Základy deckbuildingu (by Dandali)

upraveno 11. června 2009 v Ostatní
Základy deckbuildingu

Stavbou decku vše začíná. Nelze ji podcenit, ale na druhou stranu - bez zkoušení, zpětného a opětovného upravování, ani dovést k dokonalosti.
Pro mě osobně je tou nejhorší a zároveň vlastně nejkrásnější částí :-)

Pro začátek je vhodné určit si, co zhruba by měl deck dělat. Bude "jen" zabíjet? Bude mít hromadu překvapení v podobě event? Bude levný? Nebo naopak bude "těžký", ale silný? Útočný či...

Číst celý článek zde

Komentáře

• upraveno 28. ledna 2009
    taky velmi pěkné shrnutí deckbuildingu, v některých věcech podobné jako to moje (opakování matka moudrosti) a v mnohém jiném přináší plno dalších a užitečných informací, zasloužíš si 1*
  • upraveno 29. ledna 2009
    začala jsem to psát dříve než jsem si četla Tvoje :-) a pak jsem usoudila, že když už to mám napsáno, tak to mazat nebudu a trocha toho opakování se přežije :-) myslím, že (zvláště u těch obecnějších) věcí je dobře, když se sejde více názorů a vytvoří se cosi jako "volné pokračování". Začátečník/zájemce si pak (má-li k tomu dost sil) přečte různé přístupy, z každého si odnese něco a nakonec z toho utvoří svůj vlastní přístup :-)
    nechtěl jsem to nějak kritizovat, jen chválím, čím toho tu bude víc tím to bdue lepší, taky se říká kolik lidí tolik názorů že, každý má rád něco jiného a něco nesnáší a taky to ve své verzi nezapomene zdůraznit, takže takhle to bude aspon objektivnější, zas tu ale vidět 10 návodů na deckbuilding by bylo docela opruz :)

navíc ty máš i obrázky a to je +
    však já to jako kritiku nebrala :-) spíše jsem se snažila vysvětlit, že jsem Ti nechtěla "konkurovat", ale spíše na Tebe navázat :-)
  • upraveno 27. listopadu 2011
    Ano, opravdu vynikající shrnutí základní konstrukce balíků. Za začínající hráče musím poděkovat.
  • upraveno 27. listopadu 2011
    Lorimaar: odkud jsi?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.