Otravné poznámečky a návrhy pro admina
- jestli by slo u editovanych zprav vypisovat kolikrat byla zprava upravena a kdy naposled.
- mozna pokud uz je za zpravou dalsi komentar by bylo vhodne aby nesla editovat.
- prani, jestli by sem mohli psat jen zaregistrovani, ale klidne at temata ve foru muze cist kdokoli kdykoli i kdyz neni zaregistrovany, jak je tomu doposud.
------------
mozna by bylo vhodne se snazit nestacet temata jinym smerem nez byl puvodni zamer, napr tema o tom jak se kdo dostal k Pisni... a uz se tam resi +- kdo je vic Stark. Pri takove situaci by mozna bylo vhodnejsi rozdelit na dve temata.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
predem diky za napady!
ad 1) urcite to jde, ale zatim to neumim. Slibuju ze se na to mrknu:-)
ad 2) tak to vubec netusim
ad 3) uz jsem se na to verejne ptal a bylo mi receno, ze neni duvod to tu uzvairat, dokud se sem nenalepej spameri a blbecci:-) zatim se mi zda, ze se tak nestalo, ale neni problem to uzavrit, asi je to lepsi, uznavam...
ad temata...no to mas pravdu, ale na to mam dost malej vliv (dokonce se toho mismase ucastnim:-)), pac jsem rad ze stiham sledovat diskuze, moderovat to uz fakt nezvladam. A offtopicum se proste nevyhnem nikdy a vlastne me to osobne zas tak nepali. Nicmene pokud bys ty nebo nekdo jiny mel zajem se tady o to kapinku starat, jsou tu od toho moderatorsky prava, jestli se nemylim. Ja bych takovou vypomoc velmi uvital! Tak nehlaste se vsichni:-)
Tak ten vypis o uprave zpravy jsem nenasel, na to musi bejt nakej figl. Jak rikam, jsem rad, ze to tady vubec funguje, driv jsem s timhle zkusenosti nemel. Ani ty blby ikonky neumim rozchodit...neumite nekdo s timhle typem diskuzi? abych to zbytecne nehledal, kdyby jste to nekdo ovladal...
Proč když si přidám podpis, tak se zobrazuje jen u nových zpráv, ale ne u starých?
Pac predtim si asi do tech zprav zadny podpis nevkladal (nezaskrtl si vkladani podpisu v profilu ani u zpravy). Doporucuju zaskrtnout v Profilu vkladani podpisu do vsech zprav a pak kdykoli si ho zmenis, tak se to zmeni ve vsech zpravach.
A jinak doporucoval bych neco vic citelnejsiho nez je ta svetle modra:-)...ale mozna je to problem jen meho skinu, ze na tom tolik nevynikne...
V profilu je jen zobrazit podpis a to jsem měl zaškrnuto i v době, kdy jsem žádný podpis neměl. Na jiných forech je právě tak, že když si ten podpis přidáš později,t ak se ti automaticky dá i k těm starým.
Ta barva je takhle naschvál. :wink:
No ja si ale myslim, ze i kdyz jsi mel zaskrtnuto vkladani podpisu a pritom jsi nemel zadnej podpis definovanej, tak tam proste nemel co vkladat, takze tam na to ani neudelal prostor ani zadne priznak. A myslim, ze to tak je spravne a nemelo by to bejt jinak, a na jinejch forech to maj holt blbe:-)
ad barva, ok, proti gustu zadnej disputat:-)
btw, Cirdane, mam tu poznamku, zes mi posilal soukromou zpravu asi pred tejdnem, tehda jak byl ten restart fora se mi to smazalo, ale poznamku zes neco chtel jsem si udelal - vsim jsem si ji az ted:-) pokud se dobre pamatuju bylo to neco kvuli navratu na hl. stranku? vim ze jsem to nejak nepochopil, vaceni na mainpage je preci pres to logo phpbb...tak to pls upresni, jestli to chapu spatne...
No ty jiný fora jsou taky na phpbb, tak mi to připadalo divné a zarazilo mě to.
K té soukromé zprávě - už je to vyřešeno. Chtěl jsem, aby se šlo vrátit na hlavní stránku (obsah fora) a to už jsi udělal.
Nevim, tohle je prvni forum ktery jsem rozjizdel, byla to nejnovejsi verze, tak nevim jak to delaj jinde, ja mam tady problem rozjet i blbej skin, a to mam vyhlidnutej takovej peknej:-)
Tak to jsem rad ze se to vyjasnilo, i presto ze jsem nic neudelal, bylo to tak vzdycky:-)
No jak se to veme. Já jsem si na jiných forech zvykl vracet se přes:
Obsah fóra ICE&FIRE -> Ptejte se...
které je nahoře a dole a předtím tady ta možnost Obsah fóra nebyla (místo toho to šlo přes ten "obrázek" phpbb, očemž jsem nevěděl).
Pěkné obrázky, ten Ewans je zajímavý, určitě zas jiný než Amoka... kdepak si ho našel Aleku? A určitě budeme vděčni za další příspěvky do galerie ;-)
ta to jsem rad, ze se taky libej...nasel jsem je pohozeny na googlu:-)
obrázky od amoky se mi líbí víc, ale tyhle jsou taky dobrý:))) a ta nová mapa je super!!!
Aleku neuvažoval jsi o jiným hostingu? Copa přes den, to je v pohodě, ale večer můžu jít na kafe pokaždý, když na cokoliv kliknu - téma, odpověď, hlavní stránka... Je to pomětně častý (ty večery) a u mě to rozhodně neni protože mam slušně rychlý ADSL. Jenom mě to tak napadlo...
No idealni to neni, i kdyz ja teda tak velky problemy nepozoruju (co vy ostatni???), ale o lepsim freehostingu nevim, tenhle je myslim nejlepsi, mnohem lepsi nez webzdarma. A na placenej hosting se mi prejit nechce, na to je celej projekt IF imo malej, malo aktualizovanej a ma pomerne malou cilovou skupinu...kdyz teda pominu reci o chudem studentovi a tak:-)
Tak placenej rozhodně ne, to by bylo hodně zbytečný, ale myslel jsem právě nějakej free, jestli neni rychlejší. Vzhledem k tomu, že svoje stránky nikde nepublikuju, tak o tom nemam přehled, tak to kdyžtak ber jako skutečně otravnou poznámku a peč na to;))
Nejen v rychlosti je krása. :wink:
Mam jenom malou poznámečku pro admina:)) Toto je příspěvek s pořadovým číslem 1 000, slovy jeden tisíc:))) Můžeš si bouchnout šampáňo, jak to fórum krásně jede;))
Jsem se tesil, jak si ho zaberu pro sebe a ja vul ho prosvih! Blba skola:-)
No jinak jsem moc rad, ze to tak dobre facha, kdyz teda pominu provozovatele a spamy:-) Takze at to jede tak aj dal, dle vekoveho prumeru navstevniku a rozsahlosti sagy, to tu jiste jen tak neumre:-) A snad se nase obec aj casem rozroste a budem atakovat i dalsi jubilea...
Zabírám si pro sebe s předstihem příspěvek číslo 10 000... tak mi to kdyžtak pak připomeňte. :roll: :lol:
Já jsem si to myslel:)) Jsem potvora:)))
Proč mám v časech příspěvků neustále o hodinu navíc? Nešlo by to spravit? :?
Ty casy jsou naky divny, to uznavam, ale zrovna tady na tom foru mne fungujou dobre. Muzu ti poradit jediny, podivej se do svyho profilu, co tam mas. Ja tam mam nastaveno UTC+1 a mam zakazanej letni cas (ten myslim nejak blbne).
Aleku, otázka. Co se skrývá v informační sekci? Jsou tam nějaké vyšší diskuse intelektuálního ražení, které schováváš před námi, obyčejnými uživateli? :twisted:
V Informacni sekci nejsou zadny diskuze, je to vylozene infomracni vyvesni prostor o novinkach a ruznych upozornenich. Kvuli tomu tam nema nikdo pravo psat, aby z toho nebyla diskuze a ty upozorneni nezanikaly. Cist tam snad muzete ne?
Nevím jak ostatní, ale já nemůžu. V seznamu témat tam nevidím žádná, místo nich je tam jen nápis: "Jen uživatelé se speciálním povolením mají přístup k tématům v tomto fóru." :roll:
no neke, vzdyt moznost cist tam mit mate...to s tim maji problem i ostatni?
Teď jsem to zkoušel a už mi to normálně funguje. No, to jsem z toho jelen - a korunovanej... :P
Aleku, kamaráde, můžeš mluvit? :)
Napadlo mě, že bys mohl dát na stránky tuhle mapu - http://i19.photobucket.com/albums/b158/GKreindler/MapSmall.jpg. Škoda jen, že jsem ji nenašel ve větším rozlišení, přepsal bych ty názvy do češtiny, ale takhle by to asi nemělo moc cenu... :roll:
tak tahle mapka byla už připravena k přidání na web, ale nakonec mi do toho něco skočilo - nechci se opakovat, jen odkážu na nše společné proroctví s headem:-)
takže dík za připomenutí, přidám jí. anebo že bych pokal na novej layout? no možná to tak dopadne:-) jen mám pocit, že jsem jí měl v lepší kvalitě, překlad není imo nutný...