Otravné poznámečky a návrhy pro admina

upraveno 6. listopadu 2010 v Webové záležitosti

- jestli by slo u editovanych zprav vypisovat kolikrat byla zprava upravena a kdy naposled.

- mozna pokud uz je za zpravou dalsi komentar by bylo vhodne aby nesla editovat.

- prani, jestli by sem mohli psat jen zaregistrovani, ale klidne at temata ve foru muze cist kdokoli kdykoli i kdyz neni zaregistrovany, jak je tomu doposud.

------------

mozna by bylo vhodne se snazit nestacet temata jinym smerem nez byl puvodni zamer, napr tema o tom jak se kdo dostal k Pisni... a uz se tam resi +- kdo je vic Stark. Pri takove situaci by mozna bylo vhodnejsi rozdelit na dve temata.

2

Komentáře

• upraveno 12. února 2007

Ve větší kvalitě bych ji rád viděl, provokuje mě ten název "MapSmall", ale nepodařilo se mi žádnou větší verzi nalézt. :roll:

A ještě jedna otravná otázečka - uživatele Seznam a GoogleBot jsi přidal ty, ve snaze zajistit lepší výsledky ve vyhledávačích? Nepředpokládám, že by si tak někdo přezdíval, tedy nikdo alespoň trochu zdravého rozumu. :)

Jako obvykle vynikající úsudek, chceš cukřík? ja vím, ty spíš fenku:-)

Navrhuji vytvořit nového uživatele Britney Spears! :idea:

Oceňuji vaši snahu o mé spáření, pánové. 8) Dobré geny se musí předávat, viďte?

heavy_head wrote:
    Navrhuji vytvořit nového uživatele Britney Spears! :idea:

chceš přejmenovat? není problém:-) napadlo mě ještě přejmenovat jistého moderátora na LétoBot, aby si GoogleBot nepřipadal tak osamoceně:-)

Když už jsem u té samoty a osamocení, doporučuji vytvořit ještě uživatele Seznamka. :lol:

• upraveno 1. března 2007

Mílovými kroky se blíží můj příspěvek číslo 1000! :shock: :P

V souvislosti s tím bych chtěl, aby mi byl udělen tento titul:

Tajný mistr, Dokonalý mistr, Mistr ze Zvědavosti, Intendant Budov, Z Devíti Zvolený, Rytíř Královského Luku Šalomounova neboli Mistr Devátého Luku, Velký Skot Svaté Klenby, Rytíř Orientu a Meče, Velmož jeruzalémský, Rytíř Východu a Západu, Velmož a Rytíř Bratrstva růže a kříže a Rytíř Orla a Pelikána, Velký Pontifex neboli Vznešený Skot Nebeského Jeruzaléma, Ctihodný Velmistr ad vitam Všech Lóží, Rytíř Pruský a Patriarcha noachitský, Rytíř Královské Sekyry neboli Velmož libanonský, Velmož Tabernákula, Rytíř Měděného Hada, Velmož Soucitu či Odpuštění, Velký Komtur Templu, Rytíř Slunce neboli Velmož Adept, Rytíř svatého Ondřeje Skotského neboli Velmistr Světla, Rytíř velkého Vyvolence Kadoše a Rytíř Bílého a Černého Orla, Rytíř Planiglobů, Velmož Zvířetníku, Vznešený Hermetický Filosof, Nejvyšší Komtur hvězd, Vznešený Pontifex Isidy, Velmož Svatého Vršku, Filosof samothrácký, Titán kavkazský, Chlapec Zlaté lyry, Rytíř Pravého Fénixe, Rytíř Sfingy, Vznešný Mudrc Labyrintu, Velmož bráhmanský, Mystický Strážce Svatyně, Stavitel Tajemné Věže, Vznešený Velmož svatého Závěsu, Vykladač Hieroglyfů, Orfický Doktor, Strážce Tří Ohňů, Strážce nesdělitelného Jména, Vznešený Oidipus Velkých Tajemství, Doktor Posvátného Ohně, Rytíř jasného Trojúhelníku.

Je to sice o něco delší než "zlovlk", ale snad to nevadí. Bylo by to prosím možné? :P

• upraveno 2. března 2007

až naberu sílu a odvahu to všechno přečíst (zatim mě to vždycky otrávilo už někde na druhý řádce), tak o tom popřemýšlim...vzhledem k opětovným zábleskům problémů fóra s pamětí to ale nevidím zrovna nadějně:-)))

Navrhuji hrdý titul "Millenium Direwolf The Voluble". 8)

Voluble ve smyslu "snadno otáčivý", nebo "popínavý"? :lol:

Lehce vytočitelný břečťan, pochopitelně. :wink:

Následuje lehce otravná poznámečka pro administrátora:

Ty už jsi to zabalil nebo co? :?

heavy_head wrote:
    Lehce vytočitelný břečťan, pochopitelně. :wink:

Následuje lehce otravná poznámečka pro administrátora:

Ty už jsi to zabalil nebo co? :?

vypadá to tak, viď?.-) poslední dobou jste mi nějak utekli v počtu příspěvků a já už ňák neměl sílu vás dostihovat (zbytečný hádky pánů břečťana a licouse za to popravdě ani nestály:-)) ale neboj, já to zas rozbalim - makám furt na novym webu, taky po mně furt něco chtěli ve škole (btw, nafařili mi podmínku, ale díky Sedmi za ni:-))...šak to znáte...

jo a další doklad mé aktivity je taky novej skin, kterej jsem dneska přidal...kdo má rád modrou, tak šup šup! loga ještě chyběj, ale jinak je funkční...

jo a ještě jedna věc - v rámci d20 projektu, mě napadlo pojmenovat nějak naše forum, abychom ho pořádně odlišili od dalších diskuzí...no a demokratickou volbou (předpokládám, že nikdo o tom nemá pochybností) jsem vybral název Noční hlídka. Má někdo námitek? Nebojte, lopatu jsem už uložil (zima už se vzdaluje), takže to rozbalte:-)

Protinávrh: Pobřežní hlídka. :)

že tu lopatu vyndam...!:-))

Co je divácky vděčnější: airbagovsky topící se Pamela nebo zachmuřený bratr Noční hlídky? :wink:

• MIlMIl
    upraveno 2. března 2007

To mi přijde přiliš nicneříkající. Nový přispěvatel do fóra by jen stěží dohledával, o čem to fórum vlastně je. Já osobně bych se přikláněl k názvu obsahující autorovo jméno.

Kdybychom se jmenovali Noční hlídka, mohli by si nás prostí plebejci plést s fanoušky díla Lukanjenka (nebo jak se ten bláznivý Rus jmenuje). :)

Takže Martinova hlídka? 8)

Kompromis: Těžká hlídka. :D

:twisted: Kompromis: Alekovo maskované těžké léto s licousy. :shock:

A vážně? Nu, Martin má moc obvyklé jméno, to by asi náhodným internetovým brouzdavcům moc neřeklo. Noční hlídka se vyskytuje nejenom v Západozemí, ale i v jiné literatuře a umění. Ještě by si mohli myslet, že tady debatujeme o Rembrandovi. :wink: Nejrozumnější mi pořád přijde Led a oheň.

Originální: Ice-Fire, Fórum k Písni ledu a ohně od George R.R. Martina.

jejda, tady se ukazujou nevyhody demokracie:-))

Noční hlídka je jen název do menu....přišlo mi blbý mít tam dvakrát Diskuze, a tohle mi přijde originální. Na ty stránky stejnak přijdou zasvěcení lidé. Na fóru prostě bude Noční hlídka, Fórum k Písni ledu a ohně od George R.R. Martina...je to jen název, popis zůstane stejnej.

a logo zůstane původní, nový dělat nehodlám:-) Noční hlídkou jsem se inspiroval na ňákym zahraničním webu, kde tak forum pojmenovali, a vzhledem k mnoha nočím debatám, to imo sedí...a Lukjaněnko bude určo sračka, takže aspoň jeho zájemci poznaj pořádnou literaturu:-))

ale pokud někdo vymyslí ňákej lepší návrh sem s ním, budu rád, když se vám ten můj tak nelíbí:-) jen to chce něco maximálně dvouslovnýho s tím že ostatní položky menu budou Galerie, Diskuze, Odkazy...mě napadá Fórum (fuj) a Noční hlídka (stylové!:-)). A Ice-Fire není zrvona vhodnej, když se tak jmenuje web...:-)

Jo, tak v tomhle případě proti Noční hlídce nic nemám, v menu to být může, já myslel, že to bude oficiální název fóra, který nás bude reprezentovat navenek. 8)

Ještě mě napadla Malá rada, žádné jiné místo, kde by se debatovalo, v Martinově světě snad ani není. :wink:

no tak vlastně bude reprezentovat i navenek:-))

no ne, je to asi takhle, forum nikdy nebude nic reprezentovat, forum je jedna odnož ICEFIRE webu, i když kapinku externi a nezavisla; a forum proste bude vždy reprezentováno webem. Podobně to bude asi i s galerii, která se taktéž stane jakousi odnoží (či podprojektem) webu. Budou mít svou vlastní formu, ale vždy by mělo být jasně vidět, že vše je zastřešováno IF webem...proto ty tématický názvy - pro Galerii jsem teda zatim nic převratnýho nevymyslel, ale Galerie taky není špatný:-))

Malá rada je dobrej nápad, i když se mi zatim víc líbí Noční hlídka, no uvidíme co ostatní....

• upraveno 10. dubna 2008

Jů, tady už jsem dlouho nebyl... No všechny ty příspěvky číst nebudu... A teď hrozně kecam... Takže proč vlastně píšu:))) Koukal jsem, jestli přibyli nějací noví propadlíci Písni a jak tak pročítam uživatele, tak jsem si všimnul, že Týna má hodnost Ser... No, Aleku, chápeš kam mířim?:))) Ano správně, je to divný;)) Já vim, že to dělá automat podle příspěvků, ale nešlo by to u ní změnit na něco, řekněme, příhodnějšího naší jemné dámě?;))

• upraveno 12. dubna 2008

No to mě potěš doběla rozžhaveným pohrabáčem, lord Petyr osobně! My jsme mysleli, že jsi ještě v Údolí. :wink:

Možná by skutečně nebylo od věci, kdyby bylo možné na fóru specifikovat své pohlaví (muž/žena/zlovlk) a podle toho mít různé tabulky hodností. Otázkou je, jestli to phpBB nějak snadno umožňuje a jestli se do toho lordu veliteli Alekovi bude chtít. :)

Ještě bych dodal, že současné hodnosti jsou možná trochu divné, je tam "potulný rytíř", "rytíř" a "ser", což jsou svým způsobem synonyma. Snad by to bylo lepší takto:

50-100: páže

100-200: panoš

200-300: potulný rytíř

300-400: kapitán stráží

400-500: rytíř s pozemky

500-700: menší lord

700 a více: lord

Ty počty příspěvků samozřejmě mohou vypadat jinak, jde mi jen o tu hierarchii. Anebo to celé předělat na Noční hlídku, když už se tak fórum jmenuje? :P

• upraveno 12. dubna 2008

zajímavé je, že týna problém nemá :-)

samozřejmě, že týna může mít, co si usmyslí ;), kór když Léto může být zlovlk.

Hodnocení bych změnit moh, jen se na něm pls shodněte. A když to bude dle Noční hlídky, tím lépe...jen nevím, co bude zase týna...že by dobrotivá královna Alyssane. Nebo divoženka? :-)

• upraveno 5. září 2008

Hej, Aleku!

Kam zmizela tvá signatura? :?: :roll: :shock:

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.