Vlastní tvorba

MIlMIl
upraveno 6. listopadu 2010 v Literatura

Chtěl bych využít tohoto fóra a dát vám odkaz na svou vlastní povídku. Se žádným světem G.R.R.M. Nemá nic společného. Přesto budu vděčný za každé přečtení a kritiku.

http://xknihy.info/index.php?id=84

dík

2

Komentáře

• upraveno 18. ledna 2007

ne, myslela jsem něco jiného, ale to padlo, páč jsem si to neuložila :cry:

Já... mně není nějak volno... ehm, sucho v krku... asi půjdu taky spát. Tedy vlastně na svou hlídku. Strážit oheň. Nastavit hrůzám noci svou odvrácenou tvář. 8) Oheň nesmí vyhasnout! :!:

Tak řekni, co to bylo za citát a ser Galantní z Těžké hlavy ti to najde. Případně i znovu zacituje. Věř mi, on by se pro sličné děvy rozkrájel. :P

Vy lidi jste nějací neduživí. :wink: Oheň NESMÍ vyhasnout. Zima se blíží. :roll:

Léto wrote:
    Tak řekni, co to bylo za citát a ser Galantní z Těžké hlavy ti to najde. Případně i znovu zacituje. Věř mi, on by se pro sličné děvy rozkrájel. :P

Vy lidi jste nějací neduživí. :wink: Oheň NESMÍ vyhasnout. Zima se blíží. :roll:

Končilo to památnou větou "A pak ji ohnul a..."

Nejsem neduživá, ale musím jít už konečně smolit ten koncept ovládání malých nevinných dětiček ve školních škamnách ve snaze objasnit jim principy konstrukce reality médii. Howg.

Obávám se, že poslední příspěvek na tomto fóru budu mít za tuto noc zvolna přecházející v ráno já.

Léto wrote:
    :wink: Oheň NESMÍ vyhasnout. Zima se blíží. :roll:

O tom nic nevím. My máme ústřední topení.

Obsah fóra » Svět ledu a ohně » GRRM a Píseň » Píseň ledu a ohně, topic WestEros, strana 2 :wink:

Týna wrote:
    Nejsem neduživá, ale musím jít už konečně smolit ten koncept ovládání malých nevinných dětiček ve školních škamnách ve snaze objasnit jim principy konstrukce reality médii. Howg.

Cože?! Ech, jistě. Nu, já myslel, že na tom pracuješ průběžně celou tu dobu. :)

Léto wrote:
    Obsah fóra » Svět ledu a ohně » GRRM a Píseň » Píseň ledu a ohně, topic WestEros, strana 2 :wink:

Týna wrote:

Cože?! Ech, jistě. Nu, já myslel, že na tom pracuješ průběžně celou tu dobu. :)

Jo, průběžně. Průběžně napíšu tak slovo za minutu. :lol: A ačkoliv nejsem žádný velký matematik, myslím, že s touhle frekvencí by mi to trvalo příliš dlouho.

Práce kvapná, málo platná... :wink:

A jaké slovo jsi napsala třeba teď?

Nuž, ale nebudeme tě zdržovati od práce, sestro - nes náš plamen! ÚSTŘEDNÍ TOPENÍ NESMÍ VYHASNOUT! :!:

Léto wrote:
    Práce kvapná, málo platná... :wink:

A jaké slovo jsi napsala třeba teď?

diskurz

Tak to ti schvaluji. To je dobré slovo. Můžeš pokračovat. 8)

Tak to já ti to teda neschvaluji, tohohle slova mám poslední dobou po krk... Sestavuju si takový malý žebříček pojmů, na které chytám alergii a diskurz je v něm na druhém místě (hned za slovem interpretace)

No jinak to s těmi dívčími romány - k těm už si se jednou přiznala - někdy v počátcích f=ora to bylo tuším... Každopádně bych klidně kapitolu, dvě přelouskal, jenom tak... A co, jak se podobné literatuře vede na našem přeplněném trhu? Osobně (a zcela nefundovaně) bych odhadl, že nic moc - všude samé Bravo, Cosmo girl... modernější a rychleji stravitelnější alternativa...

Eddard wrote:
    Tak to já ti to teda neschvaluji, tohohle slova mám poslední dobou po krk... Sestavuju si takový malý žebříček pojmů, na které chytám alergii a diskurz je v něm na druhém místě (hned za slovem interpretace)

.

Vždyť jo, proto jsem ho sem napsala :lol: Na žebříčku mých nejneoblíbenějších slov diskurz s přehledem vede. Na paty mu šlape už jen paradigma.

Když jsme měly na sebeobraně sprostě křičet, kámoška vyrukovala s označením "ty diskurzivní paradigmate"... Tak jsem jí řekla, že to už spíš unesu různé p**i, k***y a jiná hezká jadrná slova pocházející vesměs ze sympatických základů.

(Pokud někdo chce znát etymologický vývoj slova píča, tak můžu sloužit. A ti, co vědí, z čeho to vzniklo, ať laskavě nemachrují, od toho jsem tu já. :lol: )

Vulgarita na fóru!!! :shock: :!:

Ale ne, Týno, jen povídej, zajímá mě to. A klidně můžeš přidat i skloňování onoho slova, to je taky češtinářská lahůdka. :wink:

Jinak je zajímavé, že se na sebeobraně učíte zrovna tohle, já bych očekával trochu jiné způsoby zastrašení násilníka... ale co už. 8)

No já bych se taky klidně nechal poučit, ale možná to v zájmu forma oželím... Navíc bych se možná dozvěděl něco, o co ani nestojím :-)

Paradigma je ale každopádně taky svinský termín... Ale třeba na přístup ("approach") u mě ještě ztrácí :-)

• upraveno 28. ledna 2007

Milí přátelé!

Rozhodl jsem se, že napíšu povídku s hororovými prvky, a tak jsem také učinil. Je to má první návštěva v tomto žánru.

Povídka se jmenuje Chrám Milosrdné Matky.

Přečíst si ji můžete zde: http://leto.kvalitne.cz/matka.doc

Budu moc rád, když napíšete, jak to na vás působilo. Ale prosím, nebuďte příliš tvrdí. :wink:

• upraveno 28. ledna 2007

Bravo, George! :!: 8)

The Writer was born.

(standing ovation)

Byla to dobrá práce a heavymu se líbila. :wink:

Podrobnější rozbor mých nitrotělních a nitroduševních pocitů bude následovat, jen co se zajdu přebalit. :roll:

• upraveno 31. ledna 2007

Léto wrote:
    Milí přátelé!

Rozhodl jsem se, že napíšu povídku s hororovými prvky, a tak jsem také učinil. Je to má první návštěva v tomto žánru.

Povídka se jmenuje Chrám Milosrdné Matky.

Přečíst si ji můžete zde: http://leto.kvalitne.cz/matka.doc

Budu moc rád, když napíšete, jak to na vás působilo. Ale prosím, nebuďte příliš tvrdí. :wink:

Hezké, nebála bych se toho a klidně to poslala do nějaké soutěže. Proč ne...

Lidi, potřebuju pomoc. Opět jsem se dostala do bodu, z kterého se nějak nemůžu odpíchnout.

Musím vymyslet neotřelý, originální a zajímavý název pro povídkovou knížku o psech.

Cílová skupina: děvčata 11 až 16.

Nenapadá vás něco...

Quote:
    Musím vymyslet neotřelý, originální a zajímavý název pro povídkovou knížku o psech.

Hm, nevím co do otřelosti a tématu povídek (tj. jestli je to spíš na ty jedenáctky nebo šestnáctky), ale co takhle: "On mě nezradí"? :)

Eddard wrote:
    Quote:

Hm, nevím co do otřelosti a tématu povídek (tj. jestli je to spíš na ty jedenáctky nebo šestnáctky), ale co takhle: "On mě nezradí"? :)

Díky za rychlou reakci :wink: Leč neměla by to být věta, spíš něco jako co já vím Vlčí píseň ... nebo tak něco, jenže se to musí týkat psů. Když podobná knížka vyšla o koních jmenovalo se to "Šepot koní"

Ale ta tvá věta má něco do sebe, v tom názvu by se dalo využít třeba slovo "věrnost", ale zrovna mě nic nenapadá. Popřemýšlím o tom.

Týna wrote:
    Hezké, nebála bych se toho

Ale to bylo účelem! :twisted: Jestlipak jsi poznala, u koho jsem se při vytváření postavy Matky inspiroval? :)

Týna wrote:

Co třeba "Psi"? :idea: To je neotřelé!

Nebo Psí život. :)

Kdyby mě něco napadlo, určitě se podělím.

Ale divím se, že potřebuješ pomoct, mě vymýšlení názvu (a první a poslední věty) baví na psaní ze všeho nejvíc. 8)

Léto wrote:
    Nebo Psí život. :)

Jo a zapomněla jsem říct, že to nesmí být depresivní...

Léto wrote:

Ale divím se, že potřebuješ pomoct, mě vymýšlení názvu (a první a poslední věty) baví na psaní ze všeho nejvíc. 8)

Tak vymýšlej, když tě to baví 8) Bohužel trefit se do vkusu vydavatele a čtenářek není snadné

Mokré/Vlhké/Teplé/Studené čumáky? :P

Cílová skupina se bude chichotat.

Báječný psí život. :wink:

To zní optimisticky a je to zároveň takový malý vtípek. Něco jako Báječná léta pod psa.

• upraveno 1. února 2007

heavy_head wrote:
    Báječný psí život. :wink:

To zní optimisticky a je to zároveň takový malý vtípek. Něco jako Báječná léta pod psa.

Teda, heavy, to vůbec nezní špatně...

• upraveno 1. února 2007

Tak si, Týno, zahrej na Stannise, mně dej 2/3 krystalu a Těžkohlavému 1/3. :twisted:

• upraveno 1. února 2007

Léto wrote:
    Tak si, Týno, zahrej na Stannise, mně dej 2/3 krystalu a Těžkohlavému 1/3. :twisted:

Mno, jenomže tvoje názvy nejsou tak úplně...hm...odpovídající mým požadavkům, ty krystale :roll: Cení se nápad :lol: Takže s dvěma třetinami moc nepočítej.

Jestli jsi chtěl krystal, měl sis dát dívčí přezdívku a napsat mi na mail :wink:

• upraveno 1. února 2007

Co za věci to dělám pro krystal... :roll: :lol:

Týno, pozorně kontroluj své příchozí maily a hádej, za kterým z nich se skrývá tvůj oblíbený zlovlk. :twisted:

• upraveno 3. února 2007

To Léto: Moooc pěkné, hlavně když se Elyn vrací pro Briana má povídka dobrou hororovou atmosféru. Tyna má pravdu, klidně to zkus někam poslat

• upraveno 3. února 2007

Léto:zakous sem se dotoho jak zlovlk do buřtu. Pěkný styl i hororvá atmosféra, mé srdce jásá :wink:

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.