Vlastní tvorba
Chtěl bych využít tohoto fóra a dát vám odkaz na svou vlastní povídku. Se žádným světem G.R.R.M. Nemá nic společného. Přesto budu vděčný za každé přečtení a kritiku.
http://xknihy.info/index.php?id=84
dík
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
ne, myslela jsem něco jiného, ale to padlo, páč jsem si to neuložila :cry:
Já... mně není nějak volno... ehm, sucho v krku... asi půjdu taky spát. Tedy vlastně na svou hlídku. Strážit oheň. Nastavit hrůzám noci svou odvrácenou tvář. 8) Oheň nesmí vyhasnout! :!:
Tak řekni, co to bylo za citát a ser Galantní z Těžké hlavy ti to najde. Případně i znovu zacituje. Věř mi, on by se pro sličné děvy rozkrájel. :P
Vy lidi jste nějací neduživí. :wink: Oheň NESMÍ vyhasnout. Zima se blíží. :roll:
Končilo to památnou větou "A pak ji ohnul a..."
Nejsem neduživá, ale musím jít už konečně smolit ten koncept ovládání malých nevinných dětiček ve školních škamnách ve snaze objasnit jim principy konstrukce reality médii. Howg.
Obávám se, že poslední příspěvek na tomto fóru budu mít za tuto noc zvolna přecházející v ráno já.
O tom nic nevím. My máme ústřední topení.
Obsah fóra » Svět ledu a ohně » GRRM a Píseň » Píseň ledu a ohně, topic WestEros, strana 2 :wink:
Cože?! Ech, jistě. Nu, já myslel, že na tom pracuješ průběžně celou tu dobu. :)
Jo, průběžně. Průběžně napíšu tak slovo za minutu. :lol: A ačkoliv nejsem žádný velký matematik, myslím, že s touhle frekvencí by mi to trvalo příliš dlouho.
Práce kvapná, málo platná... :wink:
A jaké slovo jsi napsala třeba teď?
Nuž, ale nebudeme tě zdržovati od práce, sestro - nes náš plamen! ÚSTŘEDNÍ TOPENÍ NESMÍ VYHASNOUT! :!:
diskurz
Tak to ti schvaluji. To je dobré slovo. Můžeš pokračovat. 8)
Tak to já ti to teda neschvaluji, tohohle slova mám poslední dobou po krk... Sestavuju si takový malý žebříček pojmů, na které chytám alergii a diskurz je v něm na druhém místě (hned za slovem interpretace)
No jinak to s těmi dívčími romány - k těm už si se jednou přiznala - někdy v počátcích f=ora to bylo tuším... Každopádně bych klidně kapitolu, dvě přelouskal, jenom tak... A co, jak se podobné literatuře vede na našem přeplněném trhu? Osobně (a zcela nefundovaně) bych odhadl, že nic moc - všude samé Bravo, Cosmo girl... modernější a rychleji stravitelnější alternativa...
Vždyť jo, proto jsem ho sem napsala :lol: Na žebříčku mých nejneoblíbenějších slov diskurz s přehledem vede. Na paty mu šlape už jen paradigma.
Když jsme měly na sebeobraně sprostě křičet, kámoška vyrukovala s označením "ty diskurzivní paradigmate"... Tak jsem jí řekla, že to už spíš unesu různé p**i, k***y a jiná hezká jadrná slova pocházející vesměs ze sympatických základů.
(Pokud někdo chce znát etymologický vývoj slova píča, tak můžu sloužit. A ti, co vědí, z čeho to vzniklo, ať laskavě nemachrují, od toho jsem tu já. :lol: )
Vulgarita na fóru!!! :shock: :!:
Ale ne, Týno, jen povídej, zajímá mě to. A klidně můžeš přidat i skloňování onoho slova, to je taky češtinářská lahůdka. :wink:
Jinak je zajímavé, že se na sebeobraně učíte zrovna tohle, já bych očekával trochu jiné způsoby zastrašení násilníka... ale co už. 8)
No já bych se taky klidně nechal poučit, ale možná to v zájmu forma oželím... Navíc bych se možná dozvěděl něco, o co ani nestojím :-)
Paradigma je ale každopádně taky svinský termín... Ale třeba na přístup ("approach") u mě ještě ztrácí :-)
Milí přátelé!
Rozhodl jsem se, že napíšu povídku s hororovými prvky, a tak jsem také učinil. Je to má první návštěva v tomto žánru.
Povídka se jmenuje Chrám Milosrdné Matky.
Přečíst si ji můžete zde: http://leto.kvalitne.cz/matka.doc
Budu moc rád, když napíšete, jak to na vás působilo. Ale prosím, nebuďte příliš tvrdí. :wink:
Bravo, George! :!: 8)
The Writer was born.
(standing ovation)
Byla to dobrá práce a heavymu se líbila. :wink:
Podrobnější rozbor mých nitrotělních a nitroduševních pocitů bude následovat, jen co se zajdu přebalit. :roll:
Hezké, nebála bych se toho a klidně to poslala do nějaké soutěže. Proč ne...
Lidi, potřebuju pomoc. Opět jsem se dostala do bodu, z kterého se nějak nemůžu odpíchnout.
Musím vymyslet neotřelý, originální a zajímavý název pro povídkovou knížku o psech.
Cílová skupina: děvčata 11 až 16.
Nenapadá vás něco...
Hm, nevím co do otřelosti a tématu povídek (tj. jestli je to spíš na ty jedenáctky nebo šestnáctky), ale co takhle: "On mě nezradí"? :)
Díky za rychlou reakci :wink: Leč neměla by to být věta, spíš něco jako co já vím Vlčí píseň ... nebo tak něco, jenže se to musí týkat psů. Když podobná knížka vyšla o koních jmenovalo se to "Šepot koní"
Ale ta tvá věta má něco do sebe, v tom názvu by se dalo využít třeba slovo "věrnost", ale zrovna mě nic nenapadá. Popřemýšlím o tom.
Ale to bylo účelem! :twisted: Jestlipak jsi poznala, u koho jsem se při vytváření postavy Matky inspiroval? :)
Co třeba "Psi"? :idea: To je neotřelé!
Nebo Psí život. :)
Kdyby mě něco napadlo, určitě se podělím.
Ale divím se, že potřebuješ pomoct, mě vymýšlení názvu (a první a poslední věty) baví na psaní ze všeho nejvíc. 8)
Jo a zapomněla jsem říct, že to nesmí být depresivní...
Tak vymýšlej, když tě to baví 8) Bohužel trefit se do vkusu vydavatele a čtenářek není snadné
Mokré/Vlhké/Teplé/Studené čumáky? :P
Cílová skupina se bude chichotat.
Báječný psí život. :wink:
To zní optimisticky a je to zároveň takový malý vtípek. Něco jako Báječná léta pod psa.
Teda, heavy, to vůbec nezní špatně...
Tak si, Týno, zahrej na Stannise, mně dej 2/3 krystalu a Těžkohlavému 1/3. :twisted:
Mno, jenomže tvoje názvy nejsou tak úplně...hm...odpovídající mým požadavkům, ty krystale :roll: Cení se nápad :lol: Takže s dvěma třetinami moc nepočítej.
Jestli jsi chtěl krystal, měl sis dát dívčí přezdívku a napsat mi na mail :wink:
Co za věci to dělám pro krystal... :roll: :lol:
Týno, pozorně kontroluj své příchozí maily a hádej, za kterým z nich se skrývá tvůj oblíbený zlovlk. :twisted:
To Léto: Moooc pěkné, hlavně když se Elyn vrací pro Briana má povídka dobrou hororovou atmosféru. Tyna má pravdu, klidně to zkus někam poslat
Léto:zakous sem se dotoho jak zlovlk do buřtu. Pěkný styl i hororvá atmosféra, mé srdce jásá :wink: