Druhý ligový týden - vyhlášení Wildling Invasion (II.)

upraveno 23. června 2009 v LCG
Uplynulé ligové období bylo ve znamení mohutného nástupu rodu Starků, který se snažil zabezpečit své državy na severu a přitom podnikal tažení i daleko na jih. Pokusy Krakatic na severu byly odraženy a rovněž vzepětí dračích vládců bylo zpomaleno. Hněv a rozčarování na severní části kontinentu je však poněkud odložen stranou nebo dochází k invazi Divokých, proti kterým se Noční Hlídka dožaduje pomoci od mocných tohoto světa. Budou vyslyšeni či dorazí Divocí...

Číst celý článek zde

Komentáře

• upraveno 23. června 2009
    Ještě bych potřeboval upřesnit jak je to s PoP, každý hráč který hraje tuto machaniku tak začíná s jedním?
    Když můj soupeř nehraje tuto mechaniku tak nemá žádné initial PoP takže pokud mám NW char tak rovnou mi to přidává PoP.
    Vím, že jsi Wildingy oznamoval dopředu, ale mám takový pocit, že jsi udělal nějaké změny - rozhodně si nepamatuju to s tím, že se mohou účastnit power challengí. A mezi charaktery mi myslím taky něco chybí nebo přebývá...
    Také si pamatuji, že jsi sliboval, že budeš vyhlašovat dříve... nezlob se, ale vyhlašovat zrovna Wildingy až v úterý odpoledne, ještě navíc, když jsi udělal změny, je poněkud...
    Popravdě - tak trochu jsem zapomněla, že jsi je hlásil na druhý týden... a s tímhle přístupem je nestihnu složit a nezvládnu si udělat čas, a o tuhle možnost, na kterou jsem se tolik těšila, budu připravena :-(
    Night's Watch and Wildlings characters you control may be declared as attackers or defenders during POW challenges.
    Takže broken arm je proti nim na nic že?
    A co stealth? v Téhle formulaci nevím jak se na to vztahuje....
    prostě si proxni 3 wildnig/NW a máš to :)
    Ne, každý hráč má připraven dva tyto tokeny, ale nezačíná s žádným. Až ve chvíli, kdy splní podmínku (zahrání Wildlinga nebo NW po diskardaci všech soupeřových tokenů) tak dostane jeden a posléze druhý PoP.
    Je to jako s powery. Máš pool, ze kterého bereš a po diskardaci případně vracíš. A tak se to stále opakuje, dokud se nedostaneš na limit dvou tokenů či Ti to opět soupeř nediscarduje pomocí NW charů.
    Přesně tak, v případě "power challenges" je Broken Arm na nic, protože je tohle taková reminiscence na bývalou NW agendu a zároveň Nedly úlitba, která vypovídá o tom, že na Zdi a v tamějším souboji se rozhoduju o osudu kontinentu.
    Pokud chceš, aby se NW nebo Wildling charakter neúčastnil "power challenges", musíš ho stealthovat. Potom ho z té "challenges" pochopitelně vyřadíš.
    Změny jsem udělal decetní, už v přípravném článku jsem oznamoval, že práva na změnu vyhrazena. Co se týče toho pozdního vyhlášení - velmi se omlouvám, ale prostě jsem neměl funkční počítač v pondělí a nadto byl v noci problém se stránkou, která nejela, tak jsem to tam musel dát až v poledne, bohužel.

Nově přidaným charakterem je Ygritte za Wildlingy, která reprezentuje "nedly" sváděcí faktor pro NW a možnost účasti v "power challenges", kterážto je nostalgickou vzpomínkou na NW agendu s tím, že je "spravedlivě" rozšířena pro obě strany konfliktu, který je součástí větší bitvy určující osud Westerosu.
    ano, vím, že tam byla práva na změnu vyhrazena - proti tomu nemám nic... jen proti pozdnímu vyhlášení, což chápu, že nemusí být tak docela Tvá vina... ale přesto...
    NW agendu si kupodivu i já pamatuji :-) a tuto možnost vítám - ale pořád tady jde o to, že je to na mě strašně pozdě a tudíž mě tedy o tuto báječnou možnost ochuzuješ a toho velice lituji :-(
    dík za info tohle jsem potřeboval vědět, dofám že se nějak slezem, nebudeš zas v Brně tento týden? vypadá to že moc hráčů asi nepřijde, ještě budu dělat zas nějáký poutací článek na fóru, ale prostě brno je zatím dost marný
  • upraveno 29. června 2009
    ti, kteří jste hráli druhý týden, napište mi, prosím, jak to dopadlo (i s rody), abych pak mohla kompletní výsledky přeposlat NW
    děkuji
  • upraveno 29. června 2009
    Výsledky jsem Ti kompletně poslal do pošty i včetně Brna, díky.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.