POV
sorry za nový topic, ale nedá mi to spať :-)
čo myslíte tým POV? Mal som za to, že je to skratka pre point of view, ale zdá sa, že to používate v inom kontexte. POV Charakter napr. - mysleno dôležitá postava?
dík
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
No to je další argument pro Quentyna. Martin přeci nikdy neřekl, že to bude plnohodnotná POV mající více než jednu kapitolu...
Grrrrrrrrr. :evil: Neštvi mě, zlovlku. Já ti taky nereju do Sansy a jiných pofidérních seveřanských pseudozajímavých .... postav.
JÁ CHCI DORNE A MARTELLY. Nebo tě chci vidět letět! :wink:
Týno, jen je nech, oni prostě "nic neví":-) a´t si užívaj se svojí spojenou Sansou, my si zas vychutnáme další kapitolu s Martelly. Ty si jí užiješ asi víc, páč bude asi mužská, Arianne už měla prostoru dost:-(
Já vím, že nic nevím. :wink: Proti Dornům ryju jen tak ze zvyku, ale jinak proti nim nic nemám. Dokonce jsem Arianne & Dorana využil jako POV ve svém posledním popisu turnaje! :P
Narážíš na Jojenův sen o okřídleném zlovlkovi, který je připoután k zemi? Nebo je to spíše něco ve stylu "až se stanu královnou, zakážu zlovlky"? :twisted:
a tak to je škoda, že Turnaj nečtu, nechci naskakovat do rozjetýho vlaku, páč jsem línej to zpětně číst, to by bylo na celý odpoledne:-)
:wink:
Máš tik? To bude od toho chladného vzduchu v Dorne! :twisted:
To bude spíš úžeh. :lol:
Spíš jsem to myslela ve stylu robertoarrynovském :lol: :lol: :lol: (Ale ve skutečnosti tě mám ráda a nevyhodila bych tě z Měsíčních dveří, vím, že neumíš lítat. Jen už nerej do Dornů :!: )
já bych se s dovolením omezil jen na NEREJ UŽ DO DORNŮ:-)
Tak to není úžeh. To bude asi něco jiného. :oops: :idea:
A ty mě, milý Aleku, snad nemáš rád? :)
Nedělám to často, ale kvůli Týně teď budu muset zavrtět ocasem. 8) :!:
nemůžu přeci s Týnou soupeřit, na to mi chybí jisté zbraně...tedy pokud snad není tvou femme fatale Loras:-)
Jeden dornský kopiník má cenu deseti seveřanů :lol: A my to víme.
Ale no tak, jako Martellové dobrý, fandím jim, ale Starkové jsou stále #1...to jen abychom si to vyjasnili...:-)
Nejsem až tak vybíravý... hlavně, aby to mělo čtyři nohy a ocas. :)
Vidíte? Týna mě chce vyprovokovat k tomu, abych řekl: "Mám tě rád, ale nerej do Seveřanů". Ale já to natruc neřeknu. :twisted:
Doufám, že to Quentyn nebude. Nic proti Martellům nemám a mrzí mě, že Oberyn nedostal více prostoru, ale osobně bych raději toho Howlanda Reeda, ale jak už tu někdo řekl, tak ten toho ví moc, takže nepřipadá v úvahu jedině, že by to opravdu podal z pohledu Ošy. Ale opravdu rád bych viděl věci z pohledu sera Barristana Selmyho.
no podľa mňa zmysle POV je najmä v tom, aby osvetlila čosi čo nepoznáme. Nemá zmysel pridávať POV tam kde je. Takže Baristan by pri Danny u mň nemal až taký význam. Aj keď možno tým, že by nahradil medveďa Mormonta...
oblasť súbojov záujemcov o Danny nám môže prezoprávať Viktarion, takže ja to skôr vidím na iné časti zeme...