Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
1353638404169

Komentáře

• upraveno 26. října 2011
    Seriáloví herci běžně točí o prázdninách filmy, tak to bych se nebála. Spíš je pak problém, že neznámému herci naroste frňák a chce za epizodu 200 tisíc dolarů.
    a to je hodne? ... me prijde spis malo ne ?
    Největším zklamáním je pro mě představitelka Margaery. Chápu, že je žádoucí oproti předloze mladším hrdinům pár let přidat, ale tady to fakt přehnali. Vždyť ta herečka je skoro dvakrát tak stará jako její knižní předloha. Navíc se mi ani trochu nelíbí. Palec dolů dávám co se týká prvního dojmu z fotografií také představitelce Jeyne.
    Kdo je král pavouků?
    Chmur: To se musím Oony Chaplin zastat. Je to stejný jako u Ygritte. Nenech se odradit fotkama, na základě tohohle videa - - si jí jako Jeyne dovedu představit. Pěkná srdečná ženská. V seriálu asi bude jasnější, co by na ní Robb viděl, že se nechal (odkašlání) utěšovat :D
    Chmur:
    Mám pocit, že hlava té gildy kořenářů z Quarthu. Patrně v seriálu uvidíme trochu detailněji tu Danyinu část příběhu.
    svoa00: Nu, podíval jsem se na to video a mé pocity vůči OOně nedoznaly žádné změny. Vždyť vypadá spíš jako holka od Dothraků než jemná Západozemská bytůstka.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 26. října 2011
    Mě typově taky nesedí, představu jsem měl úplně jinou, nicméně mi je docela sympatická. Soudit budu až na plátně.
    Chmur: Nevypadá pravda jako Jeyne z knížky, ale takových postav je víc a tady to myslím bude fungovat. Řekla bych, že Jeyne bude v seriálu spíš jako katalánská dáma než jako druhá Sansa ;) Ale myslím, že jí stejně neuvidíš tak často, aby ses tím musel trápit.
    budou Krvaví drancíři? nejsem si jist jestli se neobjevují až Bouři, mám to pomletý dohromady. Nejvíc se těším na Mellisandru, Jaquena a právě Vargo Hoata. Hrozně mě zajíma jestli nechají Jaquenovi rudo-bílé háro a Vargovi šišlání...
    no tak ono se taky špekuluje, že to s Jeyne bude trochu jinak - kdoví jestli ten její background (příběhový ;-) trochu nepozmění.
    A je definitivně jasné, že to opravdu bude Jeyne Westerling? Zatím se všude vyskytuje pouze Jeyne...
    jaka jina Jayne by to byla? ..
    Jeyne Poole například..
    Prečo mám stále viac a viac pocit, že Oona Chaplin je tam dosadená protekčne?
    Glimmer: proc by to byla nepodstatna Jayne Pool... ktera navic neni ani v Robbove tabore :)
    cr8g: Okay, moje chyba. Jen mě to zajímalo, zjevně hledám něco tam, kde to není...
    PS: Odkdy je Jeyne Poole nepodstatná, myslím v Tanci .
    Glimmer: tanec sem jeste necetl, kdyz neni preklad :) ale jinak byla nepodstatna :) .. Kamaradka Sansi co "zmizela"

Ale rekl bych ze to zcela urcite bude Robbova manzelka :)
  • upraveno 27. října 2011
    Kdyby ale nebyla z rodu Westerlingů, asi by se mi to moc nelíbilo :/ Je mi fuk, jestli si pohrajou s tím, jak se vlastně potkali, ale tady moc nevidím důvod to měnit, když stačí jenom v pár větách zmínit, kdo vlastně Westerlingové jsou. Svojí kreativitu můžou scénáristi věnovat jiným věcem.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 31. října 2011
    Margaery Tyrell nádherná v zelených šatech s pláštěm z podzimních květin vlajícím jí z
    ramen. Bylo jí šestnáct let, byla hnědovlasá, hnědooká, štíhlá a krásná. --- popis z bouře mečů. Takže tu herečku opravdu netrefili.
  • upraveno 31. října 2011
    Tahle vypadá jako zákeřná mrcha, seděla by mi na Šae.
    ona ta herecka hrala v tudorovcich annu boleynovou.Tam mi sedi vic než tady
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 31. října 2011
    Taky si ND nedokážu jako Margaery představit, ale o to víc jsem na to zvědavá :)
    stejne tam moc velkou roli mit nebude
    je moc stara :) ... ale jak vime tak HBO an veku nezalezi, kdyz Robba a Joha hrajou herci co vypadaj tak na 25 :)
    upraveno 31. října 2011
    No vzhledem k tomu, že Kit Harington má 24 a Richard Madden 25 let, tak je celkem v pohodě, že vypadaj na 25 :))).
    Oni to museli postaršit, přece nemůžeš chtít, aby 13-letá (nebo kolik bylo Danny, když se vdávala) herečka točila sexuální scény... A taky nemůžeš chtít, aby 6-ti leté dítě zahrálo Brana, natož 4 leté Rickona...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 31. října 2011
    Branovi je 8 to by možná šlo
    upraveno 31. října 2011
    To bylo Arye ne?
    Já jim to postaršení postav taky vesměs nevyčítám. Jednak by některý scény s nima neprošly ani HBO a jednak by třináctiletá holka nebo patnáctiletý kluci stěží zahráli to, co zahrajou Clarková, Harington a Madden. Pravda teda je, že zrovna v případě Maddena je to pak dost jiná postava, něco takovýho čekám i u Tyrellky.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 31. října 2011
    To jsem jediný kdo je obsazením Margaery spokojen?
    Na začátku bylo Branovi sedm... nevím, stejně si to nedovedu představit.
    A navíc - po kom by fanynky slintaly, kdyby Jona a Robba hrály děti?!:-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.