Vlastní tvorba
Chtěl bych využít tohoto fóra a dát vám odkaz na svou vlastní povídku. Se žádným světem G.R.R.M. Nemá nic společného. Přesto budu vděčný za každé přečtení a kritiku.
http://xknihy.info/index.php?id=84
dík
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Zajímavé, máš pravdu, že se to sem moc nehodí tématicky, ale co už. Rozhodně máš talent, má to řádnou formu i obsah s myšlenkou, která provokuje k zamyšlení... tak to má být. Jo a fajn aluze na Kulový blesk ;-)
Ode mne se dočkáš maximálně hodnocení na úrovni líbí-nelíbí. Opravdu relevantní posudek a kritiku bys dostal jedině od "bloody fucking professional" redaktora. Takže neváhej a pokud máš ambice publikovat a stát se spisovatelem - a pokud jsi to ještě neudělal - obešli všechny redakce, které znáš - třeba ti to vydají. A bude z tebe "bloody fucking professional". :wink:
Takže: příjemné čtení v rozsahu odpovídajícímu nosnosti zápletky. I když možná, že by se z toho dalo vytěžit víc.
Ó, jak by mě potěšila nějaká čtenářská povídka ze světa G.R.R.Martina, na stránkách od Sapkowského je jich přece spousta! :cry:
Já bych si klidně nějakou zkusil, ale mistr nemá rád (jemně řečeno) když mu někdo píše v jeho světě, takže budu ctít jeho žádost a nebudu mu fušovat do řemesla...
Nevaž se, odvaž se! :D A kde to Grr říkal? Ale nevěř tomu. Každého autora potěší, když mu někdo zafušuje do jeho světa, nemysli si, že ne. Tak co? Kdo neváhá a něco sem pošle? Sem s tím!
Můj mladší bratr :roll: (jsme dvojčata) 8) píše šílené úleťárny a já se u toho vždycky děsně nasměju, tak mě napadlo, že bych něco bez jeho vědomí (to by nepřežil) :evil: tady prsknul. Ale váhám, jestli je to vůbec publikovatelné. On je děsný blázen. :twisted: Bez cenzury už by to nebylo ono. Tak nevím... :?:
Těžká_palice: Úlet´árny??!? :P Nekecej a publikuj (a necenzurovaný!)nebo ti nacpem vrabce do krku! : )
Ale tim vrabcem v krku sem nemyslel na nic neslušného...
Tak teď jsi mě definitivně přesvědčil, že by to nebyl dobrý nápad. Vždyť bys mohl úplně zdivočet a to bych si nemohl vzít na svědomí! :?
Kdybych do téhle rubriky dala něco z tvorby, kterou se živím já, tak bych se rázem ocitla a kraji společnosti..... :lol: :lol: :lol:
Literatura na hraně zákona? To zní zajímavě. Kdybych sem dal já některý z výplodů mého nebohého mladšího bratra, zdivočeli by nejen zlovlci. :wink:
Lady Týna napsala pod svými četnými pseudonymy veledíla jako Mein Kampf nebo Kapitál. To je známo. 8)
Něco horšího. Píšu dívčí románky :wink:
Což mi připomíná. Nemáte někdo mladší sestru, sestřenici, přítelkyni (do šestnácti let, ale to se u vás Sansofilů myslí samosebou) ? Ano? Kupte jí Týninu knížku! Týniny knížky do každé rodiny!
Moje poslední se jmenuje Vlčí princezna :twisted:
Fakt.
O Sanse? 8)
Fakt??? Dnešní noc je plná skandálních odhalení. 8)
Jéje! A vystupují tam tklivě vyjící zlovlci v soustředných kruzích? Hoď sem ukázku! 8)
Promiň, ale koupit v obchodě dívčí román, to je horší než kupovat prezervativy. :twisted:
Jo, fakt. Je to tak a nestydím se za to.
Objednávej po netu. I dívčí románky chodí v diskrétním balení. :twisted:
Takže vlčice! :twisted: Hoď sem ukázku. 8)
Jsi velmi přesvědčivá. Skoro začínám věřit, že to je pro mě ten nejvhodnější typ literatury. :wink:
Pokud se chceš dlouze smát lady Týně, pak ano.
Ale já mám pro své knížky slabost a mám ráda i své čtenářky.
Vynikající. Hodlám použít tuto realistickou zápletku ve svém novém románě O vlcích a lidech. :wink: Pokračujte, prosím.
Tady by se ti nikdo nesmál. Jistě máš nějakou oblíbenou pasáž, která se ti povedla a jsi na ni hrdá. No tak, nestyď se. 8)
Myslíš realistickou zápletku o nadšeném zlovlkovi, jenž, stříhaje ušima, loví ze své oblíbené člověčice ukázku její knízky, zatímco ona ji odmítá svému oblíbenému zlovlkovi ukázat? Máš pravdu, to má solidní dramatický potenciál. :wink:
(tklivě vyji ve snaze zapůsobit na Týnu, aby publikovala zajímavou pasáž)
"Našlapuj zlehka a opatrně, neboť toto jsou mé sny."
Tss. Sansa by moji knížku milovala. No, i když Sansa asi moc ne, když tak o tom přemýšlím, ale Arye by se zaručeně líbila.
Vy dva jste na to moc staří, moc muži a moc zlovlci. (Ale kdybyste měli to ségru nebo přítelkyni pod zákonem... Nic vám nezíská sympatie dívky školou povinné tak rychle jako demonstrace vlastního bohatého citového života ztělesněná koupí romantické literatury :lol: :lol: :lol: ) Ona vlastně není zase tak romantická, je tam upíří sekta, ale i tak...
Teď píšu povídky. V několika jsem zabrousila spíš na pole fantasy, takže čekám, že mě s tím vydavatel vyhodí :cry: Ale budu se moc snažit to prosadit.
A v jedné použiju ten heavy_headův citát :lol:
Ještě ne, sere heavy_head. Ještě to nejsou tvé sny, ještě bdíš a píšeš si s jinými lidmi, tak se na to koncentruj. Zdá se mi, že místy vypadáváš :twisted:
:shock: Ten s tou... ten s tím..? :oops:
Tak dobrou noc. :lol:
Kdepak, to byl jen citát od nějakého obskurního spisovatele. Kam já bych se na něj hrabal. :wink:
Tsss. Sansa má ráda galantní rytíře, ne nějaké polovzdělané machos. I kdyby, Joffrey ji z toho vyléčil. :wink:
Jéé, zrovna jsem zjistil, že mám ve sklepě zavřenou kompletní třetí třídu dívčí základní školy... tak šup sem s tou ukázkou, ať si to děvčata můžou přečíst. :twisted:
Jůůů! Který citát? Myslíš "Ostatně soudím..."? :lol: