POV

upraveno 6. listopadu 2010 v Píseň ledu a ohně

sorry za nový topic, ale nedá mi to spať :-)

čo myslíte tým POV? Mal som za to, že je to skratka pre point of view, ale zdá sa, že to používate v inom kontexte. POV Charakter napr. - mysleno dôležitá postava?

dík

2»

Komentáře

• upraveno 12. února 2007

No to je další argument pro Quentyna. Martin přeci nikdy neřekl, že to bude plnohodnotná POV mající více než jednu kapitolu...

Léto wrote:

Hlavně, ať to není nikdo z Dorne. Nepřeju nikomu nic zlého, ale Quentyn by mohl cestou spadnout z lodi a být sežrán agresivní krakení samicí. :) Určitě to bude ještě horší libový frajírek než ten šašak Harold Dědic. S hrůzou v srdci očekávám jeho kapitoly. GRRM umí velmi dobře psát takovéto ohyzdné charaktery. 8)

Grrrrrrrrr. :evil: Neštvi mě, zlovlku. Já ti taky nereju do Sansy a jiných pofidérních seveřanských pseudozajímavých .... postav.

JÁ CHCI DORNE A MARTELLY. Nebo tě chci vidět letět! :wink:

Týno, jen je nech, oni prostě "nic neví":-) a´t si užívaj se svojí spojenou Sansou, my si zas vychutnáme další kapitolu s Martelly. Ty si jí užiješ asi víc, páč bude asi mužská, Arianne už měla prostoru dost:-(

Já vím, že nic nevím. :wink: Proti Dornům ryju jen tak ze zvyku, ale jinak proti nim nic nemám. Dokonce jsem Arianne & Dorana využil jako POV ve svém posledním popisu turnaje! :P

Týna wrote:
    Nebo tě chci vidět letět! :wink:

Narážíš na Jojenův sen o okřídleném zlovlkovi, který je připoután k zemi? Nebo je to spíše něco ve stylu "až se stanu královnou, zakážu zlovlky"? :twisted:

a tak to je škoda, že Turnaj nečtu, nechci naskakovat do rozjetýho vlaku, páč jsem línej to zpětně číst, to by bylo na celý odpoledne:-)

Alek wrote:
    Týno, jen je nech, oni prostě "nic neví":-) a´t si užívaj se svojí spojenou Sansou, my si zas vychutnáme další kapitolu s Martelly. Ty si jí užiješ asi víc, páč bude asi mužská, Arianne už měla prostoru dost:-(

:wink:

Týna wrote:
    :wink:

Máš tik? To bude od toho chladného vzduchu v Dorne! :twisted:

To bude spíš úžeh. :lol:

Léto wrote:
    Já vím, že nic nevím. :wink: Proti Dornům ryju jen tak ze zvyku, ale jinak proti nim nic nemám. Dokonce jsem Arianne & Dorana využil jako POV ve svém posledním popisu turnaje! :P

Týna wrote:
    Nebo tě chci vidět letět! :wink:

Narážíš na Jojenův sen o okřídleném zlovlkovi, který je připoután k zemi? Nebo je to spíše něco ve stylu "až se stanu královnou, zakážu zlovlky"? :twisted:

Spíš jsem to myslela ve stylu robertoarrynovském :lol: :lol: :lol: (Ale ve skutečnosti tě mám ráda a nevyhodila bych tě z Měsíčních dveří, vím, že neumíš lítat. Jen už nerej do Dornů :!: )

já bych se s dovolením omezil jen na NEREJ UŽ DO DORNŮ:-)

Tak to není úžeh. To bude asi něco jiného. :oops: :idea:

A ty mě, milý Aleku, snad nemáš rád? :)

Nedělám to často, ale kvůli Týně teď budu muset zavrtět ocasem. 8) :!:

nemůžu přeci s Týnou soupeřit, na to mi chybí jisté zbraně...tedy pokud snad není tvou femme fatale Loras:-)

Alek wrote:
    já bych se s dovolením omezil jen na NEREJ UŽ DO DORNŮ:-)

Jeden dornský kopiník má cenu deseti seveřanů :lol: A my to víme.

Ale no tak, jako Martellové dobrý, fandím jim, ale Starkové jsou stále #1...to jen abychom si to vyjasnili...:-)

Alek wrote:
    nemůžu přeci s Týnou soupeřit, na to mi chybí jisté zbraně...tedy pokud snad není tvou femme fatale Loras:-)

Nejsem až tak vybíravý... hlavně, aby to mělo čtyři nohy a ocas. :)

Týna wrote:
    Jeden dornský kopiník má cenu deseti seveřanů :lol: A my to víme.

Vidíte? Týna mě chce vyprovokovat k tomu, abych řekl: "Mám tě rád, ale nerej do Seveřanů". Ale já to natruc neřeknu. :twisted:

Doufám, že to Quentyn nebude. Nic proti Martellům nemám a mrzí mě, že Oberyn nedostal více prostoru, ale osobně bych raději toho Howlanda Reeda, ale jak už tu někdo řekl, tak ten toho ví moc, takže nepřipadá v úvahu jedině, že by to opravdu podal z pohledu Ošy. Ale opravdu rád bych viděl věci z pohledu sera Barristana Selmyho.

• upraveno 13. února 2007

no podľa mňa zmysle POV je najmä v tom, aby osvetlila čosi čo nepoznáme. Nemá zmysel pridávať POV tam kde je. Takže Baristan by pri Danny u mň nemal až taký význam. Aj keď možno tým, že by nahradil medveďa Mormonta...

oblasť súbojov záujemcov o Danny nám môže prezoprávať Viktarion, takže ja to skôr vidím na iné časti zeme...

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.