Druhý ligový týden - vyhlášení Wildling Invasion (II.)
Uplynulé ligové období bylo ve znamení mohutného nástupu rodu Starků, který se snažil zabezpečit své državy na severu a přitom podnikal tažení i daleko na jih. Pokusy Krakatic na severu byly odraženy a rovněž vzepětí dračích vládců bylo zpomaleno. Hněv a rozčarování na severní části kontinentu je však poněkud odložen stranou nebo dochází k invazi Divokých, proti kterým se Noční Hlídka dožaduje pomoci od mocných tohoto světa. Budou vyslyšeni či dorazí Divocí...
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Když můj soupeř nehraje tuto mechaniku tak nemá žádné initial PoP takže pokud mám NW char tak rovnou mi to přidává PoP.
Také si pamatuji, že jsi sliboval, že budeš vyhlašovat dříve... nezlob se, ale vyhlašovat zrovna Wildingy až v úterý odpoledne, ještě navíc, když jsi udělal změny, je poněkud...
Popravdě - tak trochu jsem zapomněla, že jsi je hlásil na druhý týden... a s tímhle přístupem je nestihnu složit a nezvládnu si udělat čas, a o tuhle možnost, na kterou jsem se tolik těšila, budu připravena :-(
Takže broken arm je proti nim na nic že?
A co stealth? v Téhle formulaci nevím jak se na to vztahuje....
Je to jako s powery. Máš pool, ze kterého bereš a po diskardaci případně vracíš. A tak se to stále opakuje, dokud se nedostaneš na limit dvou tokenů či Ti to opět soupeř nediscarduje pomocí NW charů.
Pokud chceš, aby se NW nebo Wildling charakter neúčastnil "power challenges", musíš ho stealthovat. Potom ho z té "challenges" pochopitelně vyřadíš.
Nově přidaným charakterem je Ygritte za Wildlingy, která reprezentuje "nedly" sváděcí faktor pro NW a možnost účasti v "power challenges", kterážto je nostalgickou vzpomínkou na NW agendu s tím, že je "spravedlivě" rozšířena pro obě strany konfliktu, který je součástí větší bitvy určující osud Westerosu.
NW agendu si kupodivu i já pamatuji :-) a tuto možnost vítám - ale pořád tady jde o to, že je to na mě strašně pozdě a tudíž mě tedy o tuto báječnou možnost ochuzuješ a toho velice lituji :-(
děkuji