z šesti uchazečů o trůn (to by byli buď pouze fiktivní postavy a lordi, kteří by odpřísahli dané postavě věrnost by se museli dohadovat mezi sebou aniž by je někdo konkrétně vedl a nebo nějakým způsobem vybraný hráč, který by združoval pod svou autoritou rody a byl jim nadřazený při rozhoování) nebo by hráli samostatně. vyhrál by rod/uchazeč o trůn, který by porazil všechny ostatní rody/uchazeče o trůn. *
A já se ptám?
1)Měli byste zájem, aby byla takováto hra vůbec vytvořena a hráli byste jí?
2)Byli by jste ochotni pomoci s vymýšlením toho jak by měla hra vypadat?
3)Umíte programovat? byli by jste ochotni omoci při vytváření hry?
* - jak vidíte jedná se o hrubý nástin - uvítám jakoukoli pomoc.
Přiznám se, že je zde takové spektrum možností, že mě každou chvíli napadne nová věc a moje představy se neustále mění, čiže nemám to promyšlené ještě konkrétně do detailů.
Zhruba by se jednalo o to, že by hráči hráli za jednotlivé rody (nejvýznamější z PLaD - Lannisterové, Starkové, Tyrrelové, Boltonové atd. ). Každý rod by vedl jeden hráč a ten by rozhodoval zdali se rod přidá k nějakému z šesti uchazečů o trůn (to by byli buď pouze fiktivní postavy a lordi, kteří by odpřísahli dané postavě věrnost by se museli dohadovat mezi sebou aniž by je někdo konkrétně vedl a nebo nějakým způsobem vybraný hráč, který by združoval pod svou autoritou rody a byl jim nadřazený při rozhoování) nebo by hráli samostatně. vyhrál by rod/uchazeč o trůn, který by porazil všechny ostatní rody/uchazeče o trůn. *
A já se ptám?
1)Měli byste zájem, aby byla takováto hra vůbec vytvořena a hráli byste jí?
2)Byli by jste ochotni pomoci s vymýšlením toho jak by měla hra vypadat?
3)Umíte programovat? byli by jste ochotni omoci při vytváření hry?
* - jak vidíte jedná se o hrubý nástin - uvítám jakoukoli pomoc.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
1)Měli byste zájem, aby byla takováto hra vůbec vytvořena a hráli byste jí?2)Byli by jste ochotni pomoci s vymýšlením toho jak by měla hra vypadat?3)Umíte programovat? byli by jste ochotni omoci při vytváření hry?* - jak vidíte jedná se o hrubý nástin - uvítám jakoukoli pomoc.
Pokud de o napady jak by to mělo vypadat nějaky bych moh nabídnout. Jestli mate zajem ozvěte se na Aimard.z.Viliteasu@seznam.cz