Pobočníkův turnaj aneb na turnaj bez pobočníka...
Na pobočníkův turnaj jsem se těšil už několik dní, z části proto že jsem kvůli jiným povinostem nemohl na Balonovu rebelii a také proto že jsem měl "nový" Stark balík postavený se zimní tématikou a chtěl jsem ho ozkoušet na turnaji. Dobrou motivací bylo také přitáhnout na turnaj některého z nováčků z Brna, ale to se nakonec stejně nepovedlo. Takže jediný zástupce Moravy v Ostravě jsem byl opět jen já. Na turnaj jsem balík nijak zvláště neupravoval a nechal jsem ho...
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
jinak máš pravdu Ostrava není jen ve Slezku to už je na půl Polsko :) ale Morava ne a ne :D
Holt to chce onen hledací plot na raven karty, s ním to začne být kontrolované počasí (poručíme větru, dešti ;o) - jinak je to poněkud na náhodu a zvláště s agendou poněkud zámek :)
Máš pravdu, že komunita nějak ztichla a tak je dobře, že ses pokusil to tady rozproudit :-)
Já sama jsem byla s turnajem maximálně spokojená, užila jsem si ho s novým deckem zajímavými hrami (z toho jednou vynikající), troufám si říct, že i u mnohých ostatních jsem viděla spokojenost a následné posezení v hospůdce bylo velice příjemnou tečkou. Deskovka druhý den byla třešinkou na dortu celého víkendu. Jsem ráda, že si mnozí udělali čas a měli jsme tak prostor prohodit spolu pár slov i mimo turnaj :-)
Dovolím si mít pár poznámek ke Tvému reportku - ten Lannister nebyl klasický build kolem Cersei a klekacího kastelána ;-) Každý Lannister něco kleká a hrát Lanni bez Cersei snad ani nejde :) Byl to war crest, čili do military docela silný deck s občasnými řízenými killy. Ale je možné, že se zrovna v této hře ten deck tak nejevil... :-)
Naprosto souhlasím s tím, že naše hra byla zpočátku zábavná, ale pak už bohužel nudná, či spíše únavná. Jsem ráda, že jsme se takto, pro mě dost netypicky, střetli, ale budu doufat, že přiště to bude vypadat jinak :-)
Jedna z mála her, kterou jsem měla příležitost sledovat byl souboj o třetí místo a ten byl zajímavý, ačkoliv Tys měl asi pocit jiný :-) Byla to dobrá hra - vypadalo to, že oba máte docela štěstí, ale u Martellů ho nakonec bylo přece jen víc a Jirkův deck na Tvůj jakoby mnohem lépe reagoval :-)
Ovšem - zcela ZÁSADNĚ PROTESTUJI proti tomu, že jsi tam byl jediný Moravák - bylo nás tam tentokráte myslím docela dost. Ano, turnaj se sice odehrával v části Ostravy, která náleží/žela ke Slezsku, nicméně...
"Dnešní město Ostrava bylo původně několika sídly, oddělenými tokem Odry a Ostravice: směrem do Slezska vybíhal klín moravského území, v němž se nacházela Moravská Ostrava, Vítkovice, ..."
Na Moravě jsem se narodila, ve Slezsku bydlím... ale s Polskem, prosím, nemám nic společného! :-P